Bidra.no - Hjelp oss å løfte Stavanger Kunstløpklubb

Hjelp oss å løfte Stavanger Kunstløpklubb

"hoppesele" den hjelper utøverne til å lære teknikk og rotasjon fortere. Den gir alle utøvere mulighet til å teste ut følelsen av mestring

Et prosjekt av Stavanger Kunstløpklubb, publisert 05.04.2017 00.00. Stavanger Kunstløpklubb sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Kultur, idrett og rekreasjon).
Innsamlet kr 10 000
100 %
Målbeløp kr 10 000
Givere 15
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.05.2017.

Trener har mulighet til å justere kurven for hoppet og holde utøveren rett i luften, samtidig som man kan holde utøveren i rett landingsposisjon. Den kan også redusere skader hos utøver og øve inn vanskeligere hopp hvor man kan unngå tekniske feil.   

Vi har i mange år ønsket oss muligheten til å få på plass dette, det er en kostbar investering og vi trenger din støtte. Vi har fått inn 10 000 kr i sponsormidler men trenger fremdeles 8000 kr. Vi har fått tillatelse til å henge opp selen i Sørmarka arena og vil gjerne starte opp med bruk i September.


Stavanger kunstløpklubb har ca 300 medlemmer fra skøyteskole til konkurranseløpere og Norges eneste synkron team. Vi ønsker å heve nivået til alle løpere og forebygge frafall.

        

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

13 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord