Bidra til nye avsløringer av dyremishandling

Et prosjekt av Nettverk for dyrs frihet
Du valgte
Fermenteringskurs-pakken

Få et dagskurs i fermentering (Oslo). Kurset gir et innblikk i hvordan tradisjon konservering foregår i samarbeid med ville bakterier og gjær. Lær å lage surkål, kimchi, ingefærbrus, vin med vill gjær og mye annet! Fermentering er sunt for magen, stimulerende for hjernen og tilfredsstillende for hendene. Kurset holdes av fermenteringsentusiast Kia Luzula. I tillegg får du et unikt takkekort med dyrevernmotiv signert av pelsvarslerne.

750 Velg en annen belønning

Høyeste bidrag

kr 5 000

Gjennomsnittlig bidrag

kr 305

Siste bidrag

kr 50

Vennligst fyll inn dine detaljer for å bidra

E-postadresse

Telefonnummer

Fornavn

Etternavn

Adresse

Postnr

Poststed

Vil du gi mer? Velg beløp
kr

Betaling

Du bidrar anonymt om du ikke er logget inn.

Dersom du betaler med Vipps vil prosjekteier få tilgang til ditt mobilnummer.


Logg inn / Registrer deg

Betalingen vil bli oppført som "BIDRA AS" på din kontoutskrift.