Norsk English
Bidra.no - Hjelp Arkitekter Uten Grenser bygge opp Nicole

Hjelp Arkitekter Uten Grenser bygge opp Nicole

Help us to take water and energy Nicole!

I den fattige bydelen Nicole, Buenos Aires, har 90 familier ventet i 20 år på å få bygge sine egne hjem. Du kan hjelpe!

Et prosjekt av Arkitekter Uten Grenser Norge, publisert 08.12.2016 00.00. Arkitekter Uten Grenser Norge sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Annet frivillig arbeid).
Innsamlet kr 4 150
4 %
Målbeløp kr 100 000
Givere 13
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.03.2017.

Nicole er navnet på et av Buenos Aires fattige områder. Arkitekter uten Grenser Norge jobber med et prosjekt for å styrke og utvikle Nicole.


For 20 år siden fikk 90 familier et stykke land her. De drømte om å bygge sine egne hus. I dag er dette fortsatt bare en drøm. Familien bruker mesteparten av inntekten sin til å leie rom hos naboer. De har ingen økonomisk mulighet til å bygge sine egne hjem. Foreldrene har ikke faste jobber, og det de tjener dekker så vidt husleie og litt mat. 


Arkitekter Uten Grenser Norge i samarbeider med AUG team Argentina jobber nå med å tegne og planlegge urbaniseringen av dette landormådet. Første steg er å bringe vann og strøm til området. 


Vi trenger din hjelp til å kjøpe inn materialer, og dekke byggekostnader når prosjektene skal rulles ut!


Du kan bidra med Vipps, sms eller kort. For å betale med kort klikk på den rosa knappen "bidra nå".
Arkitekter Uten Grenser er et verdensomspennende nettverk, som nylig har etablert et norsk kontor. Vi jobber for å styrke sårbare og marginaliserte samfunn med arkitektur og god byplannlegging som tar vare på deres særegne kultur og unike behov.

Vårt mål er å styrke livskvalitet, spesielt med tanke på utdanning, hjem og helse, og bruke arkitektur som er direkte knyttet til deres historie, kultur, natur og energi sammen med lokal industri og teknologi.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

13 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord