Bidra.no - Hjelp Parkteatret!

Hjelp Parkteatret!

Kjære venner, vi på Parkteatret trenger din hjelp, slik at vi kan fortsette å gi deg de beste kulturopplevelsene også i fremtiden.

Et prosjekt av Parkteatret scene as, publisert 25.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak.
Innsamlet kr 155 905
77 %
Målbeløp kr 200 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 719
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 25.04.2020.

Kanskje var du på Parkteatret da Fever Ray gjorde sin første konsert i Oslo i 2009, eller kanskje du sto på første rad da First Aid Kit holdt sin første klubbkonsert i landet året etter. 

Du husker kanskje den fantastiske konserten med Michael Kiwanuka, med Jake Bugg på support, i 2012. Kanskje så du 16 år gamle Sigrid varme opp for Kaja Gunnufsen, eller du var på 20-årsjubileet til Jaga Jazzist. 

Kanskje var det i baren på Parkteatret at du traff kjæresten din, som du stiftet familie med. Kanskje tok du med deg barna på Yngling-konsert med Honningbarna, og tenkte at de jo også må få oppleve kvalitetsmusikk. Kanskje var det nettopp på en Yngling-konsert at du hadde din første konsertopplevelse. Kanskje oppdaget du ditt nye favorittband på Sunday Digestive, før noen i det hele tatt hadde hørt om dem. Kanskje fikk du øynene opp for en ny komiker under Crap Comedy Festival.

Kanskje gikk du forbi uteserveringa i formiddagssola, så noen du kjente og slo deg ned sammen med dem. Kanskje drakk du en øl i baren før du gikk inn på scena for den store opplevelsen. 

I over 15 år har Parkteatret vært Grünerløkkas storstue for kulturelle opplevelser. Brått ble alt dette satt på vent, og nå kjenner vi alle på konsekvensene. Det er med frykt og vantro at vi ser slutten krype nærmere og nærmere, men vi jobber nå innbitt for å komme oss helskinnet ut på den andre siden. Å vende tilbake til en hverdag uten Parkteatret kan vi rett og slett ikke se for oss, men nå er altså den realiteten faretruende nær.

Er du stamgjest, en venn eller en som ikke kan se for seg et Grünerløkka uten Parkteatret? Da håper vi at du vil bidra til vår innsamlingsaksjon – slik at vi også i fremtiden kan være stedet ditt for de beste øyeblikkene.

De innsamlede kronene vil gå til å dekke faste og løpende utgifter så lenge vi er stengt ned. Takk for alle bidrag, det betyr utrolig mye.

Ta vare!


Hilsen oss på Parkteatret

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3