Bidra.no - HJELP BERGENSMAGASINET!

HJELP BERGENSMAGASINET!

Bergensmagasinet er sterkt berørt av corona-pandemien, og vi trenger støtte for å stå igjennom situasjonen, samt for ytterligere satsing.

Et prosjekt av Bergensmagasinet AS, publisert 27.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak.
Innsamlet kr 39 900
7 %
Målbeløp kr 500 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 48
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.05.2020.


Hjelp Bergensmagasinet

Bergensmagasinet er sterkt berørt av corona-pandemien, og trenger tilført kapital for å stå gjennom situasjonen. 

 
Bergensmagasinet er inne i sitt femte leveår, og har levert positive resultater både i 2018 og 2019. Avisen er derimot sterkt berørt av corona-pandemien, og har kommet i en veldig vanskelig situasjon hvor inntektene er stoppet fullstendig opp. Vi er således i akutt fare for ikke å kunne sikre videre drift.


BER OM STØTTE: – Vi setter umåtelig pris på alle bidrag i denne vanskelige situasjonen, sier redaktør Ove Landro (t.v.) og daglig leder i Bergensmagasinet Vegard Sletten..


Bergensmagasinet løfter frem bergenserne

Bergensmagasinet setter seg som mål å fortelle de gode historiene fra Bergen og omegn. Det kan være mennesker som brenner for noe, mennesker som vil gjøre en forskjell, mennesker som setter fotavtrykk – som forsøker å skape noe som er større enn seg selv. Vi vil fortelle, opplyse, oppmuntre, inspirere og bevege.

Vi er ikke dagsaktuell, men tidsaktuell. Ikke konfliktsøkende, men positiv. Vi er opptatt av å løfte mennesker, og interessert i å fortelle suksesshistorier. I dette ligger det ikke et premiss om at vi ikke skal stille kritiske spørsmål, men det er ikke det som er den primære
motivasjonen vår.

I en tid der nyhetsbildet endrer seg raskt, og alt er flyktig, kan du bruke tid på Bergensmagasinets papirutgave, lese om unge talenter som vil opp og frem, og erfarne artister, grundere og organisasjoner som ser tilbake på det de har fått til.

Papiravisen er gratis. Den distribueres i byens postkasser, og kan også plukkes opp i avisstativer i Bergen og omegn. Alle saker legges i tillegg ut på vår nettside – uten betalingsmur, og både inneværende og alle tidligere utgaver kan leses/lastes ned gratis på bergensmagasinet.no/e-avis.


Et viktig medium

Bergensmagasinet lever utelukkende av annonse-inntekter. Vi mottar ikke pressestøtte eller andre offentlig tilskudd slik veldig mange andre aviser mottar. For veldig mange bergensere er Bergensmagasinet et veldig viktig medium, da det er den eneste trykte avis man får gratis, samt kan lese digitalt uten betalingsmur.

Bergensmagasinet er også et sted der nye talenter innen foto og journalistikk får prøve seg, og se sine arbeider på trykk, og ikke minst et viktig medium for eksempelvis «up and coming»-talenter, gründere og artister som vanskelig får mediedekning i øvrig dagspresse.Bergen Awards

Gjennom Bergen Awards lever Bergensmagasinet ut sin visjon til fulle. En gang i året deler vi ut Bergensprisen i hele 10 kategorier. Her løfter vi frem det beste fra Bergen i året som gikk, og lager en fantastisk ramme for de nominerte i selveste Grieghallen. Årets arrangement skulle gjennomføres 13. mars, men måtte avlyses to dager før pga corona-pandemien.

Les mer her: www.bergenawards.no


Vi setter umåtelig pris på alle bidrag i denne vanskelige situasjonen.


På forhånd TUSEN TAKK!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

E-diplom

Bidra.no - E-diplom

Velger du denne belønningen og bidrar med 150 kr eller mer får du tilsendt en digital diplom som takk for støtten.

2 personer har bidratt kr 150
Estimert leveranse 25.05.2020

Få et diplom innsendt hjem!

Bidra.no - Få et diplom innsendt hjem!

Velger du denne belønningen sender vi et flott diplom hjem til deg som takk for din støtte. Vi setter utrolig stor pris på det!

1 person har bidratt kr 250
Estimert leveranse 25.05.2020

Få en plass i takkeutgaven vår!

Bidra.no - Få en plass i takkeutgaven vår!

Velger du denne belønningen og bidrar med 400 kr eller mer, vil du bli navngitt i takkeutgaven av magasinet, som en av våre støttespillere.

5 personer har bidratt kr 400
Estimert leveranse 25.05.2020

For bedrifter: Få logoen deres i vår takkeutgave

Bidra.no - For bedrifter: Få logoen deres i vår takkeutgave

For bedrifter: Vi skal gi ut en takkeutgave, og dersom din bedrifter velger denne belønningen vil dere få logoen deres i oversikten over alle som har bidratt til at Bergensmagasinet kan leve videre. Håper Bergensbedriftene har lyst til å bidra!

1 person har bidratt kr 5 000
Estimert leveranse 25.05.2020