Bidra.no - Hjelp KUMI gjennom krisen

Hjelp KUMI gjennom krisen

Vi på KUMI trenger hjelp for å klare å komme oss igjennom dette og er evig takknemlig for alle bidrag.

Et prosjekt av KUMI AS, publisert 29.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak.
Innsamlet kr 20 009
40 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 46
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.04.2020.

Kjære alle gjester og venner av KUMI,

Vi håper dere har det bra midt i en uvirkelig hverdag. Vi savner dere. Du som plukker opp en kaffe med havremelk på vei til jobb på fredagene, dere som kommer til brunsj på lørdagene og du som alltid ler høyt med vennene dine over en mimosa. Nå er dørene våre stengt og summingen av glade mennesker har stilnet, men vi vil gjøre alt vi kan for å kunne åpne igjen når dette er over.

KUMI er en liten familiebedrift som ble startet uten investorer i mai 2018. Jeg og min samboer hadde en drøm. En drøm om å om å skape et unikt brunsjkonsept i Oslo med fokus på bærekraft. En drøm om å skape en nabolagskafé i samme bygg der vi selv bor og i et område vi tror har en lys fremtid. Vi hadde ingen tidligere erfaring med restaurantdrift, så læringskurven har vært bratt. Vi har brukt alle våre sparepenger og lånte midler på å få til denne drømmen. En drøm om å se at dere vil ha god mat som er bra for planeten. Som en liten og nystartet bedrift i restaurantbransjen har vi dessverre ikke rukket å opparbeide oss en økonomi som kan holde oss i live gjennom dette. Så nå er vi der at vi ikke lenger har mulighet til å redde videre drift med egne midler og uten hjelp.  

Vi har ingen planer om å gi opp og setter enormt stor pris på alle bidrag. All hjelp vi eventuelt får vil gå til å betale leverandørgjeld og utgifter vi ikke kommer utenom.

Ta vare på hverandre! Vi håper vi sees igjen. I solveggen. Med en kaffe i hånden.

Vennlig hilsen,

Alexander og resten av KUMI teamet 


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Alexander Münster Dahl

Prosjekteier