Bidra.no - Bokprosjektet: Frisk fra Binyretretthet!

Bokprosjektet: Frisk fra Binyretretthet!

Binyretretthet er misforstått både i helsevesenet og innen alternativ medisin. Denne boka rydder opp i begrepet med henvisning til ny forskning.

Et prosjekt av Tor Strømsnes, publisert 15.09.2017. Tor Strømsnes sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 9 586
106 %
Målbeløp kr 9 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 72
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 28.10.2017.

I snart 20 år har begrepet "binyretretthet" vært brukt som en alternativ diagnose for mennesker som opplever slitenhet og kroniske symptomer. Dette er mennesker som får beskjed om at de er friske etter definisjonen til helsevesenet, men som likevel har en rekke symptomer på det motsatte. Etter søk på Google finner mange av dem ut at de kanskje lider av binyretretthet.

Her starter problemene.

  • det finnes ingen godkjent diagnose
  • det finnes ingen anerkjent måte å teste tilstanden
  • det finnes ingen behandlingsmetode grunnet punktene over

Det gjør at personer som mistenker binyretretthet havner i et vakuum der ingen hjelp er å finne. Skolemedisinen avfeier tilstanden, og alternativ bransjen har for liten kunnskap om hva den egentlig handler om.

Denne boken er ment å rydde opp i alle misforståelser og myter om binyretretthet. Den vil blant annet avdekke:

  • opphavet til begrepet
  • hva binyretretthet ikke er
  • hvordan ny forskning gir oss en forklaring på hva det egentlig er
  • hva som er beste måten å teste for binyrefunksjon
  • behandlingsstrategier for å gjenvinne energi, overskudd og god helse

Dette prosjektet er ment å finansiere utgivelsen av boka gjennom forhåndsalg av bøker. Det er både for å få finansiert selve utgivelsen, men også for å sjekke interessen og kunne avgjøre riktig 1. opplag.

Husk at hvis vil forhåndsbestille boken må du velge en av belønningene på høyre side og opprette en profil her på bidra.no, slik at vi kan sende den til din adresse når den blir trykket. 

Boken vil ha en veiledende pris på kr. 159 + porto.

Du kan forhåndsbestille med rabatt på inntil 50%!

Ved innsamlet beløp blir manuset (som er ferdig skrevet) oversendt trykkeri i Oslo, og boken er klar i løpet av 2-4 uker. Boka først sendt ut til alle som har bidratt med forhåndskjøp, før den blir lagt ut for salg på klinikker og nettbutikker.


Forfatter er helsecoach og muskelterapeut Tor Strømsnes. Han fikk for 3 år siden selv påvist lave nivåer av kortisol og hormonubalanser, noe som ble starten på en stor interesse for hva binyretretthet egentlig er, og hvordan man kan gjenopprette god binyrefunksjon.

I denne prosessen avdekket han mange misforståelser samt feilaktige tolkninger av symptomer og tester. Han avdekket også at begrepet er upresist og at en bedre forståelse gjør det enklere å se hva som er rett behandling for å gjenopprette god helse. 


Det ble starten på bokprosjektet der innsamling av studier, tolking av tester, dypdykk i biokjemi og klinisk erfaring med egne klienter avdekket en sannhet som ingen skriver om her i landet.

Det store målet med prosjektet er å kunne nå ut til flere mennesker som får hjelp til egen hjelp. Der de lærer hva de selv kan gjøre både av egen innsats, men også i forhold til kommunikasjon med helsevesen. Boka er også en guide til andre behandlere for hvordan man bør håndtere mistanker om binyretretthet.Tor Strømsnes (f.1963) er en engasjert helseskribent som blant annet leverer artikler til nettmagasin og blogger som Caluna, Diasensa, Enkelheten i livet og Helseterapeuten.

Han var den første i Norge som ble sertifisert hos Functional Diagnostic Nutrition® i Usa. En omfattende sertifisering på bruken av funksjonelle labtester, strukturelle livsstilstiltak og kunnskapen om hvordan rette opp ubalanser innenfor hormonsystem, fordøyelse, immunforsvar og energiproduksjon.

Til daglig jobber Tor som helsecoach og muskelterapeut på Senter for Livsstilsmedisin på Lysaker, rett utenfor Oslo. Her hjelper han mennesker med kroniske problemer via funksjonelle labtester, livsstilstiltak og manuell behandling på benk.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Supertilbud! Kjøp og hent boka selv!

Bidra.no - Supertilbud! Kjøp og hent boka selv!

Personlig overlevering av signert bok på Lysaker.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 26 igjen kr 79
Estimert leveranse 20.11.2017

Din støtte til et energigivende prosjekt.

Bidra.no - Din støtte til et energigivende prosjekt.

Til deg som bare vil støtte prosjektet og se at boka blir gitt ut.

Bli den første som velger denne belønningen kr 100
Estimert leveranse 20.11.2017

Bestill 1 bok hjem

Bidra.no - Bestill 1 bok hjem

Du blir den første som får boka i postkassa før den kommer i salg!

50 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 119
Estimert leveranse 20.11.2017

Forhåndsbestilling av boka

Bidra.no - Forhåndsbestilling av boka

Du får den hjem i postkassa så snart den er klar!

4 personer har bidratt kr 185
Estimert leveranse 20.11.2017

Til deg og en venn - 2 bøker

Bidra.no - Til deg og en venn - 2 bøker

Gi en gave til deg selv, og noen du bryr deg om. Pris er inkludert porto.

10 personer har bidratt Begrenset antall: 15 igjen kr 200
Estimert leveranse 20.11.2017