KGs Elevaksjon 2017: Johannes Nyborg

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

KGs Elevaksjon 2017: Johannes Nyborg

KGs elevaksjon er en årlig aksjon i regi av elever på KG. I år går pengene til ulike prosjekter i Etiopia med fokus på vann, utdanning og helse.

Et prosjekt av , publisert 08.09.2017 21.00. Prosjektet tilhører kategorien KG-Aksjonen 2017 (2D).
Innsamlet kr 6 785
135 %
Målbeløp kr 5 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 17
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.10.2017.

Hvorfor bryr jeg meg om dette?

Jeg ønsker at du skal støtte fordi jeg veit hvor mye dette kan bety for folka i Etiopia. Dette er nå min femte elevaksjon som elev på KG, og alle historier jeg har hørt, alle bilder jeg har sett, og mennesker jeg har snakka med har virkelig gitt meg et innblikk på at dette fungerer.

Jeg gjør ikke dette bare for å lette på samvittigheten, det bør ikke du heller. Jeg gjør dette fordi jeg ønsker å forandre verden. Gjøre det, om mulig, til et litt bedre sted. Vær så snill, vær med du og. For sammen, og bare sammen kan vi for andre. Sammen forandre for andre.Årets elevaksjon:

Årets elevaksjon går til NLM sine prosjekter i Etiopia, med fokus på vann, helse og utdanning. Gjennom årets innsamling ønsker vi å gi landsbyer tilgang på rent vann, minske barselsrelaterte dødsfall, og gi utdanningsmuligheter til minoriteter og fattige i landet.

4 av 10 mennesker i Etiopia lever i ekstrem fattigdom. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

Mangel på rent drikkevann er et utbredt problem i Etiopia. Mange går lange distanser hver dag, for å hente vann som deretter kan gjøre dem syke. Vi ønsker å bygge vannsisterner som gir opptil 5000 mennesker god tilgang på rent drikkevann. På denne måten gir vi stabile og langsiktige løsninger på vannproblemet.

Spedbarn og mødre dør i Etiopia i dag, grunnet for dårlige helsetjenester. Mange av dødsfallene kan unngås om kvinnene får tilgang på helsehjelp under og etter fødselen. Vi vil gjøre helsehjelp mer tilgjengelig, både ved å bidra til bygging av helsesentre, og gjennom organisering av transportmuligheter for høygravide kvinner.

Et av målene med elevaksjonene våre er at prosjektlandene etter hvert kan klare seg uten bistanden vår. Her er utdanning helt avgjørende i et land som Etiopia, der analfabetisme er vanlig. Utdanning gir unge mennesker mulighet til å bidra til både egen fremtid, og landets utvikling. Derfor vil en del av innsamlingspengene gå til bygging av skoler og stipendordninger.


Sammen for andre!

Vårt mål med  årets aksjon er å forbedre muligheten til liv, utvikling og framtid for mennesker i Etiopia. Vi setter stor pris på ditt bidrag. 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

9 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3