Flora Vidaregåande - Aksjon 2017: Ina Dzelatic

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Flora Vidaregåande - Aksjon 2017: Ina Dzelatic

Flora vidaregåande skule sin aksjonsdag er ein årlig aksjon i regi av elevane på skulen - gjev utdanning til 120 elevar!

Et prosjekt av Flora Vidaregåande, publisert 23.11.2017 00.00. Flora Vidaregåande sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Flora Vidaregåande (3STB).
Innsamlet kr 400
100 %
Målbeløp kr 400
Givere 3
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.12.2017.

Kvifor synes eg at aksjonsdagen er viktig?

Over 60% av befolkninga i Malawi er under 24 år. For Nkhotakota Youth Organisation er det viktig at desse unge menneska får eit godt og innhaldsrikt liv, og det første steget er utdanning! Flora VGS ønskjer å bidra til dette prosjektet. Gjennom Prosjekt Malawi har FVGS allereie utdanna 550 elevar innan yrkesdag, skapt arbeidsplassar, levert strøm og satt eksempel på korleis utviklingsarbeid kan hjelpe mange, mange menneske. I tillegg har det og blitt satsa på kultur, då det har blitt bygd eit kultursenter der barn og ungdom har fått undervisning i blant anna musikk og heimlandets kultur elles. Aksjonsdagen som vi gjennomfører her er med på å betre alle desse tilboda, og er med på å betre menneskeliv! 

Og husk, for kvar krone DU bidreg med, vil Fredskorpset og SIU støtte med 10 kr!
Ver med og gjer ein forskjell!

Kva skal eg arbeide med?

Eg skal jobbe på Lille Marked.Flora vidaregåande skule - elevaksjon 2017!


Flora vidaregåande skule sin aksjonsdag er ein årlig aksjon i regi av elevane på skulen. I lag med Nkhotakota Youth Organization i Malawi driv vi eit yrkesopplæringssenter som gjev utdanning til 120 elevar per år i fem ulike yrkesfag. Tilknytt skulen har vi også eit karrieresenter som lærer elevane opp i entreprenørskap og føl dei opp slik at dei kan skaffe seg arbeid og bidra tilbake til samfunnet.


Alle elevar vert oppmoda om å jobbe hos ein arbeidsgjevar, eller å samle inn 400 kroner for å støtte aksjonen. 130,000 kroner vil dekke drifta slik at vi kan tilby 120 elevar yrkesopplæring, entreprenørskapsopplæring og støtte frå karrieresenteret i eitt år. Når vi 160,000 vil vi bruke pengar på kulturtilbod som gjev desse og andre i lokalsamfunnet innhald i livet. Samlar vi inn meir pengar vil vi kunne oppgradere utstyr, skaffe fleire læreplassar og gi tilskot til ungdom som vil starte for deg sjølv.

 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

2 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3