Norsk English
Bidra.no - Help Hedda Gabler get dressed!!

Help Hedda Gabler get dressed!!

Help Hedda Gabler get dressed!!!

Vi er en gruppe avgangsstudenter ved Kunsthøgskolen i Oslo og Hogeschoole vor den Kunsten i Amsterdam som samarbeider om vår avgangsproduksjon.

Et prosjekt av Maren cathrine johansen, publisert 19.02.2018. Prosjektet tilhører kategorien Student.
Innsamlet kr 7 650
51 %
Målbeløp kr 15 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 11
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.04.2018.

Vi er en gruppe studenter ved Kunsthøgskolen i Oslo, KHiO og Hogeschool vor de Kunsten, AHK i Amsterdam som skal samarbeide om å sette opp Hedda Gabler som vår avgangsforestilling våren 2018. 

Det kunstneriske teamet består av Maren og Rebekka fra Norge, hvor Maren studerer kostymedesign på KHiO og Rebekka er registudent ved AHK, Nina fra Danmark som er scenografistudent ved AHK, Lisa fra Nederland som studerer produsent ved AHK og Matthias fra Island som er nyutdannet musiker ved musikk-konservatoriet i Amsterdam.  

Forestillingen skal settes opp i Amsterdam med premieredato 30. mai, i tillegg skal den spilles på en student-teaterfestival 22. juni. 


Desverre har vi et veldig trangt produksjonsbudsjett fra skolens side og er derfor i behov for å søke finansiering utenfor skolen for å ha mulighet til å realisere våre ideer. Vårt totale budsjett kommer fra Hogeschool vor de Kunsten og er på 2000 euro. Det skal holde til både skuespillere, teknisk assistanse, scenografi og kostyme, noe som rett og slett blir i knappeste laget. 

Siden dette er vår avgangsproduksjon setter vi oss ekstra høye ambisjoner og da er det veldig leit når det er budsjettet som dikterer rammene for produksjonen - fremfor kreativiteten. Dette er vår siste sjanse som studenter til å utfordre oss selv, før vi håper på å komme tilbake igjen til Norge for å jobbe videre innenfor scenekunsten! Selv om det kun er to studenter fra Norge, har også vår danske medstudent tilknytning til Norge etter å ha studert koreografi på skolen for samtidsdans. 

Slik budsjettet er nå dekker det desverre ikke utgifter for kostymedesignet. Men Hedda Gabler og resten av karakterene må jo ha kostymer!!

Vi ser for oss et mål på 1500 euro, tilsvarende 15 000 norske kr. Dette beløpet er basert på at minimumsantallet med kostymer vil bli omtrent 8-10 antrekk grunnet 6 ulike karakterer hvorav hovedkarakteren vil ha flere kostymer. Det er derfor sannsynlig å beregne omlag 1500-2000 kr i kostymeutgifter (dette dekker da alt fra materialkostnader til sko) per karakter.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Maren Saedi

Prosjekteier

Nøkkelord