Bidra.no - Gi synet tilbake til barn som Anna og Dorkas!

Gi synet tilbake til barn som Anna og Dorkas!

Bergen Maritime Videregående støtter arbeidet til Mercy Ships - Bidra du også!

Et prosjekt av MERCY SHIPS NORGE, publisert 05.03.2018. MERCY SHIPS NORGE sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Bergen Maritime.
Innsamlet kr 2 300
25 %
Målbeløp kr 9 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 15
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.06.2018.


Gi synet tilbake til barn som Anna og Dorkas – sammen med oss!


- Da min første datter Dorkas ble født, la jeg merke til at hun beveget øynene sine rart, forteller moren hennes. Det viste seg at jenta hennes ikke kunne se på grunn av grå stær. – Så skjedde det samme med min neste datter Anna også. Mercy Ships forandret alt.

Anna løper om kapp med storesøster Dorkas. De har nettopp vært til en siste synssjekk på sykehusskipet «Africa Mercy». De ler og tøyser, og alt rundt dem er spennende eventyr som kan utforskes… Ingen skulle tro at disse jentene har vært stille, redde for å bevege seg på egen hånd. Begge jentene ble født med grå stær, men etter at de fikk gratis operasjoner om bord på sykehusskipet er alt blitt forandret.

─ Nå er jeg ikke bekymret for dem mer, smiler moren.

Vi vil hjelpe flere barn som Ulrich– det kan du også! Bidra nå. 
Om innsamlingsaksjonen

Bergen Maritime skole samler inn midler til organisasjonen Mercy Ships som driver sykehusskipet ”Africa Mercy”. En livreddende operasjon koster i gjennomsnitt ca 3.000,- kr og forandrer fremtiden til pasienten. Vi har som mål å samle inn penger til å betale for tre operasjoner.

Om Mercy Ships

Mercy Ships er en veldedig organisasjon som driver verdens største sivile sykehusskip, «Africa Mercy». De gir gratis medisinsk hjelp til enkeltmennesker som ikke har noe annet tilbud. På denne måten skaper vi håp og fremtid for mennesker som desperat trenger begge deler.

Se hvordan Mercy Ships hjelper her:Du kan lese mer om Mercy Ships her.


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3