Flora Vidaregåande - Aksjon 2017: Sara Eline

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Flora Vidaregåande - Aksjon 2017: Sara Eline

Flora vidaregåande skule sin aksjonsdag er ein årlig aksjon i regi av elevane på skulen - gjev utdanning til 120 elevar!

Et prosjekt av Flora Vidaregåande, publisert 23.11.2017 00.00. Flora Vidaregåande sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Flora Vidaregåande (3STA).
Innsamlet kr 450
112 %
Målbeløp kr 400
Givere 6
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.12.2017.

Kvifor synes eg at aksjonsdagen er viktig?

Eg synes at aksjonsdagen er viktig fordi vi hjelper barn og ungdom i Nkhotakota til å få utdanning - noko som er veldig viktig for Malawis framtid. Ved å støtte aksjonsdagen visar du din støtte til landsbygda i Malawi. 


For kver krone du bidrar med, bidrar SIU og Fredskorspet med 10 kr!

Gjør en forskjell, og støtt aksjonsdagen. 

Kva skal eg arbeide med?

Eg skal vaske og rydde huset heime for å tjene inn penger til aksjonsdagen. Flora vidaregåande skule - elevaksjon 2017!


Flora vidaregåande skule sin aksjonsdag er ein årlig aksjon i regi av elevane på skulen. I lag med Nkhotakota Youth Organization i Malawi driv vi eit yrkesopplæringssenter som gjev utdanning til 120 elevar per år i fem ulike yrkesfag. Tilknytt skulen har vi også eit karrieresenter som lærer elevane opp i entreprenørskap og føl dei opp slik at dei kan skaffe seg arbeid og bidra tilbake til samfunnet.


Alle elevar vert oppmoda om å jobbe hos ein arbeidsgjevar, eller å samle inn 400 kroner for å støtte aksjonen. 130,000 kroner vil dekke drifta slik at vi kan tilby 120 elevar yrkesopplæring, entreprenørskapsopplæring og støtte frå karrieresenteret i eitt år. Når vi 160,000 vil vi bruke pengar på kulturtilbod som gjev desse og andre i lokalsamfunnet innhald i livet. Samlar vi inn meir pengar vil vi kunne oppgradere utstyr, skaffe fleire læreplassar og gi tilskot til ungdom som vil starte for deg sjølv.

 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

5 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3