HP Gundersen -  Et liv i etableringsfasen. Del I

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

HP Gundersen - Et liv i etableringsfasen. Del I

Forhåndsbestilling av HP Gundersens selvbiografi; en fortelling om et rocka liv i marginene, og en bransjehistorie fortalt fra innsiden.

Et prosjekt av VIDARFORLAGET AS, publisert 19.09.2017. VIDARFORLAGET AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 38 258
76 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 81
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.07.2018.

HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen. Del I, 1963-2008 – dekker årene fra forfatteren som 10-åring debuterte på en scene som blindpassasjer i et guttekor (en debut som endte i ydmykelse og oppkast), via en rekke kostelige episoder inkludert radikalisme i Tromsø (der elektriske instrumenter ble sett på som amerikansk kulturimperialisme), arbeid som elektriker (resulterte i riving av deler av bygg), naken-country i indre Trøndelag, psykiske sammenbrudd, oppstart av Café Opera, Bergens første og fortsatt legendariske café med c; hele tiden spunnet sammen med enestående refleksjoner om kunst, kjærlighet, politikk, rus. Teksten er formet som en dialog og er på samme tid fortellingen om et liv i marginene, en norsk rock- og populærmusikkhistorie og en bransjehistorie fortalt fra innsiden.


HP Gundersen har båret de fleste hatter det er mulig å bære i norsk musikkliv. Han har komponert, arrangert, sunget og spilt, drevet plateselskap, vært lydmann, hatt studio, vært produsent og bakmann, drevet musikkundervisning, laget musikk til alt fra Festspillene i Bergen til NRKs barne-tv og ikke minst oppdaget og drevet frem en rekke talenter, hvorav noen – Sondre Lerche er ett eksempel – i dag er verdensnavn. Det er i øyeblikket en større TV-dokumentar om hans virke i produksjon, og en 10-episoders intervjuserie der Gundersen selv utspør amerikanske musikere i Los Angeles, der han har tilbrakt mye tid de siste årene.


Vi kan med glede meddele til alle dere som har bidratt til å realisere dette prosjektet, at det blir bok! Takket være dere, har vi nå tilstrekkelig med midler til at musikkbautaen, HP Gundersens selvbiografi blir å finne mellom to permer. 

Vi skal ha en boklanseringsfest på Café Opera i Bergen den 27. september kl. 19.30. Alle som har bidratt til boken er hjertelig velkommen hit!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

1 utgave av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Bidra.no - 1 utgave av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Velg denne belønningen og få 1 utgave av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen + en gratis eksklusiv tote bag! Alle får selvfølgelig penger tilbake hvis vi ikke når målet vårt. Dersom boken blir publisert så skjer dette i løpet av våren 2018.

59 personer har bidratt Begrenset antall: 41 igjen kr 399
Estimert leveranse 31.03.2018

2 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Bidra.no - 2 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Velg denne belønningen og få 2 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen med 100 kr rabatt. I tillegg får du to ekslusive tote bags gratis! Alle får selvfølgelig penger tilbake hvis vi ikke når målet vårt. Dersom boken blir publisert så skjer dette i løpet av våren 2018.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 41 igjen kr 698
Estimert leveranse 31.03.2018

5 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Bidra.no - 5 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen

Velg denne belønningen og få 5 utgaver av boken: HP Gundersens selvbiografi – Et liv i etableringsfasen med 249 kr rabatt. I tillegg får du fem eksklusive tote bags gratis! Alle får selvfølgelig penger tilbake hvis vi ikke når målet vårt. Dersom boken blir publisert så skjer dette i løpet av våren 2018.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 1 746
Estimert leveranse 31.03.2018