Bidra.no - DUGNAD - for artister uten lønn.

DUGNAD - for artister uten lønn.

Karantene-klubb på internett, der alle bidrag fra publikum vil gå UAVKORTET som honorar/støtte til artister som står uten jobb på ubestemt tid.

Et prosjekt av OsloClubCast DA, publisert 13.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak.
Innsamlet kr 100 300
501 %
Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 583
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 27.04.2020.

OsloClubCast, i samarbeid med klubbene The Villa, Jæger, BLÅ og platebutikken BAKLENGS presenterer: 

DUGNAD - for artister uten lønn..

Koronaviruset rammer oss alle hardt. Først og fremst de som blir alvorlig syke eller dør. Men dette rammer også de av oss som plutselig står igjen uten inntekt, og som ikke kan lene seg tilbake på oppsparte midler eller familie. Klubbene er stengt, ansatte permittert, og konserter, klubber og eventer er avlyst. Mange av Oslo´s artister og DJ´s er dermed satt i en svært uheldig økonomisk situasjon med totalt manglende inntektsgrunnlag. Absolutt ALLE spillejobber er kansellert i lang tid fremover. Artister flest driver virksomheten sin gjennom enkeltpersonforetak og har ikke de samme rettighetene som de fleste andre bransjer. Mange som til vanlig er opptatt med å spre musikk, dans og glede rundt om i byen vår er nå i en fortvilet situasjon. 


I kunstnerisk og teknisk samarbeid med klubbene JÆGER, THE VILLA, BLÅ, og platebutikken BAKLENGS, ønsker vi å bidra med  støtte til artistene innen elektronisk undergrunns dansemusikk som trenger det mest. Og hva er bedre i den anledning enn å kunne tilby våre kjære artister og djs rett hjem i din egen stue! Vi holder selvfølgelig en digital meters avstand og byr dermed på elektroniske konserter, dj-sett, tech-prat, intervjuer og annet audiovisuelt innhold på nett. Hver dag kl 20:00 vil vi slippe nye videor på www.osloclubcast.com slik at du og dine kan danse litt og få opp humøret i egen karantenetilværelse. Første sending vil være LØRDAG 14 MARS. 


Vi håper i første omgang at du som lytter/seer bidrar med en «inngangsbillett» eller to til vår fundingkampanje. Alle bidrag fra publikum vil gå som honorar/støtte til artister som trenger stønad for å komme seg gjennom denne tiden. Vi oppfordrer også bedrifter til å bidra med støtte! 


Vi håper du som musikknyter ønsker å være med på DUGNAD!


MERK! 

Det er ikke samsvar mellom artistene som ønsker å bidra kunstnerisk og artistene som mottar stønad, da mange av de mer anerkjente artistene som ønsker å bidra til dugnaden heldigvis klarer seg fint gjennom situasjonen. All donasjon (billettinntekter) vil fordeles månedlig likt mellom søkere med stort behov for økonomisk hjelp. 

Søknads-skjema vil være tilgjengelig på www.osloclubcast.com

Søknadsfrist vil være 25. hver måned. 


Vi oppfordrer også andre byer til å gjennomføre lignende prosjekter!! 


Rytmisk hilsen;

OsloClubCast, Jaeger, The Villa, Blå og Baklengs

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

100000 kr
Dersom krisen blir langvarig vil artistene sette stor pris på vedvarende donasjoner.

HÅKON VINNOGG

Prosjekteier