General Chesz skal gi ut album i august!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

General Chesz skal gi ut album i august!

General Chesz (16) skal gi ut album i august! Med selvlagde tekster og beats som virkelig treffer deg der de skal.

Et prosjekt av Elin Hege Lona , publisert 16.03.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Barn og unge).
Innsamlet kr 21 376
61 %
Målbeløp kr 35 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 72
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 30.04.2017.

Azad aka General Chesz har mye på hjertet. Trass sin unge alder har han gjennomlevd nye vondt, noe som har preget ham på flere måter. 

Generalen er et multitalent innen musikk og produksjon, og har ordene i sitt grep. Fra gutterommet skaper han alt fra scratch, gjennom prøving og feiling har han funnet sin særskilte tekst og tone. 

I det nye albumet Vest for Eden inviteres du til et innblikk i en ung manns tanker, bekymringer, drømmer og håp. Fra politisk refs via depresjon og spiseforstyrrelser til selvsikker fremtridstro  - her får du hele spekteret! 

Den unge artisten har fått en pangstart på sin karriere da han kvalifiserte seg til finaleplass i MgpJunior og fikk  opptre for et fullsatt Spektrum og en million TV-seere! 

Nå trenger han vår hjelp til å få lansert og promotert albumet sitt, slik at det når frem til så mange  som  mulig! Azad har fått et godt tilbud fra profesjonelle som har hørt gjennom plata hans, en promoavtale som vil sikre svært god dekning av albumutgivelsen. Dette vil koste ca 20.000. I tillegg kommer utgifter til et lite antall hardcopies, samt en liten turné i forbindelse med utgivelsen. Dette er tilsammen beregnet  å  koste  ca  15000.

"Jeg vet ikke hva som gjorde at akkurat jeg ble den utvalgte, men de startet med hudfargen min. De kalte meg 'neger' og 'pakkis' og ba meg dra meg tilbake dit jeg kom fra. Jeg er født og oppvokst i Bergen, så det ville jo ikke vært så langt å dra.... Det var et helvete. Jeg gråt meg i søvn hver kveld, hadde vondt i magen hver morgen, før jeg måtte til skolen. Da jeg var 12 prøvde jeg å ta livet av meg. 

Det er klart mobbingen har satt spor, det varte jo i mange år. Sårene gror langsomt, men arrene blir aldri vekk. 

Uten musikken hadde jeg ikke klart meg. MgpJunior var et eventyr! Vi finalistene fant hverandre med én gang, og plutselig hadde jeg ni fantastiske venner 💜 Det å få jobbe med de utrolig profesjonelle folka i NRK, det var helt rått! Jeg ble så glad i dem alle, det kan ikke beskrives hva det eventyret har betydd for meg. Båndene til de andre finalistene og de som jobbet med oss vil nok vare  for alltid, vi har også hatt flere flotte treff etter finalen. 

Nå er det på tide  å starte et nytt eventyr, men da trenger jeg din hjelp! Jeg har brukt dag og natt i flere måneder for å skape dette albumet, som jeg er så stolt av! Jeg tror og håper albumet har noe å gi mange der ute, jeg har lagt litt av sjelen min i det. 

Jeg håper  mange av dere vil støtte meg så jeg får musikken min ut til så mange som mulig! Og så  gleder jeg meg til å treffe dere på konsertene mine, jeg håper å få dratt rundt på en liten turné i forbindelse med utgivelsen. Ser jeg dere der? Tusen takk for hjelpen! "


Dette er et album som trenger å bli hørt av mange! Hjelp oss å gjøre drømmen til virkelighet! 


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

66 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Gratis inngang på konsert, signert bilde

Bidra.no - Gratis inngang på konsert, signert bilde

Gratis inngang på én av General Chesz' konserter, inkludert signert bilde med personlig hilsen

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50 igjen kr 100
Estimert leveranse 30.03.2017

Gratis inngang 2 + backstagepass, signert bilde

Bidra.no - Gratis inngang 2 + backstagepass, signert bilde

Gratis inngang for to personer til en av General Chesz' konserter, inkludert signert bilde med personlig hilsen samt backstagepass - heng med generalen backstage i pausen!

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 200
Estimert leveranse 30.03.2017

Eksklusiv tilgang til 1 singel, gratis inngang konsert, signert bilde

Bidra.no - Eksklusiv tilgang til 1 singel, gratis inngang konsert, signert bilde

Du får eksklusiv tilgang til 1 ikke utgitt singel til privat nedlasting, gratis inngang for to på én av General Chesz' konserter samt signert bilde med personlig hilsen

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50 igjen kr 250
Estimert leveranse 30.03.2017

Nøkkelord