Norsk English
Bidra.no - Hjelp til orkanrammede familien i Florida Keys

Hjelp til orkanrammede familien i Florida Keys

Help to family hurricane victims in Florida Keys

Vår Norske familie med 6 barn i Florida Keys ble hardt rammet av orkanen Irma, og huset er ikke lenger beboelig. De har ikke sted å bo eller mat

Et prosjekt av Morten Sløgedal, publisert 24.09.2017 02.40. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Bistand og humanitært arbeid).
Innsamlet kr 3 400
6 %
Målbeløp kr 50 000
Givere 10
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.10.2017.

Vår Norske familie med 6 barn i Florida Keys ble hardt rammet av orkanen Irma, og huset er ikke lenger beboelig. De har ikke sted å bo eller penger til å leve.


Vi setter enormt stor pris på all hjelpen vår familie i statene kan få, og hver eneste krone hjelper.


Takk på forskudd for ditt bidrag! Vi er glad i deg!


Innsamling går i første omgang til:

  • Penger til Livsopphold, mat og tøy for de voksne og 6 barna.
  • Penger til å kunne bo på et forsvarlig sted.


Sekundært vil innsamling gå til:

  • Gjenoppbygging av hus og grunnleggende ting de trenger.


Kommer pengene frem?


Hjelp til en sak som får direkte innvirkning i menneskers liv, uten at det er noen mellom-menn som skal flå prosenter eller stikke av med pengene. Her er det kun 5% til Bidra.no som går bort i gebyrer. 

Pengene overføres til en Norsk bankkonto som den norske faren i familien i USA disponerer, og vi kan verifisere prosjektet senere med dokumentasjon hvis det er ønskelig for andre å følge med på hvordan det går med dem.


Men får de ikke penger av regjeringen i USA?


De får ikke penger fra staten, I USA er for det meste alt privatisert. Forsikringspenger vil ikke bli utbetalt på veldig lenge, etter nøye befaringer er gjort, besøksforbud er opphevet, og ryddingen og gjenoppbygging er gjort - kan det fort ha gå mange måneder. USA sin offentlighet vil ikke gi dem penger for noe livsopphold til de 2 foreldrene med sine 6 barn. 

Kredittkort fra bedriften deres er nå tomt, og de trenger hjelp til å klare seg med bosted og mat frem til de kommer på benene igjen og får forsikringssaken behandlet, og det er noe som kan ta veldig lang tid nå som så mange har blitt offer for orkanen.  


De har besøkt sjømannskirken i Miami, som har sagt seg villige til å ta dem inn frem mot midten av Oktober, men de har veldig dårlig økonomi i kirken, og forholdene der var veldig dårlige. De måtte vaske oppholdsrom, madrasser og dyner, kjøkken osv. Kirken vil at de skal betale for å være der.


Kan de ikke jobbe?

 

Familiens primære inntekt har vært hjemmebasert, og alt er nå ødelagt. Barna har gått på skole hjemme hos moren, som har brukt resten av tiden sin på å prøve å skape ekstra inntekter. Far i huset har et lite firma som driver med flytebrygger til båt, men på grunn av dårlige tider har økonomien vært svært dårlig i firmaet og konsulentjobbene har heller ikke stått i kø, konkurransen om jobbene er stor. Alt av inntekter til familien har nå blitt ødelagt av stormen. 


Engasjert i saken


Jeg kan nåes på Facebook og telefon førti-234702 ved spørsmål.

Med vennlig hilsen

Familie-medlem (nevø): Morten Sløgedal


Facebook gruppe: Hjelp til orkanrammede familien i Florida Keys


Bilder av skadeneLoading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

6 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord