Hjelp oss å få Norge til VM i polesport!

8 norske utøvere har kvalifisert seg for VM i Polesport i London og vi trenger bidrag for å få dekket flyreise og hotell for våre deltakere.

Et prosjekt av Norges pole sport forbund, publisert 06.06.2016 00.00. Norges pole sport forbund sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Bistand og humanitært arbeid).
Innsamlet kr 8 930
29 %
Målbeløp kr 30 000
Givere 41
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 16.07.2016.

Hva er pole sport? 

Pole sport er en ny og raskt voksende idrett i Norge. Utøverne blir bedømt på teknisk utførelse av akrobatiske triks på stangen, som krever mye styrke, fleksibilitet og kroppskontroll. På elitenivå er dette en svært fysisk krevende sport, og selv om vi er en liten nasjon med relativt få utøvere er nivået i Norge høyt og vi har gode sjanser i VM. 


Hva går pengene til?

Pengene skal dekke fly og overnatting/opphold for  utøverene som har kvalifisert seg til VM i pole sport i London, 23 og 24 juli 2016. 


Hvorfor samler vi inn penger?

Norges Pole Sport Forbund er et helt nyoppstartet forbund, som ikke får noe støtte for å drive idrett, og har dermed ikke noe budsjett til å støtte landslaget økonomisk. Vi trenger derfor hjelp fra pole-miljøet, venner og familie for å få dette til! 


Ved å støtte deltakerne våre støtter du samtidig utviklingen av polesport som idrettsgren i Norge. Våre deltakere brenner for idretten sin og de legger ned utallige timer som polesportinstruktører på fritiden for å spre kunnskap og treningsglede over hele Norge. 

Hvem er vi?

Forbundet drives på frivillig basis av engasjerte sjeler fra pole miljøet i hele Norge, vi jobber for at vår sport skal kunne vokse, og har i år hele 8 fantastiske utøvere som skal representere oss i VM: 


Elise Dahl Hansen (Elite Kvinner) fra Tromsø. Det er Elise du kan se i videoen på toppen. 


Bjørg Granly (Elite kvinner) fra Trondheim

 

Jorge Lera (Elite menn) fra Oslo

 

Herdis Jensen (Elite kvinner master 40+) fra Skarsnes 

Elise Lander (Elite Doubles) fra Lillestørm og Vendi Andersson (Elite Doubles) fra Lillestrøm 

Camilla Haukås Skjeseth (Elite Doubles) fra Kabelvåg og Stevior Andersen (Elite Doubles) fra Inndyr 


Ønsker du en sponsoravtale med landslaget i pole sport? Ta kontakt med Aleksandra på aleksandra@polesportnorge.no eller tlf 988 35 135. 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

26 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord