KG-aksjonen 2017: Esther Eline Aabel Hansen

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

KG-aksjonen 2017: Esther Eline Aabel Hansen

Kristelig Gymnasiums elevaksjon 2017 går til vann, utdanning og helse i Etiopia. Sammen for andre!

Et prosjekt av , publisert 07.09.2017 13.24. Prosjektet tilhører kategorien KG-Aksjonen 2017 (1A).
Innsamlet kr 2 805
93 %
Målbeløp kr 3 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 22
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.10.2017.

Hvorfor synes jeg dette prosjektet er så viktig?

Jeg synes dette prosjektet er viktig å støtte og være en del av fordi pengene går til en god sak. Ved å støtte prosjektet bidrar man til at mennesker i Etiopia får tilgang til vann, utdanning og bedre helse. Dette er noe jeg vil være med på å støtte.


Årets elevaksjon:

Årets elevaksjon går til NLM sine prosjekter i Etiopia, med fokus på vann,helse og utdanning. Gjennom årets innsamling ønsker vi å gi landsbyer tilgang på rent vann, minske barselsrelaterte dødsfall, og gi utdanningsmuligheter til minoriteter og fattige i landet.

4 av 10 mennesker i Etiopia lever i ekstrem fattigdom. Dette ønsker vi ågjøre noe med.

Mangel på rent drikkevann er et utbredt problem i Etiopia. Mange gårlange distanser hver dag, for å hente vann som deretter kan gjøre demsyke. Vi ønsker å bygge vannsisterner som gir opptil 5000 mennesker godtilgang på rent drikkevann. På denne måten gir vi stabile og langsiktigeløsninger på vannproblemet.

Spedbarn og mødre dør i Etiopia i dag, grunnet for dårlige helsetjenester.Mange av dødsfallene kan unngås om kvinnene får tilgang på helsehjelpunder og etter fødselen. Vi vil gjøre helsehjelp mer tilgjengelig, både vedå bidra til bygging av helsesentre, og gjennom organisering avtransportmuligheter for høygravide kvinner.

Et av målene med elevaksjonene våre er at prosjektlandene etter hvert kan klare seg uten bistanden vår. Her er utdanning helt avgjørende i et land som Etiopia, der analfabetisme er vanlig. Utdanning gir ungemennesker mulighet til å bidra til både egen fremtid, og landets utvikling.Derfor vil en del av innsamlingspengene gå til bygging av skoler og stipendordninger.

Sammen for andre!”

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

22 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3