Bidra.no - INNSAMLING TIL FLYGEL I VINGER KIRKE

INNSAMLING TIL FLYGEL I VINGER KIRKE

Vi drømmer om å få på plass et flygel til 3. mars! Et flygel til kr 240 000 er innen rekkevidde, men vi trenger kr 80 000 før vi er i mål.

Et prosjekt av Kongsvinger kirkelige fellesråd, publisert 04.01.2018. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 2 850
3 %
Målbeløp kr 80 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 10
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 18.02.2018.

Flygel til Vinger kirke innen 3. mars!

Vinger kirke har fått et flott orgel som gir vellyd ved konserter og gudstjenester og andre seremonier i kirken.  Men kirken trenger også et flygel som kan gi enda bedre muligheter for musikalske opplevelser i kirken.  Det pianoet som nå står der, har verken en teknisk eller klanglig kvalitet som Vinger kirke fortjener.

Over flere år har det vært arbeidet med å stable på beina nok kapital til å finansiere et flygel av tilstrekkelig størrelse og kvalitet. Målet nå er å samle inn kr 365 000, som i tillegg til fondet vi har på ca kr 160 000, vil gi oss et flygel vi vil ha glede av i overskuelig framtid. Vinger menighet er så heldig å ha Håvard Gimse med på laget for å finne et bra instrument.

Nå satser vi på en ekstra innsats for å nå målet vårt!

Målet er å få flygelet på plass til en kjempekonsert den 3. mars Da er planen at

Håvard Gimse sammen med 10 av de beste studentene ved Musikkhøyskolen i Oslo skal fremføre Bachs "Das Wohltemperierte Klavier" bind 2 komplett. Det er 24 korte Preludier og Fuger i alle tonearter. Dette er et verk som nesten aldri fremføres samlet. Konserten vil vare i vel 3 timer og vil være en konsert hvor folk kan komme og gå. Dette blir en

gjennomkjøring for musikerne, som skal ha samme konsert i Oslo domkirke dagen etter.

TIDEN ER KNAPP:

Derfor, vær med på dette løftet som vil kunne gi byen en stor konsertopplevelse både den 3. mars og i årene framover. Alle bidrag, uansett størrelse er velkomne.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

KONGSVINGER KIRKELIGE FELLESRÅD

Organisasjonsnummer: 976 987 640Adresse
Nygata 6
-
2213 KONGSVINGER


Kontakt

Nøkkelord