Bidra.no - Gi et bidrag til Fondsbu og Solbjørg i en tøff tid

Gi et bidrag til Fondsbu og Solbjørg i en tøff tid

Korona rammet Fondsbu midt i toppsesongen, med fortvilende konsekvenser for driften og for supervertinne Solbjørg. Her kan du gi støtte.

Et prosjekt av Fondsbu dnt solbjørg kvålshaugen, publisert 28.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak.
Innsamlet kr 82 250
164 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 170
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 27.04.2020.

Vi er mange som har hatt gleden av å oppleve Fondsbu i Jotunheimen, og ikke minst Fondsbus enestående vertinne, Solbjørg Kvålshaugen. Gjennom 18 år har hun bygget opp den triveligste DNT-hytta i norsk fjellheim. Her tar hun imot gjestene med et strålende smil, deilig mat og varme klemmer. Hun synger for gjestene hver kveld og gjør oppholdet på Fondsbu til en helt unik opplevelse. 

Korona-viruset har preget oss alle, men særlig turistnæringen er hardt rammet. Over natten forsvant alle bestillinger i det som er den absolutte høysesongen for Fondsbu. Nå kan ingen gjester kose seg foran peisen i påsken, og heller ingen hyttefolk kan komme innom for å ta seg en pils eller spise de vidunderlige kanelbollene. 

Jeg håper mange av dere som har opplevd Solbjørgs Fondsbu vil gi et bidrag for å lette denne perioden noe for turisthytta og for vår gode vertinne. Pengene går rett inn på Fondsbus konto.


Vennlig hilsen

Tuva Ørbeck Sørheim, fast påskegjest på FondsbuLoading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

80000 kr

Tuva Ørbeck Sørheim

Prosjekteier