BOK-   UNIK - Kunsten å puste

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

BOK- UNIK - Kunsten å puste

En inspirerende, bevisstgjørende livsmestringsbok for ungdom, voksne og alle som jobber med mennsker. Alle har en historie!

Et prosjekt av JUST BREATHE MOVEMENT KINE CHARLOTTE SOLEND, publisert 19.02.2017 00.00. JUST BREATHE MOVEMENT KINE CHARLOTTE SOLEND sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Helse).
Innsamlet kr 20 875
13 %
Målbeløp kr 150 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 60
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.10.2017.

UNIK - selvutviklende inspirerende og helbredende bok.

Boken fungerer som inspirasjons bok og arbeidsbok for ungdom og voksne samt utdanningskompendie for terapauter, lærere alle som jobber med mennesker.


Mens systemet sakte forsøker å endre skolehverdagens innhold, opplæring, oppfølgingskravene, og hjelpeapperatet til barn og unge trenger vi noe ungdommene kan bruke, desverre tar det tid å lære opp mange nok voksne til å endre hele systemet. Det er mange barn i voksne kropper.


Boken er en bestilling fra alle jeg har hjulpet gjennom mine gratis kurs for dem utsatt for overgrep, siden 2012. Med din hjelp kan den nå bli en realitet!!


 


Om meg

Mitt navn er Kine Solend, 32 år og født og oppvokst i Bergen. Selv har jeg opplevd mer enn jeg trodde var mulig et helt liv. Mitt største ønske er å få samlet alt jeg har skrevet gjennom årene, og få delt alt jeg lærer fra meg i jobben min hver eneste dag i en bok. Jeg treffer så uendelig mange ungdom barn og voksne som trenger noen, som har blitt glemt, overmedisinert og overdiagnosert. De trenger mer enn noe annet å bli sett, hørt og forstått. De trenger kjærlighet og noen ganger bare det å bli trodd. Hva er vel bedre enn å gi dem en bok som gir de følelsen av nettopp det?


Selv har jeg vert utsatt for overgrep - fysisk - psykisk - mobbing - sexsuelle overgrep - omsorgsvikt og livets uskrevne krav og jag. Dette gjør at boken vil treffe en som er på søken, en som er syk, en som er ensom, deprimert, høysensitiv. Jeg ønsker å nå de som har spiseforstyrrelser, tvangstanker, avhengishetsproblemer, de som har møtt veggen, de som skader seg selv, de med selvmordstanker, de med rare diagnoser, de med angst, relasjonsproblematikk, ryggsmerter og ikke minst de med store drømmer. En drøm som er uoppnåelig for en, kan være en selvfølge for en annen.

Jeg trodde først at boken skulle rette seg kun mot mennesker som har vert utsatt for overgrep, men i gjennom årene som har gått ser jeg at dette er aktuelt for alle.

Jeg har utviklet helt unike metoder for å gjøre  mennesker trygge i seg selv, og unike metoder i å bevisstgjøre mennesker til å finne sin egen kraft og sitt ansvar i livet.

PUST og åpenhet er medisin.  Les gjerne på min hjemmeside under tilbakemeldinger: og under media, om du ønsker å se hva avisene skriver og hva deltagere og klienter sier om metodene.

den siste artikkelen skrevet finner du her:http://bymag.no/2017/01/kine-offers-alternative-medication

og her:http://bergensmagasinet.no/aktuelt/kine-startet-pustebevegelse/


Hvorfor brenner jeg sånn for dette ?

Jeg kaller det "faget som mangler". Vi trenger å lære at livet inneholder smerte, stress, uro, skam, sorg, sjalusi, svik og at det er normalt. Viktigst av alt trenger vi å lære om hvordan vi skal håndtere det uten at det setter seg i kroppen i ryggmargen. Hvordan skaper man trygghet på innsiden uavhengig av hvilke familie man vokser opp i ? Jeg vil fortelle alle det jeg skulle ønske jeg viste da jeg var barn.

Boken har som mål, å gjøre leseren bevisst sin egen verdi, boken kan ha en funksjon som gjør livet mindre ensomt for den som trenger det, og speilende for den som trenger det, og mer innsikt for dem som trenger det ( pårørende / behandlere) boken skal hjelpe, skal forebygge sykdom, angst, kriminalitet, overgrep, selvmord, føre til at flere vet hvor man søker hjelp, bevistgjøre ungdom på hvordan tanker skaper følelser, hvordan tanker, følelser, pust, sykdom og reaksjoner henger sammen med vår grunnfølelse og generelle helse, hvordan man kan bruke pust og bevegelse for å håndtere livet. 


Med fred på innsiden kan vi skape fred i verden.


Jeg deler av mitt liv, og historier jeg har møtt på veien

Boken viser hvordan det vi ikke utrykker skaper ubalanser i kroppen og livet generelt.

Boken har øvelser, dikt, og uendelig med kjærlighet til leserene.

Boken skal vise vei i en krevende tid, endten det er krav fra skole, foreldre, seg selv, sykdom, død, ensomhet, økonomi, jobb, sorg, traumer, angst boken viser hvordan man kan helbrde seg selv, hvordan man finner ut hva man egentlig vil, hvordan man kan rense ut angst og uro om det har satt seg, og ikke minst den tar for seg hvordan man skal NYTE, de store nøklene er:

Pust - tilstedeværelse

Ro - energi

Åpenhet - uttrykk

Ærlighet - kjærlighet

Bevegelse - 

Følelsesmestring - selvfølelse

Tankens makt -

Fargerik mat -

Boken har et unikt medisinskap som ikke koster noe og som ikke noen lege kan tilby.
Alt man trenger er seg selv.

Boken inspirer til å danse, synge, male, bevege, skrive, skrike, gråte, le, gi beskjed, beundre, nyte, elske, løfte, LEVE med hele seg, uten sammenligning uten dømming uten prestasjon. Følelsene og ektehet står i fokus, det ekte er det perfekte


Hva vil pengene brukes til:

Pengene vil gå til å få hjelp av profesjonelle til å rettskrive, intervjue og sette sammen det endelig produktet/boken, pengene går til kunstnere som skal formidle deler av historien, og inspirasjons tekstene, samt tid ( penger er tid- det har tatt meg lang tid å lære) og trykk av 500 bøker og 40 av dem er bøker til et pilot proskjekt som skal gjennomføres med 20 ungdommer og 20 voksne høsten 2017.


HJELP meg å dele, hjelp meg å hjelpe.

Pr dags dato, pågår det 2 gratis kurs for dem utsatt for overgrep i hordaland, ett støttet av åsane kommune og et finansiert av meg selv eller meg, min samboer og min sønn

Ellers holder jeg også gratis pust yoga bevegelses klasser på toppen av stoltzekleiven i Bergen.


Er vi heldige og får inn nok penger til å oversette boken vil det være en perfekt bok å tilby flyktninger.  


Bli kjent med meg på mine sider justbreathemethod.no

justbreathemethod.no spørsmål? kinesolend@gmail.com

tlf 46919260Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

40 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Venneklipp

Bidra.no - Venneklipp

Venneklipp. Er et klippekort med to klipp <3 Som kan brukes på alle våre timer på Justbreathemovement.no du kan også bruke det i forbindelse med en privat time med kine, å betale det resterende beløpet. Vil bli takket i bok, innlegg på FB og hjemmeside

1 person har bidratt Begrenset antall: 99 igjen kr 300
Estimert leveranse 31.03.2017

Eksklusiv salg av boken

Bidra.no - Eksklusiv salg av boken

Kjøp en eksklusiv utgave av boken, med tilgang til lydfiler og selvutvilings programmer. Du vil bli takket i bok, på nettsider og FB

13 personer har bidratt Begrenset antall: 17 igjen kr 399
Estimert leveranse 31.03.2017

Gi ditt bidrag og forhåndskjøp en bok som jeg gir videre til noen som trenger det.

Bidra.no - Gi ditt bidrag og forhåndskjøp en bok som jeg gir videre til noen som trenger det.

Du sender inn ditt bidrag og forhåndskjøper en bok jeg gir videre til en av dem som kontakter meg for hjelp, som trenger det. Du vil bli takket på våre nettsider, i boken og på FB

2 personer har bidratt Begrenset antall: 38 igjen kr 399
Estimert leveranse 31.03.2017

Klippe kort på yoga og puste timer hos Justbreathemovement.no

Bidra.no - Klippe kort på yoga og puste timer hos Justbreathemovement.no

10 klipp - på våre timer hos justbreathemovement.no Vil bli takket i bok, på hjemmeside og på våre sider på FB

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 1 250
Estimert leveranse 09.03.2017

Nøkkelord