Chigalum og Jakten på Det Gylne Sugerøret

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Chigalum og Jakten på Det Gylne Sugerøret

Splitte mine bramseil! Bli med den litt sure Kaptein Chigalum på jakt etter en skatt som han har blitt beskyldt for å ha stjælt!

Et prosjekt av TOMPUTER Tom Petter Hansen, publisert 07.09.2017. TOMPUTER Tom Petter Hansen sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 41 272
34 %
Målbeløp kr 120 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 81
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.05.2018.

YAAARR!!! Chigalum og Jakten på Det gylne sugerøret skal bli en animert serie på hele fem episoder. Dette er et lidenskapelig prosjekt som jeg, Tom Petter har jobbet med i tide og utide for å komme frem til et spennende og morsomt sjørøver-plot med utradisjonelle karakterer i et pirat-univers med en morsom tvist.Chigalum og Jakten på Det gylne sugerøret er et eventyr om den litt misforståtte Kaptein Chigalum, hans mannskap og deres jakt på det gylne sugerøret, en sjelden og magisk skatt som de har blitt beskyldt for å stjæle. I løpet av de fem farefulle episodene får vi følge Chigalums spennende og morsomme kamp for å renvaske sitt navn og undertøy. Under humoren og spenningen i serien ligger også et hjerte som berører temaer som vennskap, lojalitet og å gjøre det som er rett selv om det er vanskelig.

Målgruppa er landkrabber og pirater i form av ungdom og unge voksne. For å få serien sjøsatt trenger vi din hjelp til å få laget den første episoden. Dette koster dubloner, da vi trenger flinke animatører, lydfolk og skuespillere til å gjøre stemmene.

Ved å fylle skattekista til Chigalum hjelper du han og piratene i hans unike univers med å bli foreviget i en pilot-episode. Men moroa slutter ikke med kun piloten for “Chigalum og Jakten på det Gyldne Sugerøret”. Hjelper du oss med å få sjøsatt denne animerte skuta, så åpner dette døren for videre utvikling av Chigalum-universet, inkludert resten av episodene i første sesong, brettspill og apper.

Din støtte vil hjelpe å ferdigstille den første episoden av serien. Alt dette under regi av meg, Tom Petter Hansen - en tegner og regissør med årelang erfaring fra blant annet animasjonsarbeid og regi på prosjekter for NRK (Hubert, Elleville Elfrid) og Kulturdepartementet, Henrik Bjarheim - manusforfatter med mastergrad som har arbeidet i filmindustrien i over 10 år, og Mui Bala - en animatør med erfaring fra internasjonale tv-serier som Elleville Elfrid og den fantastiske verdenen til Gumball!


Seriens hovedkarakterer:


Kruttholmen. En eldgammel by. Stolte voktere av Det Gylne Sugerøret.


Det Gylne Sugererøret, ca 2,10 meter høyt!


Kaptein Chigalums fartøy "Skitne Magda", havets desidert dårligste skute.


Matrosen Ruben prøver å holde skuta ren.Ut på eventyr!


Kaptein Kråkas slott og museum for hans sjeldne samling av utstoppa fugler.


Chigalum og Kaptein Kråka i en episk kamp om sugerørets fremtidige eierskap!
Noen storyboards til pilot-episoden:
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

TOMPUTER Tom Petter Hansen

Organisasjonsnummer: 982 501 180Adresse
Rødskrubbveien 36A
-
1476 RASTA


Kontakt
mail@tompetterhansen.no

Nøkkelord

Takk for støtta!

Chigalum-teamet setter stor pris på støtta di.

6 personer har bidratt Begrenset antall: 794 igjen kr 50
Estimert leveranse 31.05.2018

Tusen takk pluss takkekort!

Chigalum-teamet setter stor pris på støtta di. Du får et takkekort på e-post.

17 personer har bidratt Begrenset antall: 383 igjen kr 100
Estimert leveranse 31.05.2018

Sjørøver-versjon av navnet ditt på rulleteksten!

Du får et takkekort på e-post og en sjørøver-versjon av navnet ditt på rulleteksten.

23 personer har bidratt Begrenset antall: 177 igjen kr 300
Estimert leveranse 31.05.2018

Chigalum-musikk!

Du får et takkekort på e-post, en sjørøver-versjon av navnet ditt på rulleteksten og fri nedlastning av musikken til første sesong av serien.

5 personer har bidratt Begrenset antall: 95 igjen kr 500
Estimert leveranse 31.05.2018

Invitasjon til sjørøverfest!

Du får et personlig takkekort på e-post, en sjørøver-versjon av navnet ditt på rulleteksten, fri nedlastning av musikken til første sesong av serien, en digital tegning av deg og Kaptein Chigalum og en invitasjon til sjørøver-fest.

7 personer har bidratt Begrenset antall: 13 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 31.05.2018

Du blir animert!

Du får et personlig takkekort på e-post, en sjørøver-versjon av navnet ditt på rulleteksten, fri nedlastning av musikken til første sesong av serien, en digital tegning av deg og Kaptein Chigalum, deg som en animert bakgrunnskarakter i en av episodene og en invitasjon til sjørøver-fest.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 6 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 31.05.2018

Executive Producer!

Du får et personlig takkekort og en tegning av deg selv sammen med Kaptein Chigalum på e-post, en sjørøver-versjon av navnet ditt på rulleteksten, fri nedlastning av musikken til første sesong av serien, en fin concept art bok, invitasjon til sjørøver-fest, en animert bakgrunnskarakter av deg i en av de oppfølgende episodene og credit som "Executive producer" på rulleteksten til pilot-episoden og de oppfølgende episodene i den første sesongen.

1 person har bidratt Begrenset antall: 5 igjen kr 4 000
Estimert leveranse 31.05.2018