Bidra.no - Ekskursjon til Kina for siv.ing kjemi ved NTNU

Ekskursjon til Kina for siv.ing kjemi ved NTNU

Ekskursjonskomitéen planlegger hovedekskursjonen for Sivilingeniørutdanningen Industriell Kjemi og Bioteknologi ved NTNU 2018.

Et prosjekt av EKSKURSJONSKOMITEEN FOR KJEMISTUDENTER KLASSE 20, publisert 31.08.2017 00.01. Prosjektet tilhører kategorien Student (Utdanning og læring).
Innsamlet kr 2 500
4 %
Målbeløp kr 60 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 9
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 08.10.2017.

Vi er omtrent 80 studenter ved Sivilingeniørstudiet Industriell kjemi og Bioteknologi ved NTNU, som skal på ekskursjon til Kina (Shanghai/Beijing) våren 2018 som en del av det faglige opplegget på studiet. 


Det er studentene som står for opplegget i samråd med Naturvitenskapelige fakultetet ved universitetet. Hovedekskursjonens mål er å gi et godt faglig utbytte, besøke kinesiske forskningsinstitusjoner samt. norske bedrifters virksomhet i Kina. 


Det er studentene selv som betaler for dette opplegget. I realiteten er dette et kostbart opplegg som krever en høy egenandel, omtrent 12000 kr per deltagende, og det derfor ønskelig å redusere hver enkelt deltagers egenandel, for å gjøre det oppnålig for alle som ønsker å delta. Hensikten med dette prosjektet er å gjøre det mulig å støtte med en mindre sum, for å kunne "ta del" i vår ekskursjon. 

Vi er derfor svært takknemlig for alle bidrag som gis til dette formålet.


Ved bidrag på 200 kr eller mer vil du motta et håndskrevet postkort fra oss i Kina, ved ekskursjonens slutt, der vi forteller litt om hvordan turen har vært.

  

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

4 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

EKSKURSJONSKOMITEEN FOR KJEMISTUDENTER KLASSE 20

Organisasjonsnummer: 919 009 039Adresse
Singsakerbakken 4A
-
7030 TRONDHEIM


Kontakt
ekskom18@hc.ntnu.no

Håndskrevet postkort fra Kina

Ved bidrag på 200 kr eller mer vil du motta et håndskrevet postkort fra oss i Kina, ved ekskursjonens slutt, der vi forteller litt erfaringer og opplevelser etter den faglige uken.

8 personer har bidratt Begrenset antall: 292 igjen kr 200
Estimert leveranse 09.04.2018

Nøkkelord