Bidra.no - BASE16 selvhjelpsgruppe

BASE16 selvhjelpsgruppe

BASE16 er for tidligere alkoholmisbrukere. Vi søker støtte for å markedsføre oss så vi kan hjelpe flere til et bedre rusfritt liv.

Et prosjekt av BASE16 SELVHJELPSGRUPPE, publisert 23.02.2017. BASE16 SELVHJELPSGRUPPE sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 1 950
13 %
Målbeløp kr 15 000
Givere 5
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 09.04.2017.

Målet er at tidligere alkoholmisbrukere møtes en gang uken for å støtte hverandre på veien videre etter endt rusbehandling. Undersøkelser utført av Den Norske Legeforeningen viser tydelig at de som jevnlig deltar i et ettervern, har mye større sjans for å lykkes over tid.

BASE16 har ukentlige møter og er selvfinansiert. Dvs. at medlemmene selv dekker utgiftene som påløper. Vi mottar ingen støtte fra det offentlige. Nå ønsker vi flere medlemmer og søker støtte til å kunne utvikle et kommunikasjonskonsept hvor målet er å nå flere som sliter med rusavhengighet og på den måten kunne å hjelpe dem og deres familier til et bedre liv. 

Vi har selv fått utviklet en identitet/logo, samt en liten brosjyre, men nå trenger vi hjelp til å få spredt vårt tilbud til flere. 

Vi ønsker å

1: Utvikle en ny solid og bærekraftig nettside. 

2: Besøke aktuelle rusklinikker i Norge for å kunne tilby vår tjeneste for de som er i ferd med å avlutte en behandling. 

Det er også ønskelig å etterhvert kunne trekke inn nasjonale fagpersoner innen rusfeltet for spesielle BASE16-møter med foredrag eller samtaler for å heve kvaliteten på møtene og på den måten kunne gi medlemmene et godt, trygt og utbytterikt tilbud.

BASE16 holder til i Stavanger.
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3