Dunce Nummer 1

Teikneserien Dunce av Jens K Styve vant Dagbladets tegneseriekonkurranse. Dette heftet (32 sider, A5) samlar dei første stripene på norsk!

Et prosjekt av Jens K Styve, publisert 03.05.2017 00.00. Jens K Styve sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 5 200
104 %
Målbeløp kr 5 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 22
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 03.06.2017.

DUNCE har gått som dagleg serie i Dagbladet sidan januar 2017. Serien handlar om karakteren Jens K som klamrar seg fast i tilværet med alle dei pliktene og utfordringane som følger med voksenlivet.

Juryen sa dette då serien vant Dagbladets Tegneseriekonkurranse:

"Dunce er en virkelig bra og særegen serie som med svært gjenkjennelig og appellerende tematikk har knekt de fleste kodene for en vellykka stripeserie." 

"Serien er ifølge serieskaperen en selvbiografisk serie, iblandet en god dose løgn og bedrag. Den handler i hovedsak om en fraskilt far, hans lille gutt og deres liv, men også om vennskap og jobb og alle store og små utfordringer i tilværelsen."

"Den har interessante og gjenkjennelige karakterer som man virkelig gleder seg over å bli kjent med, en herlig og kontant snert i replikkene, og en oversikt, timing og formidlingsevne som gjør at man leser i spenning fra rute til rute, fra stripe til stripe, uten å vite hva som kommer til å skje. Styve har videre på mesterlig vis lyktes med å fylle karakterene sine med et deilig, uregjerlig temperament, som skaper stor komikk."

 


Heftet DUNCE 1 vart tidlegare i år utgjeve på engelsk (ved hjelp av ein vellukka Kickstarter-kampanje), no handlar det altså om å finansiere trykkinga av ei norsk utgåve.

Dersom du støttar dette prosjektet her på bidra.no får du ganske enkelt Dunce Nummer 1 (på nynorsk!) rett i posten med ein gong det kjem frå trykkeriet. (Realistisk sett så kan det bli ein gong i andre halvdel av juni.)Les kva anmeldarane har sagt om engelske Dunce 1:

"Ein av dei smartaste og mest originale norske stripeseriane som har debutert i seinare tid."
Serienett.no

"Affectionate, heart-warming and most importantly funny (...)
Made me laugh out loud, something comics rarely do"
Splank (britisk serie-blogg)  

"This book is an enrichment! Funny, hilarious."
Comicreview.de (tysk podcast)


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

3 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Dunce 1 (hefte)

Bidra.no - Dunce 1 (hefte)

Du får første nummer av bladet Dunce i posten.

8 personer har bidratt kr 100
Estimert leveranse 18.06.2017

Dunce 1 pluss orginal

Bidra.no - Dunce 1 pluss orginal

Du får første nummer av bladet Dunce i posten pluss ei originalteikning (A5) basert på eit motiv frå serien.

11 personer har bidratt Begrenset antall: 89 igjen kr 350
Estimert leveranse 18.06.2017

Nøkkelord