Norsk English
Bidra.no - Brudekjole, Ballkjole, Bikini, Naken

Brudekjole, Ballkjole, Bikini, Naken

Bikini

Selma(12) oppdager at hun er den siste av jentene i klassen til å få pupper. Nå prøver Selma å overbevise alle om at hun ikke er et barn lenger.

Et prosjekt av Karina Søreng Molvær, publisert 19.03.2018. Prosjektet tilhører kategorien Student.
Innsamlet kr 5 164
17 %
Målbeløp kr 30 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 17
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.05.2018.

Vi er en gruppe avgangsstudenter fra Westerdals Oslo ACT som er i gang med vår Bachelorfilm. Det er en fiksjons kortfilm på ca 15 minutter. Filmen tar opp enkelte tema som mobbing og det å føle seg utenfor i en vanskelig og forvirrende periode i livet; puberteten. 

Synopsis

Selma er 12 år gammel og går i 7 klasse. Hun er en fantasifull ung jente som er glad i lek, fotball, tegning og mye mer. Første skoledag etter ferien har hun gym sammen med de andre i klassen og oppdager at hun er den eneste som ikke har kommet i puberteten enda. ALLE andre har fått pupper. Malene, en populær og sjefete jente i klassen, konfronterer Selma etter hun akkurat har tatt en hvit løyn om at hun også har fått pupper. Selma blir satt på plass og føler seg plutselig veldig annerledes enn de andre.

Selma merker at hennes beste kompis, Nicholas, begynner å flørte litt med Malene, og til og med ditcher Semla, til fordel for Malene. Selma begynner å tvile på seg selv med hvordan hun kler seg, hvordan hun oppfører seg, og føler presset på å endre den hun er for å vise de andre i klassen at hun også er voksen. Hun havner i flere situasjoner hvor hun blir på minnet om hvor barnslig hun er, og at hun burde gjøre noe med det. For Selma føles det ut som hele verden peker en stor finger mot henne og beordrer henne om å vokse opp, ellers!


Ettersom dette er en studentproduksjon så har vi begrenset budsjett, så for å få laget filmen akkurat slik vi ønsker det trenger vi hjelp fra dere!

Produksjonen er allerede i gang, og innspillingsperioden vil foregå i uke 14.


Hilsen

Produsent - Ashar Azmat
Regi og manus - Karina Molvær
Foto - Tommy Haugen
Klipp - Nick Berisha
Art Director - Andreas Dale


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

35000 kr
Nå kan vi virkelig lage noe fint

14%

Karina Molvær

Prosjekteier