Bidra.no - Grunnlov og frihet: turtelduer eller erkefiender?

Grunnlov og frihet: turtelduer eller erkefiender?

Bli med på å få fart i den trauste norske samfunnsdebatten og spre budskapet om frihet!

Et prosjekt av J.K. Baltzersen Consulting, publisert 18.03.2017. J.K. Baltzersen Consulting sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 4 084
8 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 17
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 26.06.2017.

Oppdatering! Vi jobber i disse dager med korrekturlesing av boken. Vi kommer tilbake til leveringsdato senere. 

Vi bor i et konformt samfunn, der den sosialdemokratiske mytefortellingen ikke skal rokkes ved. Det er stort behov for å stikke en kjepp i det sovende hvepsebolet.

Grunnlov og frihet: turtelduer eller erkefiender? tør der andre tier. Vi stiller spørsmålet som de færreste våger stille -- om Grunnloven og demokratiet virkelig gir oss frihet.

Mange bøker utgis i Norge hvert år, og for at vi virkelig skal få fart i debatten for derigjennom å endre samfunnet, er det viktig at budskapet når ut ved at flest mulig får høre om boken som stiller det viktige spørsmålet.

Beløp utover det som dekker forhåndsbestillingene vil gå til markedsføring av boken for å spre budskapet om frihet.

Markedsføring er viktig. Jo bedre markedsføring, desto flere vil bli oppmerksom på boken og dens viktige budskap. 50 % vil være øremerket annonsering på sosiale medier som Facebook*.

Ved å legge hovedvekten på markedsføring i sosiale medier får vi høy effekt gjennom en veldig skreddersydd markedsføring til målgrupper. Slik markedsføring kan settes opp veldig detaljert.

Redaktør, prosjektleder, initiativtager og utgiver er J.K. Baltzersen:

Han er en utrettelig samfunnsdebattant. Han trives i den opphetede debatt – fra debattkonkurranser i anglo-amerikansk stil til debattmøter, begge former han har utstrakt erfaring fra. Han brenner for grunnlovsspørsmål, som han har studert gjennom alt fra inngående litteraturstudier til deltagelse fra start til slutt på foredrag i 24 timer til ende i Grunnlovens hus. I Grunnlov og frihet: turtelduer eller erkefiender? tar han med seg dette engasjementet, sine kunnskaper og et skribentteam for å gi deg det karrièreakademikere ytterst sjelden vil gi deg:

  • motvekt til glansbildet som tegnes av 17. mai, eidsvoldsmennene og grunnlovsverket
  • friske, nye perspektiver i en traust, konsensuspreget norsk samfunnsdebatt
  • håp i en tid der kun byråkrati synes å seire.

Vi takker skribentteamet, bestående av Egil Bakke, Nina Karin Monsen, Johan Norberg, Odd Gunnar Skagestad, Vegard Martinsen, Thomas Kenworthy, Hans Eirik Olav, Arild Sæther og Eirik Stillingen i tillegg til redaktøren, for å gjøre denne boken variert, interessant og spennende.

Takk også til Erik Jondell, mangeårig leder for museumsstaben ved Eidsvoldsbygningen, for hans støtteuttalelse til boken. Vi takker også historieprofessor Øystein Sørensen ved Universitet i Oslo, statsvider Baard H. Borge ved Universitetet i Tromsø og rådgiver Eirik Løkke i Civita for deres støtteuttalelser. (Støtteuttalelsene kan leses her.)

Les mer om bokprosjektet på prosjektets nettsted. Følg boken på Facebook og Twitter.


* Dersom innsamlet beløp til markedsføring blir på over 100.000 kroner, vil 20 % av det overstigende være øremerket sosiale medier.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Ett eksemplar av boken ,Grunnlov og frihet: turtelduer eller erkefiender?'

Bidra.no - Ett eksemplar av boken ,Grunnlov og frihet: turtelduer eller erkefiender?'

Dersom du gir minst 238 kroner (ca. 250 inkludert gebyr på givers/kjøpers hånd til bidra.no) gjennom å velge denne ,belønningen', er dette å anse som et forpliktende kjøp iht. norsk lov med alle tilhørende forpliktelser for utgiver. Du vil motta salgs-/kjøpsdokumentsjon. Frakt er inkludert. Boken kommer i stivbind med smussomslag. Den har ca. 570 sider og ca. 780.000 tegn. Forventet utsalgspris når boken kommer ut er i intervallet 351-401 kroner. Dermed sparer du minst 100 kroner ved å forhåndsbestille. Les mer om boken på grlfrihet.no.

15 personer har bidratt Begrenset antall: 985 igjen kr 238
Estimert leveranse 18.07.2017