Norsk English

Bidra til nye avsløringer av dyremishandling

Help us expose more animal abuse

Pelsvarslerne er dømt til å betale erstatning for å ha avslørt dyremishandling. Nå risikerer arbeidet å stoppe opp. Hjelp oss å kunne fortsette.

Et prosjekt av Nettverk for dyrs frihet, publisert 19.10.2017 16.30. Nettverk for dyrs frihet sin nettside. Nettverk for dyrs frihet sin facebook. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Annet frivillig arbeid).
Innsamlet kr 158 050
100%
Målbeløp kr 158 000
Givere 519
Dager igjen
Prosjektet ble avsluttet 09.12.2017.

Varslere fra Nettverk for dyrs frihet har i årevis avslørt dyremishandling på norske pelsfarmer. For første gang er varslere dømt til å betale stor erstatning for å ha avdekket dyremishandling i en pelsfarm. Om ikke varslerne betaler kravet innen en kort frist risikerer arbeidet å stoppe opp.

Dette skjer etter at pelsindustrien saksøkte fire pelsvarslere for å ha tatt seg inn på en pelsfarm hvor de dokumenterte skadde og syke dyr. Dommen gjør at det blir vanskelig å kunne fortsette med dette dyrevernarbeidet før kravet er betalt. Derfor trenger pelsvarslerne hjelp. Det viktigste du kan gjøre er å gi en donasjon for å sikre at arbeidet ikke stoppes.

Setter du pris på avsløringene av forholdene i pelsindustrien? Da håper vi at du vil gi et bidrag slik at vi kan fortsette med å avsløre dyremishandling. Det er absurd at dyremishandlere går fri, mens vi som avslører dyremishandling straffes.

Varsling er et viktig demokratisk virkemiddel for å avdekke kritikkverdige forhold overfor offentligheten, og for å beskytte de svakeste i samfunnet. Det er et slag mot demokratiet når pelsindustrien angriper varslerne gjennom søksmål.

Den massive støtten pelsvarslerne fikk til å dekke advokatutgifter i forkant av rettssaken, viste at det er mange som vil bidra når det virkelig gjelder. Derfor er vi sikre på at vi også skal takle denne utfordringen med litt hjelp – selv om den er større. Alle donasjoner går til å dekke kravet som pelsvarslerne er tvunget til å betale etter en dom i Gulating lagmannsrett i oktober 2017.

Om pelsvarslerne: www.pelsvarslerne.no  |  Om avsløringene: www.forbypels.no


Dette har vi oppnådd

  • Avslørt dyremishandling og lovbrudd ved å dokumentere forholdene på over 200 pelsfarmer.
  • Skapt enorm medieoppmerksomhet rundt pelsdyroppdrett med våre bilder og film.
  • Bidratt til avvikling av pelsfarmer gjennom avsløringer.
  • Deltatt i to TV-dokumentarer, over 80 nyhetsinnslag på tv og hundrevis av nyhetsartikler om pels.
  • Medvirket i Brennpunkt-dokumentaren «PELS» der undercover bilder fra norsk pelsbransje ble vist.
  • Laget flere egenproduserte filmer om pels og publisert flere tusen bilder fra innsiden av pelsfarmene.
  • Fått bred støtte fra politikere og faginstanser om at pelsdyroppdrett må forbys.
  • Kartlagt, avdekket feil og skjerpet Mattilsynets tilsynsrutiner i pelsfarmer.  Nettverk for dyrs frihet - Vi dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling
  Telefon: 467 99 669  |  Epost: post@dyrsfrihet.no

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

332 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Takkekort

Bidra.no - Takkekort

Få unikt takkekort med fint dyrevernmotiv som er signert av pelsvarslerne.

35 personer har bidratt Begrenset antall: 215 igjen kr 200
Estimert leveranse 11.12.2017

Aktivistpakken

Bidra.no - Aktivistpakken

Få flott handlenett med spesialdesignet motiv og teksten "Til alle er fri", 3 anti-pels buttons, dokumentarfilmen "Pels" på DVD og unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

53 personer har bidratt Begrenset antall: 7 igjen kr 300
Estimert leveranse 11.12.2017

Bokpakken

Bidra.no - Bokpakken

Få de tre bøkene "Med lov til å pine" (signert av forfatteren), "Siljes reise" (vegansk kokebok) og "Den norske vegankokeboken". I tillegg får du et unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

32 personer har bidratt Begrenset antall: 8 igjen kr 400
Estimert leveranse 11.12.2017

Ølkurs-pakken

Bidra.no - Ølkurs-pakken

Få et dagskurs om belgisk øl (Oslo). Kurset inneholder smaking av 6 forskjellige tradisjonelle belgiske øltyper og lære om deres historie og hvordan de lages. I tillegg får du et unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

8 personer har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 550
Estimert leveranse 11.12.2017

Fermenteringskurs-pakken

Bidra.no - Fermenteringskurs-pakken

Få et dagskurs i fermentering (Oslo). Kurset gir et innblikk i hvordan tradisjon konservering foregår i samarbeid med ville bakterier og gjær. Lær å lage surkål, kimchi, ingefærbrus, vin med vill gjær og mye annet! Fermentering er sunt for magen, stimulerende for hjernen og tilfredsstillende for hendene. Kurset holdes av fermenteringsentusiast Kia Luzula. I tillegg får du et unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 750
Estimert leveranse 11.12.2017

Tatoveringspakken

Bidra.no - Tatoveringspakken

Få en tatovering med spesialdesignet dyrevernbudskap (velg blant tre motiver). Motivene er laget og tatoveres av Max Del la Fuente ved Del Kartell Tatto (Oslo). I tillegg får du et flott handlenett med spesialdesignet motiv og teksten "Til alle er fri", pluss takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne. Send epost til post@dyrsfrihet.no om du vil se motivene i større format.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 1 100
Estimert leveranse 11.12.2017

Nøkkelord