Bidra.no - Dream big!

Dream big!

Gjennom å styrke kvinnene på Zanzibar styrker du også barna, landsbyen og neste generasjon. Hjelp oss å gjøre en forskjell for neste generasjon

Et prosjekt av DREAM BIG, publisert 17.04.2018. DREAM BIG sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 9 500
13 %
Målbeløp kr 70 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 12
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.06.2018.


Hva og hvem er vi? 

Dream Big er en Norsk ikke-statelig organisasjon (NGO) som jobber for å styrke kvinner, spesielt alenemødre og det som vi kaller «tareslaver», i Zanzibar, Tanzania. Målet vårt er at disse kvinnene igjennom utdannelse og bærekraftig arbeid skal bli økonomisk uavhengige! Prosjektet er et samarbeid mellom Dream Big Foundation og Tone Lise Akademiet. Ved hjelp av lærere fra Tone Lise Akademiet utdanner vi kvinner innenfor manikyr og pedikyr. Dette kombinerer vi med engelskkurs, og kurs i økonomihåndtering. Det er viktig for oss å ha et nært samarbeid med lokalsamfunnet på Zanzibar, så vel som myndighetene.


Hvorfor manikyr og pedikyr? 

Turistindustrien på Zanzibar er voksende, likevel ser vi at de som tjener mest på dette, er utenlandske investorer. Vi ønsker å gi de lokale kvinnene en solid utdannelse, for slik å gjøre dem til resurser i turistindustrien. Da kan de bygge seg selv opp! På denne måten kan vi skape bærekraftige arbeidsplasser, og bevisstgjøre kvinnene i å ta grep om sin egen fremtid.  Gjennom å hjelpe kvinner er vår visjon at vi også hjelper barna deres. Når vi hjelper barna hjelper vi landsbyen, og når vi hjelper landsbyen hjelper vi neste generasjon. 32 kvinner er allerede utdannet av Linn Himberg-Larsen fra Tone Lise akademiet. Noen av dem har startet egne salonger. Høsten 2018 tar vi også inn alenefedre i prosjektet, for massasjekurs. Med veldig enkle grep kan vi gjøre en forskjell i andre menneskers liv! Bli med på laget! Dream big, take no shit!


Hva går ditt bidrag til?

Vi ønsker å samle inn 70.000,- for å sikre at neste kurs kan holdes medio Juli 2018 med 16 elever på klassisk massasje! Dette dekker reisen og opphold til massør, kostnad hver kursdeltaker er 3750,- per kursdeltaker med alt inkludert. 


Dersom du velger å støtte arbeidet vårt; Tusen hjertelig takk! Du kan følge arbeidet vårt på vår facebookside Dream Big Foundation- fra hvert eneste kurs vi holder - og få bekreftelse på at bidraget ditt nytter! 

Ha en super dag!


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3