Bidra.no - 3KGaksjonen 2020

3KGaksjonen 2020

Kristelig Gymnasiums elevaksjon 2020 går til jordbruk, helse og utdanning i Etiopia, nærmere bestemt de utsatte områdene sør i landet.

Et prosjekt av KRISTELIG GYMNASIUM ANS, publisert 20.08.2020. KRISTELIG GYMNASIUM ANS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Ansatt/ingen klasse. Prosjektet avsluttes 29.09.2020 23.59
Innsamlet kr 7 730
77 %
Målbeløp kr 10 000
Givere 36
Dager igjen


4 av 10 mennesker i Etiopia lever i ekstrem fattigdom. Dette ønsker vi å gjøre noe med!


pastedGraphic.png

Jordbruk
Mangel på rent drikkevann er et utbredt problem i Etiopia. Mange går lange distanser hver dag, for å hente vann som deretter kan gjøre dem syke. I tillegg har mange områder mangel på mat. Vi ønsker å bygge trygge vannkilder og utvikle nye jordbruksløsninger. På denne måten vil vi gi stabile og langsiktige løsninger for både vann- og matsikkerhet.


pastedGraphic_1.png

Helse
Spedbarn og mødre dør i Etiopia i dag, grunnet for dårlige helsetjenester. Mange av dødsfallene kan unngås om kvinnene får tilgang på helsehjelp under og etter fødselen. Vi vil gjøre helsehjelp mer tilgjengelig, både ved å bidra til opplæring av helsepersonell, innkjøp av medisinsk utstyr og veiledning. Rapporter fra distriktene fra dette arbeidet viser gode resultater, dødsfallene for mor og barn har gått betydelig ned.


pastedGraphic_2.png

Utdanning
Et av målene med elevaksjonene våre er at prosjektlandene etter hvert kan klare seg uten bistanden vår. Her er utdanning helt avgjørende i et land som Etiopia, der analfabetisme er vanlig. Utdanning gir unge mennesker mulighet til å bidra til både egen fremtid, og landets vekst. Derfor vil en del av innsamlingspengene gå til utdanning og internat for fattige og foreldreløse barn. Samt lese- og skriveopplæring, kurs og utvikling av små bedrifter rettet spesielt mot kvinner. 


Vårt mål med årets aksjon er å forbedre muligheten til liv, vekst og framtid for mennesker i Etiopia. Vi setter stor pris på ditt bidrag. 


Alle skal få muligheten til å vokse

pastedGraphic_3.png

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3