Norsk English

Elisabeth Lenes minne stipend

Elisabeth Lenes Memorial scholarship

Den 20. November 2011 omkom vår kjære datter, Elisabeth Lenes i en ulykke i Plains,Montana.Hun ble bare 17 år

Et prosjekt av Morten Lenes, publisert 02.01.2017 00.00. Morten Lenes sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Utdanning og læring).
Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 45 000
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 16.02.2017.

Den 20. November 2011 omkom vår kjære datter, Elisabeth Lenes i en ulykke i Plains,Montana.

Hun ble bare 17 år. Elisabeth var utvekslingsstudent og startet på Plains high school i august hvor hun ble vel mottatt av vertsfamilie og av medstudenter. Elisabeth ble fort klar over at hun var kommet til et sammfunn som sleit med både fattigdom og arbeidsløshet. Elisabeth hadde et stort hjerte og ville hjelpe studenter med deres drøm, nemlig det å være utvekslingsstudent i et fremmed land. 

Helt siden Elisabeth var 10-12 år snakket hun om USA, om å gå på skole der, lære å kjenne kulturen osv. Elisabeth fikk sin drøm oppfylt dahun reiste i fra Norge 22. august, og ankom New York. Uheldigvis fikk ikke Elisabeth oppleve hele sin drøm, da hun brått ble revet bort fra oss. Elisabeth hadde et stort hjerte og enorm medfølelse for sine nye venner i Plains, Montana. I en av de siste samtalene jeg hadde med Elisabeth, spurte hunom det ikke var noe vi kunne gjøre for å hjelpe. I Elisabeths navn/Ånd har vi startet et scholarship program(stipend) som gjelder for studenter fra Plains,Montana. En Student vil hvert år kunne dra nytte av dette og kravet for stipendet er at studenten må komme til Harstad eller Nord-Norge. Vi samarbeider med ICES - INTERNATIONAL CULTURAL EXCHANGE SERVICES og EXPLORIUS,

Ta gjerne kontakt med Plains videregående skole for å verifisere stipendet. 

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord