Bidra.no - Hjelp oss å løfte Stavanger Kunstløpklubb

Hjelp oss å løfte Stavanger Kunstløpklubb

"hoppesele" den hjelper utøverne til å lære teknikk og rotasjon fortere. Den gir alle utøvere mulighet til å teste ut følelsen av mestring

Et prosjekt av Stavanger Kunstløpklubb, publisert 05.04.2017 00.00. Stavanger Kunstløpklubb sin nettside. Stavanger Kunstløpklubb sin facebook. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Kultur, idrett og rekreasjon).
Innsamlet kr 10 000
100%
Målbeløp kr 10 000
Givere 15
Dager igjen
Prosjektet ble avsluttet 20.05.2017.

Trener har mulighet til å justere kurven for hoppet og holde utøveren rett i luften, samtidig som man kan holde utøveren i rett landingsposisjon. Den kan også redusere skader hos utøver og øve inn vanskeligere hopp hvor man kan unngå tekniske feil.   

Vi har i mange år ønsket oss muligheten til å få på plass dette, det er en kostbar investering og vi trenger din støtte. Vi har fått inn 10 000 kr i sponsormidler men trenger fremdeles 8000 kr. Vi har fått tillatelse til å henge opp selen i Sørmarka arena og vil gjerne starte opp med bruk i September.


Stavanger kunstløpklubb har ca 300 medlemmer fra skøyteskole til konkurranseløpere og Norges eneste synkron team. Vi ønsker å heve nivået til alle løpere og forebygge frafall.

        

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

13 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord