Hjelp oss å lage Bachelorfilmen våres.

Terje er en crossdresser i skjul, Are blir mobbet for å ville bli klesdesigner. I filmen får vi se hvordan de takler det å skille seg ut.

Et prosjekt av Kim Andreas Dalskau, publisert 05.01.2017. Kim Andreas Dalskau sin facebook. Prosjektet tilhører kategorien Studentbedrifter.
Innsamlet kr 10 050
Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 13
Dager igjen 28
Bidra nå

Eller send SMS med kodeord are BELØP til 2484

EKSEMPLER:
kr 200: are 200 til 2484
kr 350: are 350 til 2484
kr 500: are 500 til 2484

Vårt hovedteam består av fire medlemmer som studerer Film & TV produksjon på Westerdals Oslo ACT. Vi er nå på sisteåret og skal i gang med å filme bachelor, som blir vårt største prosjekt så langt. 

Vi blir et stort team av crew, skuespillere og statister. Dette er noe som vil koste en del, så derfor opprettet vi denne siden i håp om at noen vil hjelpe oss med å bidra. 


Hvorfor er denne filmen viktig?

Vi ønsker å sette fokus på samfunnets krav på det at man ikke skal skille seg ut for mye, og den motstanden det kan gi personer som ikke følger "normen". Det handler ikke bare om fordommene andre kan ha mot en, men også om fordommer en kan ha om hvordan man blir tatt i mot hvis man skiller seg ut.


Om filmen: 

I filmen blir vi kjent med Are, en 17 åring som sliter med det å ikke passe inn. Han blir sett på som annerledes og blir mobbet for det. Igjennom filmen blir Are kjent med Terje, en nabo i 60 åra som er enslig men en tøff maskulin mann med en stor hemmelighet. Are lærer at de to har mye til felles når det kommer til hva de sliter med. Men det som skiller de to er hvordan de takler det å være annerledes. Mens Are ikke skjuler den han er, så skjuler Terje seg selv bak lukkede dører med å kle seg om til ei kvinne, men er en annen person i det offentlige. Møtet i mellom de to gjør så Are forstår noe viktig om seg selv. Teamet:

Hanna Bjorg Jonsdottir er denne filmens manusforfatter og regissør. På siden av skolen har hun jobbet hos Filmkameratene og Fri Film. Emilie Vincent er denne filmens produsent. Hun spesialiserer i produsentlinja på Westerdals og har arbeidserfaring på siden av skolen hos God Kveld Norge. 


Kim Andreas Dalskau går spesialisering i foto. Han har tidligere studert Filmvitenskap på NTNU og gått Media & Kommunikasjon. Han har jobbet på siden av skolen hos God Kveld Norge og med eventvideo. 


Alexander Krantz Mølmen går spesialisering i klipp, og skal klippe og scripte denne filmen. Han har erfaring på siden av skolen med klipp av eventfilm. 


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

7 anonyme

Navn på rulletekst

Du vil bli kreditert for å ha hjulpet til å bidra filmen. Må føre opp fult navn hvis det skal gå.

2 personer har bidratt 500 KR Estimert leveranse 01.03.2017