Bidra.no - Hjelp oss å redde Ametysten

Hjelp oss å redde Ametysten

Ametysten er et levende senter for naturmedisin og menneskelig vekst, midt i Bergen sentrum, som er blitt hardt rammet av korona restriksjonene.

Et prosjekt av Ametysten - Stedet for vekst i sentrum as, publisert 15.05.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak.
Innsamlet kr 74 500
14 %
Målbeløp kr 500 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 113
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 26.06.2020.

Ametysten har 14 selvstendig næringsdrivende terapeuter, 3 kursrom fordelt på 500 kvarat over 2 etasjer i Chr.Michelsensgt. Vi tilbyr det meste innen naturmedisin, helhetlig behandling og muligheter for menneskelig vekst; både i kurs, timer, åpne kvelder og utdannelser. Ametysten er et sted å komme til med hele deg, for å vokse, utfolde deg og å finne frem til indre ressurser, bedre helse og livskvalitet. 

Besøk vår hjemmeside: www.ametysten.no


Vi tilbyr ukentlige yogatimer, meditasjon, dans, lyd/sangkvelder, tantra, sjamanisme og mye mer, med fokus på kvalitet og tilgjengelighet.
Vi ønsker også å være et "community" senter for Bergen, der alle skal ha mulighet til å oppleve større kontakt med seg selv og egne ressurser, selv på redusert økonomi, vi søker derfor også å tilby timer og kvelder til rimelige priser, slik at dette skal være mulig for folk.


Formål

12. mars stengte all vår aktivitet ned på 4 timers varsel; våre terapeuter, våre yogatimer, kurs og åpne kvelder. Det traff midt i vår beste sesong for inntjening, der vi også legger grunnlaget for å klare oss gjennom sommeren. Støtten vil derfor gå til å dekke faste utgifter og påløpende fakturaer i perioden mars-august 2020, utover det vi klarer å skape av inntjening selv. Eventuelle overskytende midler vil gå til å bedre økonomi, oppgradere utstyr, videreutvikle konseptet og å nå ut til flere med alt vi har å by på. 


Dessverre får vi ikke søke på kontantstøtte ordningen for bedrifter, da vi ikke har ansatte i AS-et. Vi får heller ikke støtte via idrett-og kultur, da tapte billettinntekter ikke overstiger minimumsgrensen mellom 5.mars og 30.april.
Det meste av våre tapte inntekter er tap på utleie til kurs og arrangement som holdes av andre. Her har vi tapt hele vårens inntekt, i en vår som ellers var svært godt booket.

Terapeutene våre faller også i hovedsak utenfor støtteordningen, da de fleste havner akkurat under minimumsgrensen for å få dekket faste kostnader pr måned. Som selvstendig næringsdrivende må de også dekke de første 16 dagene uten inntekt selv, og kan etter det få 80% dekning fra dag 17. Det vil si fra 1.april.


Ametysten har eksistert siden 2011, og som AS fra 2017. Fokuset har alltid vært å bygge et sted for mennesker å komme med hele seg, til mer livsglede og bedre helse. 

Alt av overskudd har vært puttet inn igjen i senteret til å oppgradere, utvide og videreutvikle. Vi har derfor ikke noe overskudd å tære av i møte med denne krisen, og når vi i tillegg nå faller utenfor alle ordninger, vil det være slutten for senteret, om vi ikke finner alternative måter å få støtte.

Vi opplever at det vi tilbyr er verdifullt for byen vår, både på behandlingssiden og i kurs og aktiviteter.
Behandlingsmessig utgjør vi et utfyllende tilbud til det etablerte helsesystemet, der vi kan tilby et helhetsfokus og også styrke kroppens egne ressurser på en rekke ulike måter.
Vi vet at vi betyr enormt mye for kundene våre, og at vi har mye å tilby mennesker som ennå ikke kjenner til oss.
Vi ønsker å fortsette å leve og å levere våre kurs og tjenester, og dermed bidra til bedre helse og livskvalitet for enda flere mennesker. 

Senteret er godt innarbeidet i sitt eget marked, med store muligheter for utvidelse av nedslagsfelt. Vi har et godt miljø, både faglig og sosialt, og tilbyr et stort spekter innen helse, velvære og menneskelig utvikling, og der er potensiale for enda mer.

