Norsk English
JUST FASHION - GI SMÅ DESIGNERE EN PLASS I OSLO

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

JUST FASHION - GI SMÅ DESIGNERE EN PLASS I OSLO

JUST FASHION - A SUSTAINABLE LUXURY STORE IN OSLO

Just Fashion vil etablere en butikk i Oslo og gi tilgang til europeiske designere som jobber i små volum og høy kvalitet!

Et prosjekt av Just Fashion AS, publisert 01.03.2017. Just Fashion AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 32 300
46 %
Målbeløp kr 70 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 105
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.04.2017.


Det finnes mange butikker rundt oss, men ikke fult så mange som tilbyr design som ikke er masseprodusert. Av en eller annen grunn.. det har sneket seg innpå... har det oppstått en illusjon om at det er normalen å handle billig og fort, uten noen ekstra stress enn tiden det tar deg å ta turen innom der det skjer. Det er normalen å gjøre det mange ganger i løpet av kort tid. Det er også normalen at du opplever nye tilbud og kolleksjoner hver gang du stikker hodet innom.

Dette syns vi er et stort problem. For det er nemlig ikke slik at ingen belastes når vi får så mange billige muligheter. Det er bare det at risikoen tas av noen langt borte som vi ikke kan se.

En annen trist ting er at vi aldri helt vet hva kvalitet er lenger. Hurtig og mye er sjelden det. Hvor blir det av tradisjoner, kunnskap og håndverk i prosessen? Og hvordan kan du vite hvordan det ser ut når det knapt er noen som tilbyr det rundt deg?

Just Fashion er i dag kun en nettbutikk som selger utvalgte europeiske designere som leverer det vi har valgt å definere som Sustainable Luxury. Vi har lenge jobbet for å viske ut grensene mellom bærekraft og fashion. Vi tror ikke eneste mulighet er å gå med brynje eller striesekk hvis man vil velge bra. Vi er lei av spørsmålet om det er mulig å produsere en basic t-shirt på en god måte. Det er det selvsagt.
Vi er fremdeles en liten startup med store ambisjoner og hjertet i hånden.
Så for å kunne komme i gang i et lokale, kjøpe inn det vi trenger for å starte opp, og ha en liten buffer i den første fasen, trenger vi hjelp fra dere.

Vi vil etablere vår nettbutikk fysisk i Oslo for å vise menneskene som bor her hva sakte, bra og høy kvalitet betyr. Vi vil at folk skal komme og kjenne og ta på og forstå hva det vil si å produsere smått med fokus på håndverk. Vi fokuserer IKKE på mengde, og det kommer du til å elske.

Vi er lei av ressurssløsing i en bransje i høygir.  Hos oss får små designere sjansen til å stå sterkere sammen slik at de kan vokse men beholde kjernen sin.HVORDAN BLIR BUTIKKEN? 

Just Fashion leverer luksus.
Selv om vi har billigere alternativer er det stort sett en investering å handle hos oss.
Derfor ønsker vi å skape en butikk med en kombinasjon av utleie og salg, noe som vil gjøre at alle har muligheten til å handle hos oss.

En kjole til 4000,- kan leies for 400,-, en veske til 10 000,- kan lånes for en helg for en 500 lapp. Investeringene kan du gjøre når du har mulighet, og alt som produseres i etterkant av kjøp i studio hos designer vil kunne tilpasses egne mål for en 200,- lapp ekstra.

Vi ønsker at butikken vår skal være et unikt tilskudd til Oslo's handlegater. Vi vil ta fram den laaaaange listen vår med små designere fra hele Europa som vi har lyst til å jobbe med, og sørge for at flere av dem får være representert i butikken.

 Vi elsker «tweeking» og Made to Order, der produkter lages i etterkant eller der kunden til og med er direkte involvert i den kreative prosessen, og vil være superfan av de som kommer med egne ideer og tåler å vente mens produktet blir laget hos designer.


(drømmebildecollage)


HVEM ER VI EGENTLIG?

Just Fashion driftes hovedsakelig av daglig leder Marte Djupesland (med noen medhjelpere i bakhånd) Men vi er jo en stor gjeng når designerne kommer til. Å være en del av Just Fashion vil også si å være en ressurs for hverandre når man kan. Det vil for eksempel innebære å dele erfaringer eller hjelpe hverandre med kontakt-info til gode fabrikker osv. Vi er dermed også en ressurssterk familie. Her er vi alle sammen.
VI VIL GI DEG NOE TILBAKE FOR STØTTEN

Siden vi ikke har noen konkrete kolleksjoner å forhåndsselge dere har vi isteden fokusert på hva vi kan gi dere av goder for støtten når vi er i butikk. Du kan kjøre ulike rabattkort eller invitere venner til et lukket kundearrangement, der vi også kan få til inspirasjonsforedrag fra ulike designere.  

I tillegg vil vi ukentlig de 4 ukene kampanjen går tilby muligheten for å være med i trekninger av utvalgte produkter og også lansere noen bittesmå limited edition produkter som kun vil være en del av kampanjen vår. Vi sørger for å oppdatere deg om disse gjennom Facebook-siden vår, så følg denne hvis du vil ha med deg hva som legges til underveis.

Ta en titt på høyre side for å se hva vil til enhver tid har tilgjengelig i gaveprogrammet.


HVA TRENGER VI PENGENE TIL?

