Bidra.no - Dansbandradioen

Dansbandradioen

Dansbandradioen er ett prosjekt som har vært gående i litt over ett halv år. På den tiden har vi opparbeidet en solid lyttermasse.

Et prosjekt av FIXPC ANS, publisert 28.12.2018. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 1 250
1 %
Målbeløp kr 75 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 4
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.01.2019.

Stasjonen ble først startet 24. Januar 2018 for eget bruk på en kjøkkenradio, men i påsken 2018 lansert for publikum med egne mobil apper (Android og iOS) og egen nettside. 


Vi produserer "Dansbandradioen" 24 timer i døgnet - en distribusjons- og underholdnings kanal med Nordisk Danseband og Country musikk, og vi har en podcast kanal som vi leverer intervjuer med artister som er laget for stasjonen. Stasjonen er bare å finne på IP-Basert strømming med servere i Amsterdam og Asia for å dekke nødvendig nedslagsfelt.


Stasjonen blir drevet av to produsenter med lang og bred erfaring innenfor lokalradio og lydproduksjon, både på analoge og digitale platformer.
Ting har utviklet seg og interessen for en Norsk Danseband og Country kanal, hvor Norske og Nordiske artister kan  fremme sitt arbeid er definitivt tilstede i disse digitale tider med alle tjenester som tar mer over platesalget enn noen gang.


Formålet med prosjektet

Målet med prosjektet er å kunne klare å videreføre drift og investere innsamlede penger til videreutvikling av tilbudet med følgende formål:

  • Oppgradering av utstyr.
  • Innkjøp av enkelt mobilt studio.
  • Videreutvikling av eksisterende smart-App's til å komme inn på bl.a Smart-TV'er.
  • Intervjuer og oppfølging av flere Norske og Nordiske Danseband.
  • Øke besøks mulighetene til danse-kurs og arrangementer rundt om i landet.
  • Utvikle egen meny løsning mot Smarte-Høyttalere.
  • Utvikle salgbare løsninger


Dansbandradioen har til nå vært reklamefri og finansiert av egne midler, samt støtte fra private og/eller komersielle krefter som syns denne stasjonen har ett liv. Det er løpende utgifter for å holde stasjonen operativ og endel reising som er blitt gjort for å møte intervju objekter, noe vi har selv finansiert. Vi håper at givergleden kan bidra til økte muligheter for dette i fremtiden, noe som kan bidra til å holde Dansbandradioen gående med gode lyttertall og videreutvikle interessen rundt gamle og moderne dansband. 

Du kan lese og lytte til oss via våre nettsider:  

https://www.dansbandradioen.no


Takk for oppmerksomheten og takk for at du støtter oss.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Raymond Johansen

Lydprodusent

Thor Arne Hvidsten

Prosjekteier

Gavepakke Med Effekter

Vi legger ved en forundringspakke fra forskjellige band du kan høre på stasjonen vår som t-skjorter, gensere, singler, cd-album, jakker og andre morsomme effekter..

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 500
Estimert leveranse 19.01.2019