Det koster så lite å gi barn et smil

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Det koster så lite å gi barn et smil

Sirkus Sol er en klovnetrupp som sprer glede og latter til barn i unntakstilstander. Hjelp oss med et bidrag så vi kan glede barn i Malawi!

Et prosjekt av Sirkus Sol, publisert 08.02.2018. Prosjektet tilhører kategorien Suksesshistorier.
Innsamlet kr 32 129
107 %
Neste bonusmål kr 45 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 140
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 25.03.2018.

Sirkus Sol samler inn bidrag til turen vi forhåpentligvis reiser på i april. Vi håper å få muligheten til å reise til barn for å spre glede og latter i en ellers håpløs situasjon. 

Hvem er vi?

Sirkus Sol er en frivillig gruppe som føres av tre klovner. Klovnetroppen består av Åsa Hillingseter, Line Møller-Christensen og Cedric Stevens.

Hva står vi for?

Sirkus Sol er for alle barn som lever i unntakstilstander. Vår visjon er en verden med mer lek, livslyst og latter. En verden der alle mennesker skal ha mulighet til å drømme og utvikle seg, hvor det er håp selv i de vanskeligste situasjoner.

Hittil har vi reist til flyktningleirer i Hellas, neste destinasjon er Malawi. I landet er det mangel på jobb, utdanningsmuligheter og helsetjenester.

Hvorfor?

Vårt hovedfokus i dette arbeidet er barna. Barn som har reist milevis til en destinasjon hvor de lever under uverdige forhold, og har erfaringer som de fleste av oss aldri vil kunne forestille oss. Disse barna fortjener på lik linje med våre barn, også en verdig barndom og å få oppleve kultur, lek og latter. Anerkjennelse, lek og nærhet er viktige byggesteiner i et barns liv.

Vårt arbeid fører til mulighet til å smile og le. Vi samler barna sammen med sine foreldre, noe som gir dem mulighet til å knytte vennskap og bånd.Hva går pengene til?

Pengene vi samler inn går uavkortet til reiseutgifter, kost og losji. Alt over målet vil bli spart og brukt til nye reiser i fremtiden.


Vi er stolte over samarbeidspartnerne våre som er med på å gjøre drømmene våre til virkelighet, organisasjoner som Clowns without borders South Africa, Children and Development og enkeltmennesker som har kjennskap til leirene vi skal besøke. Vi kommer til å fortsette med å få barn til å smile så lenge det er et behov.

I linkene under kan du lese mer om våre samarbeidspartnere og våre tidligere reiser:

http://cwbsa.org/

https://yoneco.org

All støtte er kjært velkommen!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

45000 kr
Nå er vi halvveis til ny tur!

71%

60000 kr
Med 60 000 kan vi dra på en ny reise!

Line Møller-Christensen

Prosjekteier

Gi en gavepose med leker

Bidra.no - Gi en gavepose med leker

Gi en gavepakke med leker til et barn i Malawi.

5 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 150
Estimert leveranse 25.03.2018

Videohilsen fra klovnene

Bidra.no - Videohilsen fra klovnene

Tusen takk for ditt bidrag! Fordi velger denne belønningen, får du en videohilsen fra klovnene!

3 personer har bidratt Begrenset antall: 95 igjen kr 299
Estimert leveranse 25.03.2018

Kunst for en god sak!

Bidra.no - Kunst for en god sak!

Gi og få noe fint til deg selv. Din støtte er enormt viktig. Som takk for ditt bidrag får du et håndmalt bilde det bare finnes ett av i hele verden. Akkurat som deg. Bildet er malt i lyse vannfarger og måler 40X60cm, laget av Mari Tomter og donert til oss. All støtte går direkte til Sirkus Sol.

1 person har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 600
Estimert leveranse 22.03.2018

Klovnebesøk

Bidra.no - Klovnebesøk

Har du lyst til å være med i trekningen av å gi en barnehageavdeling eller barneskole besøk av en klovn? Samtidig som du støtter et godt formål så har du mulighet til å glede barn i hverdagen. Ved å gi 1500 kroner eller mer er du med i trekningen. PS! Dette gjelder kun i Oslo omegn

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 1 500
Estimert leveranse 25.03.2018