Norsk English
Bidra.no - Arkitekter Uten Grenser støtter Pilagá-kvinner!

Arkitekter Uten Grenser støtter Pilagá-kvinner!

You can help develop the work of local artisans

Arkitekter Uten Grenser jobber med et sentralt bygg som skal ta vare på pilagá kvinners tradisjonelle håndverk og økonomi i Argentina.

Et prosjekt av Arkitekter Uten Grenser Norge, publisert 08.12.2016 00.00. Arkitekter Uten Grenser Norge sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Annet frivillig arbeid).
Innsamlet kr 1 200
1 %
Målbeløp kr 100 000
Givere 2
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.03.2017.

Helt Nord i Argentina ligger Formosa Provinsen, hvor du finner et Pilagá-samfunn med en urbefolkning som kalles Guaicurú. De lever etter tradisjonelle mønster, blandet med de regionale skikkene i områdene de holder til.


Utfordringen for Pilagá-kvinnene er manglende infrastruktur til å støtte produksjon og salg av lokalt håndvterk. Arkitekter Uten Grenser-Norge samarbeider med en sosiolog og en arkitekt, forå bygge et multifunksjonelt bygg som skal støtte produksjon, lagring og salg av lokale produkter. Dette gjør vi for å bygge opp den lokale økonomien, og bevare et tradisjonelt håndverk. 


Deres hjelp vil gå til å materialer og oppbygging av dette viktige samfunnsbygget.

Arkitekter Uten Grenser er et verdensomspennende nettverk, som nylig har etablert et norsk kontor. Vi jobber for å styrke sårbare og marginaliserte samfunn med arkitektur og god byplannlegging som tar vare på deres særegne kultur og unike behov.

Vårt mål er å styrke livskvalitet, spesielt med tanke på utdanning, hjem og helse, og bruke arkitektur som er direkte knyttet til deres historie, kultur, natur og energi sammen med lokal industri og teknologi.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

2 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord