Bidra.no - Ellas tilstedeværelse - feelgood-roman fra Halden

Ellas tilstedeværelse - feelgood-roman fra Halden

Støtt utgivelsen av en trivelig underholdningsroman fra småbyen Halden, med vennskap, yoga og kjærlighet som temaer!

Et prosjekt av Citrus ernæring og yoga Gunn Helene Arsky, publisert 10.04.2020. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 18 750
75 %
Målbeløp kr 25 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 45
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 25.05.2020.

I disse dager trenger vi noe å ekstra hygge oss med - og hva er vel bedre enn en trivelig roman fra småbyen Halden, med vennskap, yoga og kjærlighet som temaer?

Ellas tilstedeværelse er en feelgood underholdningsroman som handler om å stå på egne ben, tørre å satse, om vennskap og yoga - og den store kjærligheten. Handlingen er lagt til Oslo og Halden. 

Vi følger Ella (27) gjennom en vinter og en vår. Idet vi møter Ella, har hun tilsynelatende alt: en kjæreste hun elsker, en trygg bolig og den perfekte jobben i en bokhandel. I løpet av én novemberdag snus alt på hodet, og Ella havner via tilfeldigheter i Halden. Her må hun prøve å bygge et nytt liv - men dette skjer ikke uten komplikasjoner. Yoga er et sentralt tema i boken, og også vennskap, selvutvikling og kjærlighet. For skal vi egentlig tro på Ella når hun sier at hun aldri kan elske noen igjen?

Jeg samler nå inn penger til å trykke og markedsføre romanen min. Målet er å ha romanen ferdig til høsten 2020, og til det trenger jeg DIN hjelp!


Budsjett og planer

Jeg har skrevet på boken om Ella siden november 2018, og i disse dager ferdigstilles manuset. Boken blir på rundt 250 sider og vil trykkes som en pocketbok. Jeg har valgt et svensk trykkeri som leverer raskt og rimelig, og de kan levere i september/oktober. Utsalgsprisen vil ligge på 200 kroner, regner jeg med. Målet er å trykke 300-500 bøker.

Jeg har laget et  minimumsbudsjett på 25 000 kroner - langt rimeligere enn et vanlig forlag for å produsere en bok. Pengene skal brukes til manusgjennomgåelse (8000,-), forsidedesign (2000,-) og trykking (15 000,-). Blir det enda mer som dere bidrar med, går det til språkvask, registrering av boken i bokdatabaser og markedsføring av boken på nett.

Jeg vet hvor godt det kjennes å gjøre en god gjerning. Men ofte trenger vi også å sitte igjen med noe håndfast, og derfor har jeg laget flere belønninger til deg som velger å bidra. Finn ditt nivå, og få din velfortjente belønning!


Om forfatteren

Jeg som bærer på bokdrømmen, heter Gunn Helene Arsky og er 51 år. I alle år har drømmen vært å gi ut en roman. Og etter å ha publisert over 15 fagbøker på de store forlagene, har nå turen kommet til en skikkelig feelgood-roman - utgitt på eget forlag!

Jeg har deltatt på en rekke skrivekurs før dette manuset manifesterte seg. I boken har jeg trukket veksler på egne erfaringer med å flytte til Halden fra Oslo, å skape et yogastudio og ikke minst alle de fine menneskemøtene som jeg har hatt i Halden. I de to årene vi har bodd her, har jeg jobbet som frilans ernæringsfysiolog, yogalærer, skribent for ukeblader og vegetarkokk. 

Jeg har en blogg også, der jeg skriver om sunn mat, skjønne kaker, helse og yoga: gunnhelenearsky.no

Jeg håper av hele mitt hjerte at nettopp DU vil hjelpe Ella å komme til live i hjertene til alle som leser boken!

På forhånd tusen takk for støtten - 

Varme hilsener fra

Gunn Helene Arsky


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

2000 kr
Dette er nok til å dekke innleid designkonsulent for å hjelpe med forsiden
17000 kr
Dette er nok til design og å trykke boken på et svensk trykkeri, og få bøkene levert på paller hjemme hos meg i Halden

25000 kr
Dette dekker design og trykk, i tillegg til det jeg allerede har betalt for å få en konsulent til å lese gjennom manus

21%


30000 kr
Dette dekker alt i delmålene, samt markedsføring på sosiale medier, annen PR og registrering i bokdatabaser

Gunn Helene Arsky

Prosjekteier

Støtte for støttens skyld

Bidra.no - Støtte for støttens skyld

Opplev gleden ved å gi - og kjenn på min umiddelbare takknemlighet her og nå! Alle monner drar. Tusen takk!

1 person har bidratt Begrenset antall: 199 igjen kr 50
Estimert leveranse 25.05.2020

Fornavnet ditt i boken Ellas tilstedeværelse

Bidra.no - Fornavnet ditt i boken Ellas tilstedeværelse

Få fornavnet ditt på trykk i Ellas tilstedeværelse, i takkelisten! Du som bidrar på dette nivået, får en hjertelig takk og fornavnet ditt på trykk.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 48 igjen kr 100
Estimert leveranse 01.10.2020

Få boken Ellas tilstedeværelse rett i postkassen!

Bidra.no - Få boken Ellas tilstedeværelse rett i postkassen!

Få boken rett i postkassen, med en gang den er trykket! Jeg signerer den, så klart, som hjertelig takk for støtten. Du som bidrar på dette nivået, får også fornavnet ditt på trykk i boken, i takkelisten!

23 personer har bidratt Begrenset antall: 27 igjen kr 300
Estimert leveranse 01.10.2020

Få 5 bøker i posten - så du har julegavene klare!

Bidra.no - Få 5 bøker i posten - så du har julegavene klare!

Få fem eksemplarer av Ellas tilstedeværelse rett i postkassen, med en gang den er trykket! Jeg signerer dem alle, så klart, som hjertelig takk for støtten. Du får også fornavnet ditt på trykk i boken, i takkelisten!

5 personer har bidratt Begrenset antall: 15 igjen kr 650
Estimert leveranse 01.10.2020

Bok og privat yogaklasse 90 minutter - online eller i Halden

Bidra.no - Bok og privat yogaklasse 90 minutter - online eller i Halden

Nyt en 90 minutter lang privat yogaklasse med meg som lærer - og få følelsen av å være til stede i boken Ellas tilstedeværelse! Vi avtaler hva du trenger fokus på, og om klassen skal være på nett eller fysisk i Halden, i mitt Ganesha yogastudio. Du får også et eksemplar av boken Ellas tilstedeværelse - signert av meg - enten i posten eller overlevert fysisk her i Halden. Og du får selvsagt fornavnet ditt på trykk også, i takkelisten!

4 personer har bidratt Begrenset antall: 6 igjen kr 1 500
Estimert leveranse 01.10.2020