I dette skjemaet har vi satt opp estimerte kostnader i oppstartsfasen: 


                                                JUST FASHION I BUTIKKVI STARTER MED Å TAKKE 

Til slutt vil vi  kjøre igang hele kampanjen med en takk til alle dem som allerede har vært en ressurs og hjulpet oss dit vi er i dag.

Vi har 25 fantastiske designere om bord Just Fashion, vi har noen dedikerte støttespillere  som befinner seg over hele verden, og vi har en super gjeng med følgere som heier oss framover.

I jakten på lokale har vi fått strålende hjelp fra insidere og kjennere av eiendomsmarkedet i Oslo og det er ved hjelp av disse at vi underveis i kampanjeperioden kan presentere dere for konkrete spennende lokaler hvor vi kan ha mulighet for å ende opp.. hvis vi klarer å få inn midler nok til en start.

Vi takker også alle som har støttet oss og handlet hos en liten ert som ikke har kunnet levere på alle området, vi er utrolig takknemlige for det!

 Så da sier vi: Kjør kampanje!  

Hver eneste krone vil gjøre en forskjell! Og vi kommer oss ikke i butikk uten deres hjelp.

På forhånd tusen takk!


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

GULLRING FRA IDAMARI

Bidra.no - GULLRING FRA IDAMARI

Bidra med 100 kr og vær med i trekningen av sett med 3 ringer fra Idamari. En av våre bestselgere det her! 3 ringer til en verdi av 900 kr til to vinnere. Størrelse M.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 11 igjen kr 100
Estimert leveranse 15.04.2017

AVOKADO OLJE REDUX

Bidra.no - AVOKADO OLJE REDUX

Benytt anledingen til å teste ut GIS ORGANICs økologiske avokado-olje leppebalsam og olje til en rimeligere pris. Ordinærpris: 410 kr, nå 200,-

2 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 200
Estimert leveranse 04.03.2018

JEG TRENGER INGENTING, BARE DENNE BUTIKKEN!

Bidra.no - JEG TRENGER INGENTING, BARE DENNE BUTIKKEN!

Støtt oss med 200kr eller et valgfritt beløp.

12 personer har bidratt Begrenset antall: 88 igjen kr 200
Estimert leveranse 30.03.2019

JUST FASHION BÆRENETT

Bidra.no - JUST FASHION BÆRENETT

GOTS sertifisert økologisk bomullsnett med Just Fashion logo på den ene siden. Lange hanker og plass til A4 og 13 tm laptop!

9 personer har bidratt Begrenset antall: 91 igjen kr 300
Estimert leveranse 30.04.2017

2 RINGER + 3 ARMBÅND FRA A/BARENESS

Bidra.no - 2 RINGER + 3 ARMBÅND FRA A/BARENESS

Bidra med 300 kr og vær med i trekningen av sett med 2 ringer og sett med 3 armbånd fra A/BARENESS til en verdi av 1300 kr. Vi kontakter vinneren angående størrelser på ring og armbånd.

8 personer har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 300
Estimert leveranse 30.04.2017

PERSONLIG RABATTKORT -1

Bidra.no - PERSONLIG RABATTKORT -1

Få et personlig rabattkort som gir deg hvert tiende utleie av klær og tilbehør i butikken gratis i ett år.

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 400
Estimert leveranse 30.03.2017

LUKKET KUNDEARRANGEMENT

Bidra.no - LUKKET KUNDEARRANGEMENT

Jeg vil gjerne ha med meg 5 venner på et lukket kundearrangement med forfriskninger. Mulighet for inspirasjonsforedrag med designer.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 38 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 30.06.2017

CLUTCH REDUX

Bidra.no - CLUTCH REDUX

Eben gir sterkt redusert pris på en av sine vesker. Ordinærpris 1995 kr, nå 1000,-

1 person har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 15.04.2017

SKO REDUX

Bidra.no - SKO REDUX

Amorina&Mia gir sterkt redusert pris på et par Backy Black ankelsko. Ordinærpris: 2119,-, nå: 1200,- Størrelse 37 – 40. Vi kontakter deg angående din ønskede størrelse.

1 person har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 1 200
Estimert leveranse 15.04.2017

UNIK DENIM T-SHIRT

Bidra.no - UNIK DENIM T-SHIRT

Den norske designeren Apollonius har laget en t-skjorte ekslusivt for kampanjen vår. Alle intekter fra dette salget går til å få oss i butikk. Kjenner du en mann som fortjener denne eller er du en mann selv som fortjener denne, slå til nå for den kommer ikke tilbake! Totalt 2 1/2 jeans ble brukt for å lage t-skjorten. Størrelse: One size - se mål under Materiale: Resirkulert denim Mål i cm Bryst: 49,5 Lengde foran: 65 Lengde bak: 77 Halsutrigning: 59

1 person har bidratt Begrenset antall: 9 igjen kr 1 350
Estimert leveranse 30.04.2017

LAPTOP RYGGSEKK REDUX

Bidra.no - LAPTOP RYGGSEKK REDUX

Islandske IIIF gir sterkt redusert pris på sin laptop-ryggsekk i reinsdyrskinn og canvas. Ordinærpris: 2469,- nå: 1500,- Velg mellom blå eller grå. Vi kontakter deg angående farge.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 1 igjen kr 1 500
Estimert leveranse 15.04.2017