KGs elevaksjon 2017: Eva Andrea Skarpaas

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

KGs elevaksjon 2017: Eva Andrea Skarpaas

I år samler vi inn penger til prosjekter tilknyttet vann, helse og utdanning i Etiopia. Håper du vil være med å bidra, for hver krone teller!

Et prosjekt av , publisert 13.09.2017 15.15. Prosjektet tilhører kategorien KG-Aksjonen 2017 (3F).
Innsamlet kr 1 200
60 %
Målbeløp kr 2 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 9
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.10.2017.

Hei! Jeg heter Andrea og samler inn penger til KGs elevaksjon.


Årets elevaksjon:

Årets elevaksjon går til NLM sine prosjekter i Etiopia, med fokus på vann, helse og utdanning. Gjennom årets innsamling ønsker vi å gi landsbyer tilgang på rent vann, minske barselsrelaterte dødsfall, og gi utdanningsmuligheter til minoriteter og fattige i landet.

4 av 10 mennesker i Etiopia lever i ekstrem fattigdom. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

Mangel på rent drikkevann er et utbredt problem i Etiopia. Mange går lange distanser hver dag, for å hente vann som deretter kan gjøre dem syke. Vi ønsker å bygge vannsisterner som gir opptil 5000 mennesker god tilgang på rent drikkevann. På denne måten gir vi stabile og langsiktige løsninger på vannproblemet.

Spedbarn og mødre dør i Etiopia i dag, grunnet for dårlige helsetjenester. Mange av dødsfallene kan unngås om kvinnene får tilgang på helsehjelp under og etter fødselen. Vi vil gjøre helsehjelp mer tilgjengelig, både ved å bidra til bygging av helsesentre, og gjennom organisering av transportmuligheter for høygravide kvinner.

Et av målene med elevaksjonene våre er at prosjektlandene etter hvert kan klare seg uten bistanden vår. Her er utdanning helt avgjørende i et land som Etiopia, der analfabetisme er vanlig. Utdanning gir unge mennesker mulighet til å bidra til både egen fremtid, og landets utvikling. Derfor vil en del av innsamlingspengene gå til bygging av skoler og stipendordninger.


Sammen for andre!

Vårt mål med  årets aksjon er å forbedre muligheten til liv, utvikling og framtid for mennesker i Etiopia. Vi setter stor pris på ditt bidrag. 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

7 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3