Så, vi ønsker velkommen både små og store investorer. Om du bare har noen kroner til overs, og gjerne vil støtte oss eller se at vi fortsetter å eksistere, så er vi svært takknemlig for hjelp. Og, om du har mer til overs eller er en større investor som kunne tenke seg å være med på veien videre og i å videreutvikle senteret, er du også velkommen til det.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

400000 kr
Til videre bedring av økonomi og utvikling av senteret. Vi ser at vi kan være så mye mer både for byen vår og den enkelte. Naturlig helse er viktig, også som et komplement til behandlinger vi kan få i helsevesenet, og vi ønsker at flest mulig skal ha tilbudet. Situasjonen vi nå har kommet i, har gjort det tydelig viktigheten av å ta senteret inn i en ny fase. En fase der vi fortsatt ivaretar enkeltmenneske og har fokus på nærhet, tilgjengelighet og kvalitet i det vi tilbyr, men der vi også tar business siden opp til neste nivå. Opp til å nå flere, opp til å skape mer og spennede tilbud og opp til en drift der vi får med oss på laget noen som liker bedriftsutvikling og markedsføring, i tillegg til å se verdien i det vi tilbyr. Her trenger vi kapital i form av både mennesker og økonomi. Økonomi til forbedring av hjemmesider og systemer, og til å investere i menneskelige ressurser. Og, menneskelige resurser som vil spille på lag med oss inn i neste fase

18%

Renate Hetlevik Andersen

Prosjektleder

Tina Pernille Paulsen

Designer og terapeut

Mobilbakgrunn "Asatoma"

Bidra.no - Mobilbakgrunn "Asatoma"

Mobilbakgrunn med "mantra of peace" -"Asato ma sadgamaya tamasoma jyotir gamaya mrityormaamritam gamaya oṁ shanti shanti shantih" av Enigma Parsley. Velg mellom Lys og mørk versjon. Bakgrunnen leveres digitalt på epost. Klikk her for å se Lys versjon i større format. Klikk her for å se Mørk versjon i større format. Vannmerke fjernes ved kjøp.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 98 igjen kr 150
Estimert leveranse 22.05.2020

Bakgrunn til PC -"Gayatri deconstruct"

Bidra.no - Bakgrunn til PC -"Gayatri deconstruct"

Bakgrunn til pc'en din basert på "enlightenment mantra" -"Om bhur bhuwaḥ svaha tat savitur varenyam bhargo devasya dhimahi dhiyo yo nah prachodayat" Laget av Enigma Parsley til Ametystens innsamling. Bakgrunnen kommer i utgangspunktet i størrelsen 1920x1080p, som er standard, men gi en lyd så ordner vi en større versjon til deg om du ønsker. Bakgrunnen leveres digitalt på epost. Klikk her for å se større versjon. Vannmerket fjernes ved kjøp.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 200
Estimert leveranse 22.05.2020

Vaadi

Bidra.no - Vaadi

Takk for at du vil bidra. Deilig økologisk og ayurvedisk dusjgele Kan hentes på Ametysten eller fåes tilsendt mot porto

2 personer har bidratt Begrenset antall: 28 igjen kr 250
Estimert leveranse 15.05.2020

Unik design - kopp

Bidra.no - Unik design - kopp

Kopp med farget hank og innside med unik design Print spesialdesignet for Ametysten av Eigma Parsley, rundt mantraet Bekandze, med påskriften Livet skapes gjennom deg Kan hentes på Ametysten, eller fåes tilsendt mot porto

1 person har bidratt Begrenset antall: 19 igjen kr 300
Estimert leveranse 31.05.2020

Kunstprint - Bekandze - A3

Bidra.no - Kunstprint - Bekandze - A3

Kunstprint i A3 størrelse basert på Medicine Buddha mantra "Teyata om bekanze bekanze maha bekanze bekanze radza samut gate soha" som kan oversettes til: "I invoke the healing Buddha inside me by going all the way to the supreme heights to remove the pain of illness and spiritual ignorance". Laget spesielt til Ametystens innsamling, av Enigma Parsley. Vannmerke fjernes ved kjøp. Bildet kan hentes på Ametysten etter 31 Mai eller sendes mot porto. Klipp og lim inn linken under i adressefeltet ditt for å se større versjon. https://www.canva.com/design/DAD8K6vbOro/41iH6hjfrPnWdbd55jnKPg/view?utm_content=DAD8K6vbOro&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 400
Estimert leveranse 31.05.2020

Vaadi + yoga

Bidra.no - Vaadi + yoga

Takk for at du bidrar. Få deilig økologisk og ayurvedisk dusjgele og 2 for 1 på yoga Kan hentes på Ametysten etter avtale, eller sendes med post mot porto

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 30 igjen kr 400
Estimert leveranse 15.05.2020

Kunstprint -Lokah - A3

Bidra.no - Kunstprint -Lokah - A3

Kunstprint i A3 størrelse basert på mantraet "Lokah samastah sukhino bhavantu" som kan oversettes til: "May all beings be happy and free, and may the thoughts, words and actions of my own life contribute in some way to that happiness and freedom for all" Laget spesielt til Ametystens innsamling, av Enigma Parsley. Bildet kan hentes på Ametysten etter 31 Mai eller sendes mot porto. Klikk her for å se større versjon av bildet. Vannmerke fjernes ved kjøp.

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 450
Estimert leveranse 31.05.2020

T-skjorte med print - purpur/vinrød

Bidra.no - T-skjorte med print - purpur/vinrød

En elegant design som passer perfekt til jeans, skjørt og blazere. T-skjorte for kvinner i 100 % bomull single jersey Kortermet Rund hals med ribbestrikket krage Formende sidesømmer Merke navn - Fruit of the Loom® Kan hentes på Ametysten etter avtale, etter 31.mai. Eller sendes mot porto

1 person har bidratt Begrenset antall: 9 igjen kr 500
Estimert leveranse 31.05.2020

T-skjorte - Herre - Vinrød

Bidra.no - T-skjorte - Herre - Vinrød

En unik design med print skapt spesielt for Ametysten av Enigma Parsley. Kortermet Rund hals med ribbestrikket krage, 100% bomull. Merke navn Fruit of the Loom®. Kan hentes på Ametysten etter avtale, etter 31.mai. Eller sendes mot porto.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 500
Estimert leveranse 31.05.2020

T-skjorte med print - Himmelblå

Bidra.no - T-skjorte med print - Himmelblå

En elegant design som passer perfekt til jeans, skjørt og blazere. T-skjorte for kvinner i 100 % bomull single jersey Kortermet Rund hals med ribbestrikket krage Formende sidesømmer Merke navn - Fruit of the Loom® Kan hentes på Ametysten etter avtale, etter 31.mai. Eller sendes mot porto

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 500
Estimert leveranse 31.05.2020

T-skjorte med print - purpur/vinrød - M

Bidra.no - T-skjorte med print - purpur/vinrød - M

En elegant design som passer perfekt til jeans, skjørt og blazere. T-skjorte for kvinner i 100 % bomull single jersey Kortermet Rund hals med ribbestrikket krage Formende sidesømmer Merke navn - Fruit of the Loom® Kan hentes på Ametysten etter avtale, etter 31.mai. Eller sendes mot porto

2 personer har bidratt Begrenset antall: 8 igjen kr 500
Estimert leveranse 31.05.2020

T-skjorte - herre - himmelblå

Bidra.no - T-skjorte - herre - himmelblå

En unik design med print skapt spesielt for Ametysten av Enigma Parsley Kortermet Rund hals med ribbestrikket krage 100% bomull Merke navn - Fruit of the Loom® Kan hentes på Ametysten etter avtale, etter 31.mai. Eller sendes mot porto

1 person har bidratt Begrenset antall: 9 igjen kr 500
Estimert leveranse 31.05.2020

T-skjorte - herre - vinrød

Bidra.no - T-skjorte - herre - vinrød

En unik design med print skapt spesielt for Ametysten av Enigma Parsley Kortermet Rund hals med ribbestrikket krage 100% bomull Merke navn - Fruit of the Loom® Kan hentes på Ametysten etter avtale, etter 31.mai. Eller sendes mot porto

1 person har bidratt Begrenset antall: 9 igjen kr 500
Estimert leveranse 31.05.2020

Veiledning med orakelkort

Bidra.no - Veiledning med orakelkort

Hva trenger du å vite akkurat nå? Vi tar en prat over zoom og du får en gøy og innsiktsfull veiledning med orakelkort. Bilde av kortene dine får du tilsendt digitalt etter endt time. 40 min via Zoom. (Du får hjelp til å komme deg på Zoom om du trenger.) Med Tina Pernille Paulsen. www.autoelysium.com

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 700
Estimert leveranse 23.05.2020

Yoga klippekort

Bidra.no - Yoga klippekort

Klippekort på Åpne Yogatimer på Ametysten - 6 klipp/timer Gyldig 1 år

2 personer har bidratt Begrenset antall: 3 igjen kr 800
Estimert leveranse 26.05.2020

Akupunktur

Bidra.no - Akupunktur

Dette er klassisk kinesisk akupunktur som jobber helhetlig med hele kroppen og sinnet. Behandlingen kan understøttes av moxa, kopping og/eller bruk av urter og kosttilskudd. Varighet 1 time: Akupunktør og re-connective healer Bente K Eilifsen - https://www.bergenqiterapi.com/

1 person har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 850
Estimert leveranse 18.05.2020

Rygg/nakke massasje

Bidra.no - Rygg/nakke massasje

En time med deilig rygg/nakke massasje med eteriske oljer, ved healer Unn-Anita Nerdgård. Hjemmeside: Facebook: https://www.facebook.com/Healer-Unn-Anita-706587316442439/

1 person har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 950
Estimert leveranse 18.05.2020

Healing, berøringsterapi, ryggmassasje

Bidra.no - Healing, berøringsterapi, ryggmassasje

Nydelig healing, massasje eller berøringsterapi med Solvår Wayra Fiveland, Sacred Nourishment. Profil: https://ametysten.no/trainers/solvar-fiveland/ Facebook: https://www.facebook.com/Sacred-nourishment-111406197153595/

3 personer har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 18.05.2020

Akupunktur og reconnective healing

Bidra.no - Akupunktur og reconnective healing

Dette er klassisk kinesisk akupunktur som jeg kombinerer med healing etter klientens ønske. Det er min opplevelse at denne kombinasjonen skaper enda dypere, og også mer umiddelbare resultater, samtidig som det er en svært behagelig opplevelse Bente K Eilifsen - https://www.bergenqiterapi.com/

1 person har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 18.05.2020

Fotsoneterapi

Bidra.no - Fotsoneterapi

Hele kroppen er speilet i fotsålen, og fotsoneterapi jobber med hele kroppen gjennom reflekspunkter under foten. Du kan oppleve dyp avslappning, kjenne kontakten mellom de ulike punktene og kroppen din, få hjelp til utrensing, å gi slipp på spenninger og å gjenfinne mer flyt og energi. Varighet 60 min Birgitte Bakke - http://www.birgittebakke.no/

1 person har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 1 100
Estimert leveranse 18.05.2020

Healing eller healingmassasje med kanalisering

Bidra.no - Healing eller healingmassasje med kanalisering

Velkommen til en vakker behandling med healing eller healing-massasje med samtale og kanalisering fra hjelpere/ høyere selv. Få hjelp til valg, mer innsikt eller bare en bekreftelse på tilstedeværelsen rundt deg. Varighet: 120 min Hjemmeside: https://ametysten.no/trainers/unn-anita/ Facebook: https://www.facebook.com/Healer-Unn-Anita-706587316442439/

1 person har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 1 200
Estimert leveranse 18.05.2020

Cranio Sackral behandling

Bidra.no - Cranio Sackral behandling

CranioSacral Terapi er en varsom, men kraftfull behandlingsmetode som benytter seg av sentralnervesystemet som hjelp til å forbedre alle kroppens funksjoner. Klienter kan oppleve en dyp stillhet under en CranioSacral behandling. Den er ofte oppsøkt i forbindelse med hodepine/svimmelhet, muskel– og leddsmerter, nakke– og skulderplager, restitusjon fra operasjoner, ryggplager, skader, stress og trøtthet. Hjemmeside: https://www.dalesnaturalhealth.com/no/ Facebook: https://www.facebook.com/dalesnaturalhealth/

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1 igjen kr 1 200
Estimert leveranse 15.05.2020

Kraniosakral terapi med akupunktur

Bidra.no - Kraniosakral terapi med akupunktur

Kraniosakral terapi jobber med bindevevet og flyten av cerebrospinal væsken i kraniet og ryggraden. Dette er en viktig del av kommunikasjonen og flyten i kroppen. Når vi opplever spenninger rundt belastet eller skadet vev, eller stivhet og spenninger i hodet, nakke eller ledd, kan kraniosakral være et veldig fint verktøy. Når dette brukes sammen med akupunktur opplever vi at vi kan nå dypere inn i løpet av en behandling, og også skape hurtigere og varige resultat. Varighet 90 min Akupunktur: Bergen Qi terapi - Bente K Eilifsen - https://www.bergenqiterapi.com/ Kraniosakral - Renate Hetlevik Andersen - Indre Alkymi - https://www.indrealkymi.no/

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 3 igjen kr 1 300
Estimert leveranse 20.05.2020

Livsveiledning - Indre Alkymi

Bidra.no - Livsveiledning - Indre Alkymi

Trenger du å forstå deg selv bedre? Føler du at du ikke får helt tak på eller flyt i egne ressurser? Tenger du å få hodet, kropp og følelser til å jobbe bedre sammen? Ønsker du å forstå mer av det som ligger bak det du opplever i kroppen eller i livet ditt? Trenger du hjelp til å finne veien til å skape endring i livet på? Jeg tilbyr personlig tilpasset livsveiledning for å hjelpe deg å komme i kontakt med dine indre ressurser, slippe taket i det som hindrer deg, og finne veien til et liv i tråd med dine verdier. Jeg jobber med forhold, relasjoner, seksualitet, karriere, relasjoner, livsmening, åndelig utvikling og ressursutvikling i kropp og sinn. 90 min Renate Hetlevik Andersen - Indre Alkymi - https://www.indrealkymi.no/

1 person har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 1 400
Estimert leveranse 20.05.2020

Mediyoga - en-til-en

Bidra.no - Mediyoga - en-til-en

Mediyoga time er en rolig yoga som passer for alle. Den er basert i kundaliniyoga og vestlig forskning på virkning opp mot generell helse og helsetilstander. En personlig mediyoga konsultasjon er en samtale der man avdekker tilstander i kropp og sinn, og utifra dette skaper et personlig tilpasset program som man kan jobbe med hjemme. Programmet og timen følges opp gjennom kontakt med terapeuten og evt oppfølgingstime. Etterhvert som man jobber seg innover i programmet og oppnår effektene av det, kan programmet tilpasses din nye situasjon, for optimal videre utvikling. Mediyoga: - Svært god stressreduserende teknikk - Fokus på pust og konsentrasjon, kontrollerte bevegelser og meditasjon - Et godt verktøy for å løse opp i spenninger, både fysiske og psykiske - Bidrar til en dyp og umiddelbar energimessig balanse - Kan gi deg økt ro og balanse i kroppen - En utpreget terapeutisk yogaform rettet mot helsearbeid - Har i flere vitenskapelige studier vist god effekt for blant annet: utbrenthet, ryggproblemer, søvnforstyrrelser, migrene, astmatikere, parkinson Varighet: 90 min Aud Sveen Nygaard - Helse i balanse - https://www.helseibalanse.no/

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 2 igjen kr 1 500
Estimert leveranse 18.05.2020

Healing m/kanalisering

Bidra.no - Healing m/kanalisering

Kraftfull og støttende healing med Irene Engelsgjerd, grunnlegger av Angelosmetoden Angeloshealing jobber med chakraene og de fire kroppene. Vi er alle vesener av tanke, følelser, kropp, sjel og energi, og for at vi skal fungere trenger alle delene å fungere i balanse. Angelosmetoden kom til Irene for over 20 år siden, og er noe av det som læres bort på Angelosskolen Hjemmeside: https://www.angelosmetoden.com/ Facebook: https://www.facebook.com/Angelosmetoden/

