Chris vil satse på 3D animasjon for å nå ut videre

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Chris vil satse på 3D animasjon for å nå ut videre

Nye medier for å fortelle om Jesus: 3D tegnefilmer! Først nå er det mulig for mannen i gata lage 3D filmer, nå må vi gripe muligheten!

Et prosjekt av Chris Duwe Productions, publisert 21.11.2019. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede. Prosjektet avsluttes 24.12.2019 00.00
Innsamlet kr 40 500
101 %
Neste bonusmål kr 65 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 25
Dager igjen

Jeg ser med mine barn hvor tiltrekkende animasjonsfilmer er, og hvor fantastisk mye uviktig/dårlig de kan lære der ;-)! 

Derfor ønsker jeg å lage korte filmer og materiale for blant annet påske- og julekalenderen osv med tegnefilmer, på youtube og facebook osv - slik at barn og familier kan lære mer om Gud ved å bruke de.

Jeg har fått samlet inn (med stor hjelp!) nok til en kraftig pc, og fått 20.000 i stipend, så nå mangler jeg "bare" 45.000,- for å kunne gå til innkjøp av 3D drakter. Disse tar man på seg for å spille inn bevegelsene, så kan man ikle de bevegelsene hvem som helst figur (Josef og Maria, Moses på fjellet, gutten med 5 brød og to fisk, et esel som foteller om Jesu fødsel). 

Jeg ønsker å kjøpe inn utstyre nå i desember, slik at jeg kan begynne å teste det ut i januar.

Jeg har lånt noen drakter fra en bekjent, fått en liten innføring i blender og unreal (3D animasjonsprogrammer), og har jobbet en del med 2D nå for å lage julekalender. Jeg tror det kan bli en superbra workflow å "skuespille" bevegelsene i steden for å programmere de slik jeg har gjort hittil i 2D.

Tenk så mange barn kan få gleden av å høre mer! Jeg har så mange historier på lager som jeg kan lage, og som forklarer et poeng om livet med Gud.

Det er utrolig mange stemmer på nettet/tv, men veldig få som formidler en absolutt verdi av det enkelte barnet, at vi er bra nok i Jesu navn, at vi er skapt og elsket av Gud.

Vil du hjelpe meg nå ut videre med Bibelens budskap?


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

65000 kr
3D avatarer/scener man enkelt kan kjøpe og bruke med en gang til å lage filmer med.

62%

Christian Tobias Duwe

Prosjekteier