Norsk English
Bidra til nye avsløringer av dyremishandling

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Bidra til nye avsløringer av dyremishandling

Help us expose more animal abuse

Pelsvarslerne er dømt til å betale erstatning for å ha avslørt dyremishandling. Nå risikerer arbeidet å stoppe opp. Hjelp oss å kunne fortsette.

Et prosjekt av Nettverk for dyrs frihet, publisert 19.10.2017. Nettverk for dyrs frihet sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Suksesshistorier.
Innsamlet kr 158 050
100 %
Målbeløp kr 158 000
Givere 519
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 09.12.2017.

Varslere fra Nettverk for dyrs frihet har i årevis avslørt dyremishandling på norske pelsfarmer. For første gang er varslere dømt til å betale stor erstatning for å ha avdekket dyremishandling i en pelsfarm. Om ikke varslerne betaler kravet innen en kort frist risikerer arbeidet å stoppe opp.

Dette skjer etter at pelsindustrien saksøkte fire pelsvarslere for å ha tatt seg inn på en pelsfarm hvor de dokumenterte skadde og syke dyr. Dommen gjør at det blir vanskelig å kunne fortsette med dette dyrevernarbeidet før kravet er betalt. Derfor trenger pelsvarslerne hjelp. Det viktigste du kan gjøre er å gi en donasjon for å sikre at arbeidet ikke stoppes.

Setter du pris på avsløringene av forholdene i pelsindustrien? Da håper vi at du vil gi et bidrag slik at vi kan fortsette med å avsløre dyremishandling. Det er absurd at dyremishandlere går fri, mens vi som avslører dyremishandling straffes.

Varsling er et viktig demokratisk virkemiddel for å avdekke kritikkverdige forhold overfor offentligheten, og for å beskytte de svakeste i samfunnet. Det er et slag mot demokratiet når pelsindustrien angriper varslerne gjennom søksmål.

Den massive støtten pelsvarslerne fikk til å dekke advokatutgifter i forkant av rettssaken, viste at det er mange som vil bidra når det virkelig gjelder. Derfor er vi sikre på at vi også skal takle denne utfordringen med litt hjelp – selv om den er større. Alle donasjoner går til å dekke kravet som pelsvarslerne er tvunget til å betale etter en dom i Gulating lagmannsrett i oktober 2017.

Om pelsvarslerne: www.pelsvarslerne.no  |  Om avsløringene: www.forbypels.no


Dette har vi oppnådd

  • Avslørt dyremishandling og lovbrudd ved å dokumentere forholdene på over 200 pelsfarmer.
  • Skapt enorm medieoppmerksomhet rundt pelsdyroppdrett med våre bilder og film.
  • Bidratt til avvikling av pelsfarmer gjennom avsløringer.
  • Deltatt i to TV-dokumentarer, over 80 nyhetsinnslag på tv og hundrevis av nyhetsartikler om pels.
  • Medvirket i Brennpunkt-dokumentaren «PELS» der undercover bilder fra norsk pelsbransje ble vist.
  • Laget flere egenproduserte filmer om pels og publisert flere tusen bilder fra innsiden av pelsfarmene.
  • Fått bred støtte fra politikere og faginstanser om at pelsdyroppdrett må forbys.
  • Kartlagt, avdekket feil og skjerpet Mattilsynets tilsynsrutiner i pelsfarmer.  Nettverk for dyrs frihet - Vi dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling
  Telefon: 467 99 669  |  Epost: post@dyrsfrihet.no

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Takkekort

Bidra.no - Takkekort

Få unikt takkekort med fint dyrevernmotiv som er signert av pelsvarslerne.

35 personer har bidratt Begrenset antall: 215 igjen kr 200
Estimert leveranse 11.12.2017

Aktivistpakken

Bidra.no - Aktivistpakken

Få flott handlenett med spesialdesignet motiv og teksten "Til alle er fri", 3 anti-pels buttons, dokumentarfilmen "Pels" på DVD og unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

53 personer har bidratt Begrenset antall: 7 igjen kr 300
Estimert leveranse 11.12.2017

Bokpakken

Bidra.no - Bokpakken

Få de tre bøkene "Med lov til å pine" (signert av forfatteren), "Siljes reise" (vegansk kokebok) og "Den norske vegankokeboken". I tillegg får du et unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

32 personer har bidratt Begrenset antall: 8 igjen kr 400
Estimert leveranse 11.12.2017

Ølkurs-pakken

Bidra.no - Ølkurs-pakken

Få et dagskurs om belgisk øl (Oslo). Kurset inneholder smaking av 6 forskjellige tradisjonelle belgiske øltyper og lære om deres historie og hvordan de lages. I tillegg får du et unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

8 personer har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 550
Estimert leveranse 11.12.2017

Fermenteringskurs-pakken

Bidra.no - Fermenteringskurs-pakken

Få et dagskurs i fermentering (Oslo). Kurset gir et innblikk i hvordan tradisjon konservering foregår i samarbeid med ville bakterier og gjær. Lær å lage surkål, kimchi, ingefærbrus, vin med vill gjær og mye annet! Fermentering er sunt for magen, stimulerende for hjernen og tilfredsstillende for hendene. Kurset holdes av fermenteringsentusiast Kia Luzula. I tillegg får du et unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 750
Estimert leveranse 11.12.2017

Tatoveringspakken

Bidra.no - Tatoveringspakken

Få en tatovering med spesialdesignet dyrevernbudskap (velg blant tre motiver). Motivene er laget og tatoveres av Max Del la Fuente ved Del Kartell Tatto (Oslo). I tillegg får du et flott handlenett med spesialdesignet motiv og teksten "Til alle er fri", pluss takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne. Send epost til post@dyrsfrihet.no om du vil se motivene i større format.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 1 100
Estimert leveranse 11.12.2017