Hope Challenge NO20 - Jan-Kenneth Polle

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Hope Challenge NO20 - Jan-Kenneth Polle

Jeg deltar den 20.august i et bakkeløp på sykkel for å samle inn penger til Hope for Justice sitt arbeid mot menneskehandel.

Et prosjekt av Hope for Justice AS, publisert 07.07.2016 00.00. Hope for Justice AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Menneskerettigheter).
Innsamlet kr 6 500
65 %
Målbeløp kr 10 000
Givere 16
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 26.08.2016.

Hope Challenge arrangeres hvert år for å rette oppmerksomhet mot menneskehandel og for å samle inn penger til å bekjempe det. Dette året har jeg valgt å delta i et bakkeløp på sykkel. Målet mitt er å sykle høyden av Gammelveten, 462 moh. 

Hvert år rammer menneskehandel, også kalt moderne slaveri, millioner av mennesker. Menn, kvinner, gutter og jenter blir kynisk utnyttet for andres profitt. Utnyttelsesformene kan inkludere tvangsarbeid/tvangstjenester, tvangsprostitusjon og organhandel. Flere hundre tilfeller oppdages også hvert år i Norge. Se gjerne hjemmesiden til Hope for Justice for å lære mer om menneskehandel; 

http://hopeforjustice.org/human-trafficking/ 

Å bekjempe menneskehandel blir noen ganger sammenlignet med å bestige et stort fjell. Noen vil til og med kanskje si at fjellet er for stort. Det tror ikke jeg. Det tror heller ikke Hope for Justice. 


Hope for Justice jobber med en tverrfaglig tilnærming for å avdekke og avvikle menneskehandel i Norge. I samarbeid med frivillige organisasjoner, offentlige etater, politi og påtalemyndighet jobber de for at mennesker skal få sin frihet tilbake, og mulighet til å leve verdige liv. 

Den norske avdelingen er fremdeles i oppstartsfasen og har begrensede midler til ansettelse av saksbehandlere. Målet med innsamlingen er å skaffe lønnsmidler til saksbehandlere. Jeg ønsker å bidra til at saksbehandlerne som ansettes kan jobbe fulltid og ikke bare deltid. Dette ber jeg deg om å være med å investere i. 

Jeg ønsker å støtte Hope for Justice i utviklingen av de operative tiltakene i Norge, og skal derfor den 20.august sykle opp og ned Ullandhaug i Stavanger til jeg har oppnådd 462 høydemeter, tilsvarende høyden av Gammelveten. 

Bli med å sponse mitt forsøk på å bestige denne toppen og invester i andre menneskers frihet!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

14 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord