Norsk English
Bidra.no - Green Cycling støtter World Bicycle Relief

Green Cycling støtter World Bicycle Relief

Green Cycling supports World Bicycle Releif

Støtt World Bicycle Relief sitt livsforvandlende arbeid med å hjelpe barn, familier og helsearbeidere å komme seg på skolen, apotek og sykehus.

Et prosjekt av Green Cycling Norway, publisert 11.04.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak. Prosjektet avsluttes 31.07.2020 00.00
Innsamlet kr 41 098
41 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 97
Dager igjen

Vi støtter World Bicycle Relief sitt livsforvandlende arbeid med å støtte lokalsamfunn på bygda ved å gi barn, familier og helsearbeidere sykler slik at de kan komme seg på skolen, apotek og sykehus. Dette er spesielt kritisk på grunn av Covid-19.

Vi tror på sykkelens unike egenskaper for å spre glede, helse, men også for å komme seg rundt.

- Mange barn har lange skoleveier på over 10 km. Distansen er for lang å gå, men fullt overkommelig med sykkel.
- Familier kan komme seg til apotek, sykehus og til marked. Veinettet er dårlig på landsbygden og få har tilgang på biler.
- Sykepersonell kan komme seg raskere rundt mellom de syke pasientene som ikke er i stand til å reise til sykehuset. En 10 km gåtur tar flere timer, men sykles på 30 min. Slik effektiviseres det viktige arbeidet. 

Vi håper i tillegg i løpet av 2020 å inngå samarbeid med World Bicycle Relief i et av deres satsingsområder i Zimbabwe, Zambia, Kenya, Malawi eller Colombia. Det langsiktige måler er å opprette en Green Cycling School som en del av BEEP-programmet. Slik kan vi ytterligere støtte det viktige arbeidet. Sammen med deg vil vi bidra til å gi de lokale tilgang på sykler og grunnleggende sykkelferdigheter. Det endrer liv.

For $147 vil du finansiere en solid sykkel. Projektet vil også utdanne mekanikere som kan reparere sykkelen slik at den vil fungere i lang tid. En bærekraftig sykkel.

Vi er stolt over å kunne være med å støtte World Bicycle Relief og håper du vil være med oss å støtte det viktige arbeidet.

Les mer om World Bicycle Relief: https://worldbicyclerelief.org/

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

JONAS ORSET

Prosjektleder