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 3 igjen kr 1 500
Estimert leveranse 19.05.2020

Regresjonsterapi

Bidra.no - Regresjonsterapi

REGRESJON OG REGRESJONS-TERAPI – handler om hele deg, dine tanker, følelser, handlinger og kroppen din. Undersøk den dypere meningen med ditt liv, og din eksistens som en udødelig, evig sjel! Du kan f.eks oppleve at du har en rekke blokkeringer som du ikke kommer videre fra, enten de er av følelsesmessige, tankemessige eller kroppslige blokkeringer. Når du gjennom regresjonen får se de dypere årsaker til disse mønstrene, vil det være lettere å gi slipp på de negative tankene og følelsene: Regresjonsterapi Bergen - Trine Lise Kamela Stjernholm - http://www.regresjonsterapi-bergen.no/

1 person har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 1 800
Estimert leveranse 15.05.2020

Ernæringsterapi - individuell helseplan

Bidra.no - Ernæringsterapi - individuell helseplan

Etter den innledende konsultasjonen lager jeg din individuelle helseplan for å få din kropp i balanse slik at den kan fungere optimalt. Dette innebærer en individuell Kostholdsplan med eventuell kosttilskudd og livsstilsendringer. En plan som skal være enkel å følge og være en varig endring.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 2 igjen kr 1 800
Estimert leveranse 15.05.2020

Vektnedgang-innledende konsultasjon m/ helseplan

Bidra.no - Vektnedgang-innledende konsultasjon m/ helseplan

Jeg fokuserer på nærende, velsmakende og ren mat som holder blodsukkeret og fordøyelsen stabil. Derfor skal du ikke telle kalorier eller føle sult. Jeg hjelper deg til en varig endring av kost og livsstil slik at du kan beholde din idealvekt også i fremtiden.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 2 igjen kr 1 800
Estimert leveranse 15.05.2020

Inner Life Tantramassasje

Bidra.no - Inner Life Tantramassasje

InnerLife Tantrisk Massasje er en rolig massasje hvor du blir massert over hele kroppen med en kjærlig, varsom berøring. I den tantriske massasjen jobber vi med å vekke livsenergien i koppen. Den er knyttet til vår livskraft og vitalitet. Det gir overskudd å få tantrisk massasje og du vil ofte oppleve mye energi i kroppen etterpå. Jeg begynner alltid timen med en innledende samtale først, der du har anledning til å stille spørsmål. På slutten av timen får du også anledning til å hvile litt og til å uttrykke det du måtte ønske i forhold til din opplevelse av behandlingen.

1 person har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 18.05.2020

Coachingpakke 3 timer

Bidra.no - Coachingpakke 3 timer

Hjertebasert coaching med Christl Riple Trenger du hjelp til å finne veien videre? Bli klarere på deg selv og egne verdier og mål? Trenger du å se på din rolle i relasjoner på en ny måte? Da kan dette være tilbudet for deg Pakke på 3x coachingtimer. Normalpris enkelttime 900,- Christl Riple - https://www.vitarpraten.no/

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 2 igjen kr 2 100
Estimert leveranse 19.05.2020

Hypnose for røykeslutt

Bidra.no - Hypnose for røykeslutt

Med hypnose klarer så mange som 8 av 10 og forbli røykfrie. Dette er en vel utprøvet metode som flere opplever som en stor hjelp i prossessen med og endelig befri seg fra det gamle røykesuget. Om du nå har kommet til det punktet hvor du ikke lenger ønsker å røyke, men trenger hjelp til å fullføre beslutningen din er dette stedet for deg. Vi møtes første gang (1,5 time) for en samtale og øver på dyp avslapning og hypnose. Vi avtaler neste time som blir endelig røykeslutt. Inkl. i prisen får en cd til hjelp i prosessen Bergen Regresjonsterapi - Trine Lise Kamela Stjernholm - http://www.regresjonsterapi-bergen.no/

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1 igjen kr 3 000
Estimert leveranse 18.05.2020