Bidra til nye avsløringer av dyremishandling

Et prosjekt av Nettverk for dyrs frihet
Du valgte
Fermenteringskurs-pakken

Få et dagskurs i fermentering (Oslo). Kurset gir et innblikk i hvordan tradisjon konservering foregår i samarbeid med ville bakterier og gjær. Lær å lage surkål, kimchi, ingefærbrus, vin med vill gjær og mye annet! Fermentering er sunt for magen, stimulerende for hjernen og tilfredsstillende for hendene. Kurset holdes av fermenteringsentusiast Kia Luzula. I tillegg får du et unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

750 kr Velg en annen belønning

Høyeste bidrag

kr 5 000

Gjennomsnittlig bidrag

kr 305

Siste bidrag

kr 50

Vennligst fyll inn dine detaljer for å bidra

E-postadresse

Du er logget inn, og transaksjonen vil knyttes til din bruker.

Send e-post

Telefonnummer

Fornavn

Etternavn

Adresse

Postnr

Poststed

Vil du gi mer? Velg beløp
kr

Samtykker
Betaling

Dersom du betaler med Vipps vil prosjekteier få tilgang til ditt mobilnummer.


Logg inn / Registrer deg

Betalingen vil bli oppført som "BIDRA AS" på din kontoutskrift.