Norsk English
Knut Arild - The Musical

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Knut Arild - The Musical

Knut Arild The Musical

Knut Arild The Musical er basert på den usanne historien om hvordan Knut Arild Hareide ble partileder. Bli forført av fortryllende musikk!

Et prosjekt av JS UNDERHOLDNING JON SINDRE FJELLVANG KLONTEIG, publisert 15.03.2017. JS UNDERHOLDNING JON SINDRE FJELLVANG KLONTEIG sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Student.
Innsamlet kr 10 350
41 %
Målbeløp kr 25 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 35
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.04.2017.

Knut Arild The Musical er basert på den usanne historien om hvordan Knut Arild Hareide ble partileder. I filmen følger vi hans reise fra den trygge hjembyen Bømlo, til den store og uforutsigbare byen Oslo. I løpet av denne reisen vil Knut Arild sitt syn på verden og seg selv bli utfordret til det ytterste. Vil Knut Arild greie å holde på sin integritet og livsmotto, uten å bli slukt av det knallharde byråkratiet som kan ta knekken på en hver. Følg reisen og la deg bli forført av fortryllende musikk, imponerende dans og sterke scener som garantert vil bergta deg!


Hovedrollen, Knut Arild Hareide, er det Jon Sindre Fjellvang som skal portrettere slik bare han kan. Han har en unik evne til å plukke opp folks personlighetstrekk og gjenspeile de på imponerende og humoristisk vis. I den siste tiden har han laget en talk-show parodi med den velkjente KrF-politikeren som show-vert. Med Jon Sindre’s musikalske bakgrunn ble veien mot en parodisk musikal helt naturlig. Hans drømmefilm har snart vært 2 år i idéfasen, men nå er vi klar for endelig å blåse liv i denne storslagne filmen!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord