Norsk English
Bidra.no - Filoxenos.org v/fader Christoforos - Tilflukt

Filoxenos.org v/fader Christoforos - Tilflukt

Filoxenos.org w/father Christoforos - Refuge

Siden høsten 2015 har Filoxenos v/fader Christoforos stått for betydelige deler av nødhjelpen som har kommet fram til nordøst-sida av Lesvos.

Et prosjekt av Filoxenos, publisert 25.12.2016 00.00. Filoxenos sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Bistand og humanitært arbeid).
Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 50 000
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.01.2017.

Støtt opp om de nesten glemte flyktningene på Lesvos! Nå har det blitt vinter der også og et ca. par hundre i uka kommer fortsatt til øya, ofte i dårlig vær og gjennom et kaldt hav!

Siden høsten 2015 har Fader Christoforos samarbeidet med lokalbefolkning, UNHCR, mange frivillige og veldedige organisasjoner om ankomstene av flyktninger på nordøst-siden av øya Lesvos, gjennom koordinering og driften av mottakspunktene ved stranda samt driften av transittleiren Stage 2 i Skála Sykaminéas-området.

Donasjonene går bl.a. til betaling av noen mindre synlige men nødvendige tjenester som leien av et sted som brukes som mottakspunkt (i samarbeid med en gruppe som heter Lighthouse), for driften og tømming av toiletter, bensin eller diesel til biler eller generatorer, i tillegg til mat og innkjøp av nødvendige ting som ofte mangler, f.eks. bukser, sokker og sko til menn.

Filoxenos prøver å jobbe med så mange gode krefter som mulig og legge til rette for deres arbeid også gjennom å knytte dem sammen gjennom sin mangårig bekjentskap med myndighetene og lokalbefolkningen på øya. Å legge til rette for både frivillige og grupper som ønsker å samarbeide er også en vesentlig del av hvordan Filoxenos jobber!

Sjekk ut vår nettside www.filoxenos.org for mer info om filosofien bak hvordan Filoxenos arbeider! Og tusen takk dere for støtten og tilliten!


Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord