Hjelp oss å lage Bachelorfilmen våres.

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Hjelp oss å lage Bachelorfilmen våres.

Terje er en crossdresser i skjul, Are blir mobbet for å ville bli klesdesigner. I filmen får vi se hvordan de takler det å skille seg ut.

Et prosjekt av Kim Andreas Dalskau, publisert 05.01.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Student (Kultur, idrett og rekreasjon).
Innsamlet kr 21 710
108 %
Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 18
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 05.02.2017.

Vårt hovedteam består av fire medlemmer som studerer Film & TV produksjon på Westerdals Oslo ACT. Vi er nå på sisteåret og skal i gang med å filme bachelor, som blir vårt største prosjekt så langt. 

Vi blir et stort team av crew, skuespillere og statister. Dette er noe som vil koste en del, så derfor opprettet vi denne siden i håp om at noen vil hjelpe oss med å bidra. 


Hvorfor er denne filmen viktig?

Vi ønsker å sette fokus på samfunnets krav på det at man ikke skal skille seg ut for mye, og den motstanden det kan gi personer som ikke følger "normen". Det handler ikke bare om fordommene andre kan ha mot en, men også om fordommer en kan ha om hvordan man blir tatt i mot hvis man skiller seg ut.


Om filmen: 

I filmen blir vi kjent med Are, en 17 åring som sliter med det å ikke passe inn. Han blir sett på som annerledes og blir mobbet for det. Igjennom filmen blir Are kjent med Terje, en nabo i 60 åra som er enslig men en tøff maskulin mann med en stor hemmelighet. Are lærer at de to har mye til felles når det kommer til hva de sliter med. Men det som skiller de to er hvordan de takler det å være annerledes. Mens Are ikke skjuler den han er, så skjuler Terje seg selv bak lukkede dører med å kle seg om til ei kvinne, men er en annen person i det offentlige. Møtet i mellom de to gjør så Are forstår noe viktig om seg selv. Teamet:

Hanna Bjorg Jonsdottir er denne filmens manusforfatter og regissør. På siden av skolen har hun jobbet hos Filmkameratene og Fri Film. Emilie Vincent er denne filmens produsent. Hun spesialiserer i produsentlinja på Westerdals og har arbeidserfaring på siden av skolen hos God Kveld Norge. 


Kim Andreas Dalskau går spesialisering i foto. Han har tidligere studert Filmvitenskap på NTNU og gått Media & Kommunikasjon. Han har jobbet på siden av skolen hos God Kveld Norge og med eventvideo. 


Alexander Krantz Mølmen går spesialisering i klipp, og skal klippe og scripte denne filmen. Han har erfaring på siden av skolen med klipp av eventfilm. 

Morten Rudå er en norsk skuespiller, utdannet som skuespiller ved The American Academy of Dramatic Arts i New York (1995) og som teaterpedagog ved Kunsthøgskolen i Oslo (2007). I Norge har han blant annet vært engasjert ved Hedmark Teater, Nordland Teater, Nord-Trøndelag Teater, Haugesund Teater, Riksteatret og Oslo Nye Teater. Blant hans roller er Daddy Warbucks i Annie (Sentrum Scene 2004) og Annie 2 (Chateau Neuf 2005), Rolf Stenersen i Weidemann-musikalen Kjærligheten er blå (Nord-Trøndelag Teater 2007) og Whitey Snyder i Marilyn - Nobody's Baby (Nordland Teater 2009, Haugesund Teater 2011).Blant filmene Morten Rudå har hatt roller i er O'Horten (2007), Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet (2008) og Mørke sjeler (2010). Sistnevnte mottok han en pris for under Melbourne Film Festival i 2010.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

10 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Navn på rulletekst

Du vil bli kreditert for å ha hjulpet til å bidra filmen. Må føre opp fult navn hvis det skal gå.

2 personer har bidratt kr 500
Estimert leveranse 01.03.2017

Nøkkelord