Norsk English

Kjøp bok: Inspiring The World Through Stories

Book: Inspiring The World Through Stories

Har du lyst til å gi en julegave til deg selv & andre som både er unik, stolt kan vises frem, & samtidig bidrar til samfunnet? Kjøp boka nå

Et prosjekt av The Human Aspect, publisert 23.11.2017 23.55. The Human Aspect sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Samfunn).
Innsamlet kr 20 035
25 %
Målbeløp kr 80 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 42
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 23.12.2017.

KJØP BOK: INSPIRING THE WORLD THROUGH STORIES

Har du lyst til å gi en gave til deg selv og andre som både er unik, som du stolt kan vise frem og som samtidig bidrar til samfunnet? Kjøp denne boken nå!

Boka kan kjøpes på denne siden via Falck Forlag til spesialprisen på 299 NOK per bok. Det er begrenset opplag.

Finn kjøpsalternativer på høyre side, og få rabatt ved kjøp av flere bøker.

Velg belønning (antall bøker), og betal enkelt med Vipps eller betalingskort. Da er julegaven enkelt i boks!

Alle personene som har vært involvert i produksjonen av boken, har donert sin tid og ekspertise gratis til stiftelsen. Det gjør at hele overskuddet går uavkortet til The Human Aspect sitt videre arbeid.

Kjøp bøker til julegaver nå, så bidrar du til utviklingen av verdens første livserfaringsbibliotek.

Finn full beskrivelse av The Human Aspect sitt ytterligere arbeid nedenfor:

The Human Aspect (THA) startet med at et nysgjerrig, liten gutt stilte spørsmål til alle han traff. I hans søken på et mønster, endte han opp på en reise jorda rundt.

Hva gjør mennesker til mennesker?

Formålet med prosjektet er å koble mennesker sammen gjennom å dele livserfaringer på tvers av landegrenser, slik at potensialet i erfaringsbasert kunnskap kan deles globalt.

Se for deg at du står overfor ditt livs største utfordring, og med et behov for at noen kan dele håp, råd og forståelse i relasjon til din situasjon. Mennesker øker sin erfaringskompetanse rundt livsutfordringer kontinuerlig, og mange mennesker har utfordringer knyttet til de samme temaene. Det er flere individuelle erfaringer som går tapt uten å bli tilgjengeliggjort for andre mennesker, men ofte er det slik at noen kunne hatt nytte av å høre «du er ikke alene». Derfor ønsker THA å tilby et stort nettverk av erfaringsbasert veiledning på tvers av landegrenser, og det gjøres via verdens første digitale livserfaringsbibliotek. Her deler ekte mennesker ekte erfaringer.

I august 2016 tok grunnleggerne av THA, Jimmy og Kumi, med seg kamera på gaten for å stille folk tre spørsmål:

  • Hva har vært ditt livs tøffeste utfordring?
  • Hvordan overkom du utfordringen?
  • Hva har du lært, som du ønsker å dele med andre=

I boka vil du se essensen av The Human Aspect prosjektet gjennom svart/hvitt bilder som er tatt av fotografen Dag Knudsen. Bildene fanger følelsene i de tre spørsmålene gjennom en unik bruk av lys. Bildene er tatt under intervjuene av 21 personer mens de deler sin historie. Den visuelle kunstneren Edmond Yang samarbeidet med fotografen for å komponere stilen som bringer kunst og mennesker sammen.

Utover bildene i boka har THA sine ambassadører skrevet 10 essayer fylt med refleksjon, håp og inspirasjon. De deler egne erfaringer om temaer som på en eller annen måte påvirker oss alle. Våre ambassadører er Rajiv Bhagwanbali, Francis George, Yusuf Omar, Tianna Bartoletta, Alfredo Zumudio, Jakob Semb Amundsen, Ragnhild Sletten, Rafaeln Gordon og Jose Yohannes.

Som nevnt så har alle personene som har vært involvert i produksjonen av boken, donert sin tid og ekspertise gratis til stiftelsen. Det gjør at hele overskuddet går uavkortet til The Human Aspect sitt videre arbeid.

Ved å kjøpe boken kan du også bidra til både å gjøre biblioteket mer brukervennlig, at THA kan nå ut til flere mennesker og at flere historier kan filmes på en god mote og publiseres. På denne måten kan kunnskap, inspirasjon og praktiske råd fra mennesker som har overkommet livsutfordringer bli lett tilgjengelig på tvers av landegrenser.

Hjelp oss å inspirere verden igjennom historier

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

7 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

150000 kr
ca 80.000 NOK er produksjonskostnad og shipping ved trykk av 1000 eksemplarer. Ved å samle inn 150.000 nok, har stiftelsen mulighet til å utvikle livserfaringsbiblioteket til å være enda mer brukervennlig, nå ut til enda flere, og publisere flere historier. Disse 3 elementene er essensielel for å ta prosjektet videre.

13%

THE HUMAN ASPECT

Organisasjonsnummer: 918 607 803Adresse
Ekrastubben 20
-
3480 FILTVET


Kontakt
alhcat2@gmail.com

Anne Marta Myklebust

SoMe team

Catrin Alhaug

Prosjektleder

LyLy Che

SoMe team

Darta Sturite

Editor in charge

Maia Herding Solberg

Faglig leder - Mental Helse

Anette Lobach

SoMe team

Jimmy Westerheim

Grunnlegger

Ernests Barons

Oversetter & Tekster

En menneskelig håndsrekning

Bidra.no - En menneskelig håndsrekning

For deg som bare ønsker å støtte stiftelsens arbeid med å videreutvikle verdens første livserfaringsbibliotek - Der mennesker erfaringer kan hjelpe andre som står midt i det.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 196 igjen kr 99
Estimert leveranse 23.12.2017

En gave fra deg, levert av dine varme hender (Uten porto - hentes selv)

Bidra.no - En gave fra deg, levert av dine varme hender (Uten porto - hentes selv)

Kjøp 1. bok til deg selv eller noen andre for å nyte denne visuelle og inspirerende boken, og hent den selv på Sentralen i Oslo, for å møte THA teamet og få den signert med hilsen. Ikke minst for å støtte stiftelsens arbeid med å videreutvikle verdens første livserfaringsbibliotek - Der mennesker erfaringer kan hjelpe andre som står midt i det. Sjekk hjemmesiden & Facebook siden for mer info.

11 personer har bidratt Begrenset antall: 189 igjen kr 299
Estimert leveranse 19.12.2017

En gave fra deg sendt i vei (Med porto sendt med posten)

Bidra.no - En gave fra deg sendt i vei (Med porto sendt med posten)

Kjøp 1. bok til deg selv eller noen andre for å nyte denne visuelle og inspirerende boken, og få den tilsendt i posten med vanlig post. Ikke minst for å støtte stiftelsens arbeid med å videreutvikle verdens første livserfaringsbibliotek - Der mennesker erfaringer kan hjelpe andre som står midt i det. Sjekk hjemmesiden & Facebook siden for mer info.

8 personer har bidratt Begrenset antall: 192 igjen kr 349
Estimert leveranse 22.12.2017

Venninne eller kompispakka (Uten porto - hentes selv)

Bidra.no - Venninne eller kompispakka (Uten porto - hentes selv)

Kjøp 2. bøker til deg selv eller noen andre for å nyte denne visuelle og inspirerende boken, og hent den selv på Sentralen i Oslo, for å møte Stiftelsens team og få dem signert med hilsen. Ikke minst for å støtte stiftelsens arbeid med å videreutvikle verdens første livserfaringsbibliotek - Der mennesker erfaringer kan hjelpe andre som står midt i det. Sjekk hjemmesiden & Facebook siden for mer info.

6 personer har bidratt Begrenset antall: 194 igjen kr 549
Estimert leveranse 19.12.2017

Familiepakka (Uten porto - hentes selv)

Bidra.no - Familiepakka (Uten porto - hentes selv)

Kjøp 3. bøker til deg selv eller noen andre for å nyte denne visuelle og inspirerende boken, og hent den selv på Sentralen i Oslo, for å møte Stiftelsens team og få dem signert med hilsen. Ikke minst for å støtte stiftelsens arbeid med å videreutvikle verdens første livserfaringsbibliotek - Der mennesker erfaringer kan hjelpe andre som står midt i det. Sjekk hjemmesiden & Facebook siden for mer info.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 98 igjen kr 779
Estimert leveranse 19.12.2017

Julenissen (Uten porto - hentes selv)

Bidra.no - Julenissen (Uten porto - hentes selv)

Kjøp 4. bøker til deg selv eller noen andre for å nyte denne visuelle og inspirerende boken, og hent den selv på Sentralen i Oslo, for å møte Stiftelsens team og få dem signert med hilsen. Ikke minst for å støtte stiftelsens arbeid med å videreutvikle verdens første livserfaringsbibliotek - Der mennesker erfaringer kan hjelpe andre som står midt i det. Sjekk hjemmesiden & Facebook siden for mer info.

7 personer har bidratt Begrenset antall: 43 igjen kr 999
Estimert leveranse 19.12.2017

Nøkkelord