Kg elevaksjon: Vilde Midthun

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Kg elevaksjon: Vilde Midthun

Kristelig Gymnasiums elevaksjon 2017 går til vann, utdanning og helse i Etiopia. Sammen for andre!

Et prosjekt av , publisert 07.09.2017. Prosjektet tilhører kategorien KG-Aksjonen 2017.
Innsamlet kr 809
8 %
Målbeløp kr 10 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 6
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.10.2017.

Hei!

Jeg heter Vilde, jeg går i 8a på KG, og skal samle inn van, helse og utdanning i Etiopia!  Sammen for andre!!  Årets elevaksjon går til NLM sine prosjekter i Etiopia, med fokus på vann, helse og utdanning. Gjennom årets innsamling ønsker vi å gi landsbyer tilgang på rent vann, minske barselsrelaterte dødsfall, og gi utdanningsmuligheter til minoriteter og fattige i landet.


4 av 10 mennesker i Etiopia lever i ekstrem fattigdom. Dette ønsker vi å gjøre noe med.


Mangel på rent drikkevann er et utbredt problem i Etiopia. Mange går lange distanser hver dag, for å hente vann som deretter kan gjøre dem syke. Vi ønsker å bygge vannsisterner som gir opptil 5000 mennesker god tilgang på rent drikkevann. På denne måten gir vi stabile og langsiktige løsninger på vannproblemet.


Spedbarn og mødre dør i Etiopia i dag, grunnet for dårlige helsetjenester. Mange av dødsfallene kan unngås om kvinnene får tilgang på helsehjelp under og etter fødselen. Vi vil gjøre helsehjelp mer tilgjengelig, både ved å bidra til bygging av helsesentre, og gjennom organisering av transportmuligheter for høygravide kvinner.


Et av målene med elevaksjonene våre er at prosjektlandene etter hvert kan klare seg uten bistanden vår. Her er utdanning helt avgjørende i et land som Etiopia, der analfabetisme er vanlig. Utdanning gir unge mennesker mulighet til å bidra til både egen fremtid, og landets utvikling. Derfor vil en del av innsamlingspengene gå til bygging av skoler og stipendordninger.Alle de elevinnsamlede midlene går til formålet, uten noen administrative kostnader. Vårt mål med årets aksjon er å forbedre muligheten til liv, utvikling og framtid for mennesker i Etiopia. Vi setter stor pris på ditt bidrag.Dersom vi står sammen for andre, kan vi forandre liv.


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3