KGs elevaksjon 2017: Martine Skaugrim Nyborg

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

KGs elevaksjon 2017: Martine Skaugrim Nyborg

Kristelig Gymnasiums elevaksjon 2017 går til vann, utdanning og helse i Etiopia. Håper du vil støtte meg:) Sammen for andre!

Et prosjekt av , publisert 08.09.2017 21.00. Prosjektet tilhører kategorien KG-Aksjonen 2017 (3B).
Innsamlet kr 450
45 %
Målbeløp kr 1 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 5
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 17.10.2017.

Kristelig Gymnasiums elevaksjon 2017 går til vann, utdanning og helse i Etiopia, nærmere bestemt de utsatte områdene sør og øst i landet. Innsamlingen er et elevdrevet initiativ.

4 av 10 mennesker i Etiopia lever i ekstrem fattigdom. Dette ønsker vi å gjøre noe med!


Vann
Mangel på rent drikkevann er et utbredt problem i Etiopia. Mange går lange distanser hver dag, for å hente vann som deretter kan gjøre dem syke. Vi ønsker å bygge vannsisterner som gir opptil 5000 mennesker god tilgang på rent drikkevann. På denne måten gir vi stabile og langsiktige løsninger på vannproblemet.


Helse
Spedbarn og mødre dør i Etiopia i dag, grunnet for dårlige helsetjenester. Mange av dødsfallene kan unngås om kvinnene får tilgang på helsehjelp under og etter fødselen. Vi vil gjøre helsehjelp mer tilgjengelig, både ved å bidra til bygging av helsesentre, og gjennom organisering av transportmuligheter for høygravide kvinner.

UtdanningEt av målene med elevaksjonene våre er at prosjektlandene etter hvert kan klare seg uten bistanden vår. Her er utdanning helt avgjørende i et land som Etiopia, der analfabetisme er vanlig. Utdanning gir unge mennesker mulighet til å bidra til både egen fremtid, og landets utvikling. Derfor vil en del av innsamlingspengene gå til bygging av skoler og stipendordninger.

Alle de elevinnsamlede midlene går til formålet. Vårt mål med  årets aksjon er å forbedre muligheten til liv, utvikling og framtid for mennesker i Etiopia. Vi setter stor pris på ditt bidrag. 


Dersom vi står sammen for andre, kan vi forandre liv!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

4 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3