Bidra.no -  REDD HUNDENE FRA Å DØ PÅ MARKEDET I KINA

REDD HUNDENE FRA Å DØ PÅ MARKEDET I KINA

Vi trenger din støtte til hundene i Kina. Penger går til medisiner. Redd dyrene fra å dø på markedet - støtt redningsaksjonen STOPP Yulin 2018.

Et prosjekt av Ahwf-norge, publisert 19.04.2018. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 5 305
106 %
Målbeløp kr 5 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 4
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.08.2018.

Redd dyrene fra å dø på markedet-støtt redningsaksjonen STOPP Yulin 2018!


Rundt 10 000 hunder slaktes årlig på den omstridte hundefestivalen i Yulin, i Kina. Hundene fraktes i trange bur, og flere av hundene dør på grunn av dårlige forhold. Trange bur fører til at hundene blir klemt i hjel, og dør av organsvikt.


Sommeren 2017 reiste vi ned til Kina for å redde hunder, fra en sikker død. Hver dag slaktes og tortureres dyr i Kina, og hvert år pågår den omdiskuterte festivalen i Yulin, hvor hunder og katter blir transportert for å selges på dette enorme markedet. Disse hundene selges og slaktes foran øynene våre, på de mest brutale måtene du kan forestille deg. De klubbes til døde og kokes levende. Det er snakk om tusenvis av hunder og katter.Hva går pengene til?


Pengene vi får inn går til medisiner, medisinsk utstyr, shelters, halsbånd, hundelenker og rehabilitering, samt videre adopsjon til trygge hjem. Vi gjør alt for at hundene vi redder skal få et godt liv igjen. I fjor var vi med på å redde flere hundre hunder, og vi ønsker å redde enda flere i år! Du kan hjelpe oss! En donasjon på 100 kr, vil bidra til at 2 hunder kan reddes, få nødvendige medisiner og adopteres videre til et trygt hjem.


                                 

Hvem er vi og hva gjør vi?

Jeg heter Jeanette, og Soran Belbas jobber sammen med suki sue på shelteret i Kina,og med Animal Wellfear organisasjonen, til Marc Ching som frivillig, og vi har nå en egen avdeling i Norge: Animal hope & wellness Foundation-Norge. Hver dag ser vi dyr lide, men hver dag ser vi også håp. Vi jobber på spreng med å redde så mange vi kan og med din hjelp kan vi redde flere!        

                                         

Sammen med flere lokale aktivister har vi reddet tusenvis allerede, ved å stoppe flere lastebiler fulle av hunder, før de ankommer markedet, noe som er en farlig og krevende aksjon. De skadde og overlevende tas med til ulike shelters i Kina, hvor de får medisinsk hjelp og reddes fra grusomhetene. Deretter blir de sendt til Amerika, Tyskland og Norge, hvor de er trygge og får nye hjem.Hver eneste donasjon hjelper, settes stor pris på!


Noen fakta:


* Hundekjøttfestivalen i Yulin ble arrangert for første gang i 2010.

* Dyrevernorganisasjonen Humane Society International estimerer av 10.000 hunder drepes årlig i tilknytning til festivalen.

* Det er estimert at 25–30 millioner hunder spises årlig verden rundt.

* Innen Asia er salg av hundekjøtt forbudt i Singapore, Taiwan, Hong Kong og Filippinene.

* I Kina og Sør-Korea er det imidlertid tillatt.

Kilder: Forbes, Czajkowski (2014)


Du kan følge oss her: https://www.facebook.com/ahwfnorway/Medieomtale:

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/hund/jeanette-32-og-soran-36-redder-hunder-fra-aa-bli-spist-paa-festival-i-kina/a/24085938/

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Jeanette Kristin Skjøren Ellesøe

Prosjekteier

Velg denne belønningen og vi kan redde 2 hunder!

En donasjon på 300kr vil bidra til at 6 hunder kan reddes, få nødvendige medisiner og adopteres videre til et trygt hjem. Vi setter stor pris på din donasjon!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 50
Estimert leveranse 15.06.2018

Velg denne belønningen og vi kan redde 2 hunder!

En donasjon på 100kr vil bidra til at 2 hunder kan reddes, få nødvendige medisiner og adopteres videre til et trygt hjem. Vi setter stor pris på din donasjon!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50 igjen kr 100
Estimert leveranse 15.06.2018

Velg denne belønningen og vi kan redde 2 hunder!

En donasjon på 200kr vil bidra til at 4 hunder kan reddes, få nødvendige medisiner og adopteres videre til et trygt hjem. Vi setter stor pris på din donasjon!

2 personer har bidratt Begrenset antall: 48 igjen kr 200
Estimert leveranse 15.06.2018