Hjelp Sanna til å leve et bedre liv!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Hjelp Sanna til å leve et bedre liv!

Help Sanna walk!

Sanna Isabelle Paulsen har Cerebral Parese, for å kunne lære å gå trenger hun en operasjon som må gjøres i USA.

Et prosjekt av Morten Paulsen, publisert 14.02.2017. Prosjektet tilhører kategorien Suksesshistorier.
Innsamlet kr 425 407
85 %
Målbeløp kr 500 000
Givere 1631
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.06.2018.

Oppdatering: 

Operasjonen koster 500 000. Vi hadde startet to innsamlinger for Sanna, en i Norge og en internasjonal. VI ser at kampanjen her på Bidra går mye bedre enn den andre, derfor har vi nå oppjustert målbeløpet!

Tusen tusen takk til alle som har bidratt!!Hei! Jeg heter Sanna og er snart 2 år gammel. 

Jeg ble født 2,5 måned for tidlig og hadde en 3.grads hjerneblødning. Det førte til at jeg nå har Cerebral Parese. 

Jeg kan ikke gå eller stå uten hjelp. Jeg trener og øver mange timer av gangen og prøver så godt jeg kan. Legen min i Norge har sagt at jeg ikke vil kunne gå, eller stå, uten hjelpemidler og medisiner. Disse medisinene og all treningen gjør meg sliten og irritabel. Men når jeg ikke tar medisinene har jeg så vondt at jeg gråter hele natten. 

Men så har mamma og pappa gjort litt undersøkelser og snakket med andre foreldre som har barn som meg. Og de anbefalte en lege i Amerika som kan fikse dette. Dr. Park heter han og han er villig til å utføre en SDR operasjon på meg. Hvis jeg får denne operasjonen vil jeg kunne gå uten hjelp. Denne operasjonen koster veldig mye penger og man kan ikke få den i Norge. 

Mamma jobber kjempe mye for å få økonomien til å gå rundt. Min pappa kan ikke jobbe fordi jobben hans var på sjøen, og da var han borte i flere uker. Fordi han må være hjemme og passe på meg, har han nå blitt permittert. 

Jeg sover ikke på natten på grunn av spasmene, så mine foreldre må gi meg sovemedisin og bære meg rundt flere timer av gangen. Det blir en del netter med lite søvn på oss alle. Min storesøster er fantastisk med meg, hun leker og hjelper alt hun kan. Men hun blir også sliten av at jeg trenger så mye hjelp. 

Hadde jeg ikke hatt spasmene, hadde livet mitt sett helt annerledes ut. Dr. Park anbefaler at jeg får denne SDR operasjonen så fort som mulig, helst før jeg fyller 3 år. Da kan jeg kanskje unngå å få deformasjoner i føttene og hoftene mine. Mine foreldre har spurt om Norge er villig til å dekke kostnadene, men de mener at jeg bør ha denne operasjonen senere, så derfor vil de ikke dekke operasjonen. Men jeg ser for meg flere år med smerter, Botox sprøyter og medisiner, og det orker jeg ikke. Jeg ønsker meg det samme som andre barn; en barndom med lek og lite bekymringer.

Mine foreldre håper på å få til operasjonen i juni 2018 senest, men hvis vi får nok penger før den tid, drar vi før.

Så for å få til dette, trenger vi penger, så jeg strekker ut en hånd her og håper at noen vil hjelpe. Som min tante pleier å si; alle monner drar. Vi, min familie og jeg, vil være evige takknemlige for alle bidrag til å nå mitt mål.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord

Takkekort

Vi vil sende takkekort til de som bidrar

16 personer har bidratt Begrenset antall: 4 igjen kr 50
Estimert leveranse 31.03.2018