Norsk English
GIRLS danseproduksjon

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

GIRLS danseproduksjon

GIRLS dance production

Et nyetablert dansekompani bestående av syv kvinnelige dansestudenter i Oslo, søker midler til samfunnsaktuell danseproduksjon i oktober 2017.

Et prosjekt av Andrea Winsnes, publisert 28.08.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Student (Underholdning).
Innsamlet kr 3 519
18 %
Målbeløp kr 19 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 22
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 29.10.2017.

Vi er GIRLS dansekompani, et nyetablert dansekompani som består av syv dansestudenter i Oslo. I oktober 2017 setter vi opp vår aller første helaftens danseproduksjon på Scenehuset i Oslo, med navn "Girls Vol. 1". Det vi samler inn penger til er produksjonskostnader som kostymer, rekvisitter, og leie av Scenehuset. Vi trenger også midler til å drive markedsføring frem mot forestillingen, da vi planlegger å lage promovideo, og å ta profesjonelle bilder til plakater og program. Vi er seks utøvende dansere, og trenger 1000kr per danser for å dekke kostymer og rekvisitter. Innkjøp av kostymer og rekvisitter vil skje fortløpende når vi mottar midler. Leie av Scenehuset koster 2500kr. Utskrift av plakater og program vil koste rundt 2000kr. Betaling for promovideo, fotografering og design av plakater vil komme på ca 2500kr. Promovideo vil bli utgitt og delt via sosiale medier fra og med 2 uker før forestilling. Plakater vil bli hengt opp rundt i Oslo 2 uker før forestilling. De siste seks ukene før forestillingene vil det være mange intensive innstuderinger og lange arbeidsdager som vil gå ut over andre inntektskilder som vi har, og ønsker derfor at øvrige bidrag går til kost for danserne i denne perioden.


GIRLS dansekompani består av Andrea Winsnes, Mina Guthu, Thea Kjeldsberg, Helle Leraand, Pailin Berg, Kristina Lefstad og Putli Hellesen. Vi studerer dans, og går 2. og 3. år av en 3-årig bachelorgrad. Selv om vi er studenter legger vi like mye arbeid i dette som om vi var profesjonelle dansere. Vi bruker minst to arbeidsdager per uke på koreografisk utvikling, innstudering og planlegging, for å kunne sette opp en forestilling på profesjonelt nivå. Målet vårt som et kompani er å kunne opptre regelmessig og utøve dansekunst som vi kan leve av. 


Girls Vol. 1 er inspirert av egne erfaringer rundt tematikken kropp og selvbilde. Kroppsidealer kan skape forventninger til hvordan en kropp burde se ut. Forventninger og fordommer fra en selv og omverdenen er med på å forme ens selvbilde. I Girls Vol. 1 vil vi utforske hvordan vi ser oss selv, og hvorfor. Med dans vil vi utfordre eventuelle begrensninger vi har gitt oss selv, og se hva som skjer om vi går forbi begrensningene og ut av komfortsonen. Vi ønsker å oppløfte hverandre og andre, og å formidle dette gjennom det universelle språket som er dans. I tillegg til å sette lys på viktige temaer ønsker vi å skape en danseforestilling som er fysisk og visuelt interessant for et bredt publikum.


Hvem er vi?

ANDREA WINSNES

er 24 år gammel og kommer opprinnelig fra Melhus. Hun opprettet Girls Dance Company i november 2016. Andrea bor nå i Oslo hvor hun studerer moderne-og samtidsdans ved Norges Dansehøyskole. Hun har tidligere gått danselinjen ved Trondheim Katedralskole, og studert ved Spin Off Forstudium i Dans. Andrea har medvirket som danser i Kronos Dance Company, hvor hun har opptrådt på Measure Your Crew, Kulturnatt 2016 og produksjonen ”Memories From Nowhere” på Scenehuset. Med Girls Dance Company har hun medvirket som danser og koreograf i stykket ”Earth” på festivalen DANS:BARE 2017, i regi av Dansekollektivet. Andrea har lenge hatt et ønske om å jobbe skapende og utøvende. 

”Girls Dance Company har utspring i et ønske om å skape noe eget, sammen med dansere som inspirerer meg”.


PAILIN BERG 

er 21 år gammel og er født og oppvokst i Bærum. Hun går nå 3 året på Norges Dansehøyskole med en fordypning i moderne- og samtidsdans. Hun har hatt tidligere utdanning fra Northern School of Contemporary Dance i Leeds, og Spin Off Forstudium i dans i Oslo, samt tatt del i danseformidligsprogrammet På Tå Hev i regi av Den Norske Opera & Ballett.

Etter etablering av Girls Dance Company, har Pailin blitt svært motivert til å fortsette å jobbe for at kompaniet skal vokse og bli anerkjent i det norske dansemiljøet. Målet er å kunne i fremtiden leve av dansen sammen med resten av danserne i kompaniet.


THEA SETSAAS KJELDSBERG

er 20 år gammel og er født og oppvokst i Trondheim. Hun går nå sitt tredje og siste år ved Norges Dansehøyskole, hvor hun studerer moderne- og samtidsdans. Tidligere har Thea gått på Danselinja ved Trondheim Katedralskole samt deltatt i flere spennende prosjekter, blant annet som danser og koreograf for Fredsprisutdelingen ISFiT 2017.

Thea ønsker å kunne jobbe og leve av dansen, og målet er og kunne gjøre dette med resten av jentene i Girls Dance Company.


KRISTINA ELISE LEFSTAD 

er 20 år gammel, og er født og oppvokst i Trondheim. Hun studerer på Norges Dansehøyskole med en fordypning i jazzdans, og er nå på sitt siste år av studiet. Tidligere har Kristina utdanning fra danselinja på Trondheim Katedralskole, og tatt del i flere prosjekter blant annet Isfit i 2017, Korsvika spelet i 2014, og feiringen av 200- års jubileet til den Norske Grunnloven i 2014 som ble vist i Olavshallen. I tillegg har Kristina også tatt del i forestillingen «Memories From Nowhere» med Kronos Dance Company koreografert av Ornilia Ubisse i 2016 på Scenehuset.

Kristinas motivasjon for å være med i Girls er å kunne jobbe med en sterk gruppe som sammen former et budskap gjennom bevegelse av kroppen, som kan nå ut til et publikum.

MINA GUTHU

er 22 år og kommer fra Sandefjord. Hun bor nå i Oslo og studerer samtidsdans med pedagogikk ved Norges Dansehøyskole. Mina har tidligere gått på danselinja på Thor Heyerdahl vgs i Larvik, og har drevet med konkurransedans siden hun var 9 år gammel. Mina danser i Kronos Dance Company og Girls Dance Company, og har med disse kompaniene medvirket som danser i to selvstendige forestillinger, samt deltatt i festivalen DANS:BARE to år på rad.

Mina er opptatt av å formidle et budskap igjennom dans. Gjennom Girls Dance Company tar formidler hun temaer som er nære for ungdommer og unge voksne i dag, ved å bruke en kunstform som er kroppslig og vakker.

PUTLI JASMINE BALDIN HELLESEN 

er fra Florø og er 20 år gammel. Hun bor for øyeblikket i Oslo og studerer moderne- og samtidsdans ved Norges dansehøyskole. Hun har tidligere vært med i Hordalands ungdomskompani for samtidsdans, «ESC ungdomskompani». 

«Girls er sett saman av ei gruppe med individ som både vil og kan uttrykke seg gjennom dans. Ei førestilling med dette kompaniet vil være med sterke, kreative og inspirerande jenter som støttar kvarandre fult ut. Ein kvar moglegheit eg får til å utvikle materiale i eit slikt miljø, vil eg ta».


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

16 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

ANDREA WINSNES

Organisasjonsnummer: 916 746 571Adresse
Brinken 41
-
0654 OSLO


Kontakt
girlsdancecompany@gmail.com

Gratisbillett

De som bidrar med 300kr mottar en gratisbillett med reservert plass til en av våre forestillinger på Scenehuset, 28. og 29. oktober 2017.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 98 igjen kr 300
Estimert leveranse 28.10.2017

Gratisbilletter

De som bidrar med 500kr eller mer mottar to gratisbilletter med reserverte plasser til en av våre forestillinger på Scenehuset, 28. og 29. oktober 2017.

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 500
Estimert leveranse 28.10.2017

Navn i program

De som bidrar med 1000kr eller mer får et skriftlig takk i programmet for forestillingen på Scenehuset, 28. og 29. oktober.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 20 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 28.10.2017

Nøkkelord